Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 3.46 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Активности српске Династије Карађорђевић

Бууууууу! Имајте поштованје! :-)

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

Принцеза Катарина уручила вредну помоћ Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина уручила је данас вредну помоћ Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој. Специјални респиратор за децу и бебе, као и 30 пи-си рачунара део су Принцезине донације овој установи.

Принцеза Катарина је клиници поклонила Специјални респиратор за децу и бебе вредан више од 30.000 евра, који је обезбеђен захваљујући хуманитарним канцеларијама Лајфлајн Торонто и Њујорк које су под покровитељством Њ.К.В. Принцезе Катарине. Поред специјалног респиратора Принцеза Катарина клиници поклања и 30 пи-си рачунара који су обезбеђени захваљујући хуманитарној канцеларији Лајфлајн Чикаго, која такође ради под покровитељством Принцезе Катарине.

„Веома сам поносна на хуманитарне канцеларије Лајфлајн у Торонту и Чикагу, захваљујући којима смо успели да обезбедимо ову вредну помоћ Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој. Ове вредне донације су део континуиране помоћи коју моја Фондација и ја пружамо овој клиници, и срећна сам што наш предан рад даје овако добре резултате. Ми ћемо наставити да помажемо здравствене установе у Србији и Републици Српској онако како смо то и до сада чинили, јер наш народ заслужује негу и лечење по највишим светским стандардима а наши лекари најбоље услове за рад“ – истакла је Принцеза Катарина.

Принцези Катарини се на помоћи у име лекара и пацијената захвалио директор клинике професор др. Зоран Радојичић.

[Слика: IMG_0852m.jpg]

Гостовање Принцезе Катарине на Студију Б

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Па она боље прича српски него Александар...Јок
Одговори

Принц Ђорђе Карађорђевић (син Кнеза Томислава) је присуствовао Богојављенској литији у учествовао у традиционалном пливању за Часни крст у Ваљеву, где је дочекан са великим одушевљењен.

Том приликом је изјавио: „Први пут сам на Богојављење пливао у Ваљеву, два пута сам пливао на Ади. За мене је велики благослов била посета манастиру Леллић где сам се поклонио моштима Владике Николаја, као и посете манастиру Ћелије где сам се поклонио моштима Аве Јустина“.

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(21-01-2015, 10:36 AM)Равногорац Пише:  Па она боље прича српски него Александар...Јок

Кад си ти причао са Престолонаследником???
Баја

Одговори

ЊКВ Престолонаследник је од стране конгресмена из српског лобија позван на молитвени доручак, који ће бити одржан у хотелу Хилтон у Вашингтону. Политичаре позива Обама.

Одговори

Јака разлика....

то је значка из Србије!
Одговори

Разлике нема само за политички неписмене...

Одговори

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Активности Престолонаследника Александра и Принцезе Катарине на Савиндан

Београд, 26. јануар 2015. – Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина традиционално ће на Савиндан, 27. јануара 2015. посетити неколико школа где ће са ученицима и наставницима обележити овај велики и важан празник.

У 11:00 часова Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина посетиће основну школу Стефан Дечански (Светозара Марковића 85) где ће присуствовати чину резања славског колача и краткој приредби коју су деца за њих приредила. Након тога, деци ће поделити поклоне.

У 12:00 часова Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина посетиће основну Специјалну школу “Душан Дугалић” (Ђердапска 19, Врачар) где ће присуствовати чину резања славског колача и краткој приредби коју су деца за њих приредила. Након тога, деци ће поделити поклоне.

У 20:00 часова, Престолонаследник и Принцеза присуствоваће свечаној Светосавској академији у Народном позоришту.

Одговори

Њихова Краљевска Висчанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина обележили су Савиндан присуством на више догађаја посвећених оцу српске духовности и оснивачу Српске Православне Цркве, Принцу Растку Немањићу – Светом Сави.

На данашњи дан, када Српска Православна Црква и народ одају пошту Светом Сави, Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар са члановима породице упућује честитке, уз подсећање да дух и дело Светог Саве треба да нас уједињују и оплемењују на корист читавог народа и у славу Бога.

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина присуствовали су прослави у школи „Стефан Дечански“ коју похађају деца са проблемима са слухом и основној школи „Душан Дугалић“ прву школу за децу са специјалним потребама у Србији. Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине поклонила је ученицима школски материјал и слаткише.

Одговори

Цитат:У 11:00 часова Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина посетиће основну школу Стефан Дечански (Светозара Марковића 85) где ће присуствовати чину резања славског колача и краткој приредби коју су деца за њих приредила. Након тога, деци ће поделити поклоне.

И поклонише деци њихову фотографију из 1985-те године урамљену. Брука и срамота

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

А шта је твој црвени војвода деци поклонио за Светог Саву???

Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина посетили Краљево

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина посетили су данас Краљево. Пре самог доласка у Краљево, где је испред зграде општине Престолонаследника и Принцезу поред градоначелника г-дина Томислава Илића дочекао и велики број чланова Удружења Краљевина Србија и грађана Краљева, Краљевски пар посетио је и Ново Село код Врњачке Бање, где су обишли вртић „Принцеза Катарина” чију је изградњу финансирала др Нада Милосављевић, лекар из Сједињених Америчких Држава која је пореклом из Врњачке Бање, у сарадњи са хуманитарном Фондацијом Принцезе Катарине.

Престолонаследник и Принцеза су се по доласку у Краљево састали са градоначелником Краљева г-дином Томиславом Илићем са којим су разговарали о потребама и проблемима града. Након тог састанка, уприличен је састанак Престолонаследника Александра са директорима јавних предузећа, где им је он представио начине како може да им помогне при проналажењу нових инвеститора. Престолонаследник се обратио и одборницима скупштине општине Краљево, Престолонаследник Александар и г-дин Томислав Илић одржали су затим конференцију за медије.

Обраћајући се представницима медија, Престолонаследник Александар је истакао: „Мојој супрузи и мени велико је задовољство што смо данас поново овде са вама, у граду који је добио име у част проглашења Србије за Краљевину. На састанку са представницима градске управе разговарали смо о економској ситуацији. Она је данас тешка у целој земљи. Потребно је учинити много више да се привуку страни инвеститори, јер то значи и отварање нових радних места. Моја породица и ја увек смо спремни да у томе помогнемо. Захваљујући Фондацији моје супруге, данас смо Краљеву донели и хуманитарну помоћ, донације здравственом центру „Студеница”, Дечијем „С.О.С” селу, и специјалној школи „Иво Лола Рибар”. Ако сви будемо помагали једни другима и радили заједно, сигуран сам да ћемо остварити бољу будућност за нашу децу”.

Приликом обиласка Здравственог центра „Студеница” Престолонаследник и Принцеза разговарали су са директором болнице др Зораном Мрвићем који их је упутио у стање овог Здравственог центра. Принцеза Катарина је том приликом болници уручила донацију која је обезбеђена захваљујући хуманитарној канцеларији Лајфлајн Чикаго која функционише под покровитељством Принцезе Катарине. Донација се састоји од 220 душека, јастука, постељине и медицинских пакета.

„Данас смо се окупили у Краљеву да уручимо ову вредну донацију коју смо прикупили захваљујући нашим пријатељима из Лајфлајн хуманитарне организације. Желим да им се захвалим на хуманости и доброј вољи коју годинама показују помажући нашем народу. Сигурна сам да ће ова вредна помоћ допринети бољем лечењу грађана Краљева и олакшати рад лекарима и сестрама и другом особљу” – истакла је Принцеза Катарина.

Престолонаследник и Принцеза су поред Здравственог центра „Студеница“ посетили школу за специјално образовање „Иво Лола Рибар“ и Дечије „С.О.С“ село.

Школи за специјално образовање „Иво Лола Рибар“ Краљевски пар поклонио је интерактивну таблу, која је обезбеђена захваљујући хуманитарној организацији Лајфлајн Њујорк, која се налази под покровитељством Принцезе Катарине. „Мој супруг и ја смо данас дошли у Вашу школу да вам уручимо овај вредан поклон који смо купили захваљујући нашим пријатељима из Лајфлајн Њујорк хуманитарне организације. Сви ми смо им захвални на хуманости и доброј вољи коју показују помажући нашем народу“ – истакла је Принцеза Катарина.

Краљевски пар посетио је и Дечије „С.О.С“ село где су малишанима поделили поклоне у виду школског прибора, школских ранчева, гардеробе, средстава за хигијену и слаткиша. Обишавши просторије ове установе, Краљевски пар је најавио наставак континуиране помоћи Дечијем „С.О.С“ селу у Краљеву.

[Слика: IMG_3140.jpg]

[Слика: IMG_2984.jpg]

[Слика: IMG_2403.jpg]

Одговори

Цитат:А шта је твој црвени војвода деци поклонио за Светог Саву???

Војвода је на Савиндан био у Милешеви на Светој Литурђији целивао руку Светога Саве. А и одакле вама право да било коме кажете да је црвен па престолонаследник је изјављивао да жели да буде Краљ Југославије и честитао Туђману победу на изборима. Е сада да видим хоћеш ли одговорити или си аутистичан као и Аца, па ћеш поставити следећу објаву нпр. шта је јуче ручао Аца.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Људи, ваљда вам је јасно, да нема овог повратника (који је вероватно добио пацке због излива гнева преко тастатуре), а који се сада потписује латиницом и користећи туђицу, нико не би ни обраћао пажњу шта то ради овај Отпадник...

то је значка из Србије!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним