Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 3.46 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Активности српске Династије Карађорђевић

Ко се информише из сабраних дела Дејана Болид Лучића, тај ће научити колико и Лучић о продаји станова...боље да је остао препродавац гајби по Београду , него што се ухватио пера...

Цитат:Istraživač masonerije Dejan Lučić potvrđuje da se može biti i hrišćanin i mason i Srbin.
- Ne treba gledati na slobodno zidarstvo kao na sektu. Svaki Srbin koji uđe u tajno društvo, ulazi u bitku za odbranu srpstvа - naglašava Lučić.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Него,Владо,како је тзв престолонаследник прославио овај његов Божић?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Ево како се обележава Бадње вече 6. јануара на Краљевском Двору (а тако ће бити и ове године):

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Badnje vece se slavi krugu porodice a ne da se pravi koktel i banket kao kod Aleksandra.

Nazalost, ne postoji niti jedan jedini zvanicni dokument da je Aleksandar pre 2003 godine slavio pravoslavni bozic.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

..
Одговори

Одговори

Vlado koga ja to vidim na 5:25 i 5:52 pored Aleksandra?

Au, kažu na snimku da je Aleksandar pomogao finansijski 2000 godine i učestvovao da žuti dođu na vlast.

Dodaj to u priloge za biografiju

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

И ја сам био петог октобра 2000-те испред Скупштине у Београду и учествовао у протестима.

Само што сам ја наивно веровао да ће убрзо бити успостављена Краљевина Србија, не знајући да су сви лидери ДОС-а "деца комунизма", осим Мићуна, он је лично био у партизанима.

Равногорске заставе су биле у првим редовима и равногорци су први ушли и у скупштину и у телевизију, а власт су узели похлепни лопови, грђи него они које смо обарали...

Одговори

Vladimire, nisu to bile ravnogorske zastave, već zastave narodnog studentskog pokreta "Otpor" Јок

Aleksandar je prozapadni liberalista čovek koji podržava britanske interese i njihovu politiku u Srbiji. Nešto slično kao Sonja Biserko, Sonja Liht, Nataša Kandić koji sprovode američke interese u Srbiji.

Elem drago mi je da je Aleksandar da Srbija što pre uđe u evropsku uniju i evroatlantski savez. Druge nam nema ako mislimo da opstanemo.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

У Краљевини Србији би био одржан референдум и народ би непосредним начином одабрао пут којим би држава даље ишла, уз једнако време у медијима за обе опције (евроатлантску и проруску) и уз демократско бројање гласова на референдуму!

Одговори

[Слика: 10696173_1501990013385362_5158970437569578475_n.jpg]

Одговори

jel zna Aca da se potpiše sa Карађорђевић na ćirilici srpski...kao svaki kralj ne samo Alek pa onda neke crte i tačke...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Као што си могао да прочиташ, а ниси, Краљ је уз своје Равногорце.

У кореспонденцији користи ћирилицу, за разлику од тебе, Фон Макензену, који се користиш на овом четничком форуму латиницом, јер ти је као сваком аутономашу-сепаратисти ћирилица мрска, као и све српско (па и српски Краљ)!!!

Одговори

Ja koristim latinicu da bi kralj razumeo sta pisem.
Zamisli na dvoru Aleksandru da pisem na cirilici, jos i na srpskom koji tuc muc zna.

Aleksandru treba pisati na engloskom i latinicno, da ce biti sigurno da ce razumeti.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним