Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РУСИ И СРБИ БРАЋА ЗАУВЕК

(04-06-2020, 10:53 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
Руски универзални Канон, правила руског света


Историчар Сергеј Галани:

Предговор тексту Канона

Шта је то руски свет? То је велика људска заједница, обједињена одређеном филозофском перцепцијом бића, сопственим системом погледа на свет.

Руски свет није идентичан са просторима бивших царстава и држава. То је изван територијалног оквира и озлоглашених „зона утицаја“. То је, пре свега, духовни свет, заснован на јединственој легури западних и источних цивилизацијских вредности, заснованој на култури и језику, заједничком историјском сећању, оданости традицијама, здравом конзервативизму.

Ко припада руском свету? Сваки Свет има структуру која се састоји од језгра и сфера које га окружују. Језгро руског света је Русија и друге пост-совјетске земље. Спољну сферу руског света чине државе и народи са којима су Руси повезани историјски, културно и ментално. Међу њима, Србија и Црна Гора заузимају посебно место.

РУСКИ УНИВЕРЗАЛНИ КАНОН

НОВА ЕПОХА

1. Подржавајте Руски Свет – свет јединства, узајамног разумевања и узајамне помоћи народа, у којем цветају све националне културе, у којем нема места за националну нетрпељивост и конфронтацију.

2. Учите руски језик – језик дубоких смислова и идеја, језик креативног мишљења.

3. Подстичите најбоље у људима: пре свега доброту, сусретљивост, скромност, моралност, одговорност, самосталност, марљивост, смелост, поштење, животну радост; избегавајте негативна душевна стања, помажите другима да превазиђу таква стања.

4. Слушајте савест – највиши човеков суд.

5. Поштујте старије, брините се о људима главне старосне доби – носиоцима искуства и мудрости.

6. Живите у природи, брините се о њој, обрађујте земљу, гајите еколошки чисте производе за себе и за друге.

7. Стварајте само природне, традиционалне породице – савезе мушкарца и жене.

8. Проучавајте историју своје породице, свог народа, своје културе, своје земље, осетите подршку и енергију предака, волите Отаџбину, пренесите ту љубав новим генерацијама.

9. Стичите знања о могућностима човековог развоја, откривајте своје таленте, напредујте на путу самоусавршавања.

10. Памтите: на Небу је Бог, на Земљи – Русија. Руски дух стоји на стражи Човечанства.

Ваистину!
КидањеКидање

Колико ти немаш појма о Русији, већ живиш у некој дубокој маштии и некој фантазији


Русија ти је ко запад. Москва облакодери, кола западних компанија, ајфони, техника и све остало је ко на западу..


Тамо људи апсолутно исто живе као људи у Торонту, Монтреалу и осталој западној цивилизацији...

Руси о којима ти пишеш не постоје изузев у тој твојој лудој глави..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-06-2020, 12:54 PM)Mekenzi Пише:  КидањеКидање

Колико ти немаш појма о Русији, већ живиш у некој дубокој маштии и некој фантазији


Русија ти је ко запад. Москва облакодери, кола западних компанија, ајфони, техника и све остало је ко на западу..


Тамо људи апсолутно исто живе као људи у Торонту, Монтреалу и осталој западној цивилизацији...

Руси о којима ти пишеш не постоје изузев у тој твојој лудој глави..

Ово је потпуно тачно.
Приче о Руској "широкој души" сличне су причи о Геџи са Кајмакчалана.
Нестали су ти људи, те генерације и овде и тамо негде... на пример, у Русији.

Колико је Русија интегрисана у Европу и остатак света најбоље се види последњих месеци. Вирус Ковид 19 (САРС -МЕРС или нешто "оплемењено"), паралисао је највећу земљу на свету а њеног председника сатерао у мишију рупу.
Док је председник суседне Белорусије оставио земљу потпуно отвореном, одржао прославу победе над нацизмом, председник Путин је одложио традиционалну прославу до даљњег, забранио прославу Васкрса... све као на Западу.

Негде ме је почео да копка црв сумње по питању "Цара" Русије - Путина... као да га видим за столом великих, ових што одлучују о судбини света, како договара потезе и потпуно синхронизовано ради у корист "робовласника" НСП.
Бојим се да су све промене у заштити Руског духа само козметичке природе и својеврсно завођење народа за "голеш" планину. Јер, сви укази, декрети који су донети са важношћу од 100 година биће суспендовани оног тренутка када Путин оде са историјске сцене, биолошки или се повуче у своје царство које је створио.

Све у свему, села у Русији још живе у некој хармонији али они су мањина. Руски градови живе животом као и сви остали по Западу.
Одговори

(04-06-2020, 04:34 PM)Јеремија Пише:  Колико је Русија интегрисана у Европу и остатак света најбоље се види последњих месеци. Вирус Ковид 19 (САРС -МЕРС или нешто "оплемењено"), паралисао је највећу земљу на свету а њеног председника сатерао у мишију рупу.

Негде ме је почео да копка црв сумње по питању "Цара" Русије - Путина... као да га видим за столом великих, ових што одлучују о судбини света, како договара потезе и потпуно синхронизовано ради у корист "робовласника" НСП.

Бојим се да су све промене у заштити Руског духа само козметичке природе и својеврсно завођење народа за "голеш" планину.

Јер, сви укази, декрети који су донети са важношћу од 100 година биће суспендовани оног тренутка када Путин оде са историјске сцене, биолошки или се повуче у своје царство које је створио.

Даклем ЧЕСТИТАЈУЋИ ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА, А НАРОЧИТО ИВАЊИЧАНИМА (а и симпатизерима добардан пожелевши) да кажемо да многи СУВЕРЕНИСТИ диљем планете, па и у Србији попут изванредног Др. Економије и професора Ивана Пајовића* или Полковника Горана Јевтовића**, Др. Срђе Трифковића па и, зашто не, и нашег Брат Јеремије ођекаре, се питају зашто је Путин попустљив према Гњилежном Западу, што не преузме Централну банку, што не подпомогне Трампа, што се не сврста уз њега против пекинеза, што...?!

Међутим!

Уложимо мали напор и анализирајмо све потези у шахматној игри и ЏУДО спорту Цара Путина и посматрајмо како се игра шахматна СИМУЛТАНКА, с'једне стране кроз политичке потезе а с'друге као чисто војне!

Јер...не заваравајмо се, Русија јесте "највећа земља на свету", како рече Јеремија, али она текође јесте и територијални џин али и...економски патуљак, чија је економска моћ на нивоу једне (пропађот) Италије!

Он дакле, МОРА да игра, тј. да буде добар МЕНАЏЕР, а баш то му наши челик-суверенисти замерају!

Међутим!

Онај суверениста или било који аналитичар хладне главе који није успаљен к'о неки бубуљичави закаснели пубертетлија попут Шумадрипца или његовог пајтоса Војводођоша Кизе, схватиће да кад год Путин устукне на политичком плану-одма'се појави неко ново оружје као резултат пребацивања оно мало цркавице са којом Русија располаже, из цивилног у војни буџет!

Тако би ономад са ескадрилом снабедевеном Кинжалима, баш у време кад је Ковид19 бива "паралисао највећу земљу на свету а њеног председника сатерао у мишију рупу", како надахнуто вели Јеремија, а ми се питамо у чему је то Русија тако трагично "паралисана" и устукнула...СЕМ ШТО ЈЕ ПАРАЛИСАЛА УДАРАЦ НА РУСИЈУ БЕЛОСВЕЦКОГ ЧИФУТСКОГ ВОЈНО-ИНДУДТРИЈСКОГ КОМПЛЕКСА, УСМЕРИВШИ ГА НА ЧЕМЕРИКУ!

Такође...не треба се заваравати...корона јесте вештачки изазвана паника са циљем рушења Трампа али...и француски нобеловац је потврдио да је то дело људских руку тако да није паметно играти се са микро-нанотехнологијом, која није аутентични од Бога дат вирус, као што је то лепо обрадио Полковник Јевтовић, него ко зна каква нано-прашина коју удишемо!

Тако да је Путин дефинитивно ублажио ударац јудео-Хидре са подршком етиопском Чађу из Белосвецке Здравствене организације или солидаришући се са пекинезима сад кад су исти изложени нападима Гњилежног!

Тако и сад, пре него што је почео грађански рат у Чемерици...ратна флота Русије почела је да тестира нуклеарну подморницу „Белгород“ која ће бити први експериментални носач беспилотних подводних апарата „Посејдон“.

Јок

БРАВО МАЈСТОРЕ!

http://fakti.org/ruski-kalibar/rusija-po...-posejdone

Многи војни стручњаци „Посејдоне“ сматрају нуклеарним торпедима које ће носити и лансирати подморнице. Московски војни коментатор – Палковник Виктор Баранец - наглашава:

Цитат:Ти апарати су програмирани да се неприметно приближе противничкој обали и да се спусте на морско дно и у њега зарију. И да у том положају чекају команду. Кад команда уследи – апарат ће експлодирати као атомска бомба. То ће изазивати цунами који ће рушити све пред собом – носаче авиона, друге бродове, разарати луке и градове. Тешко да ће неко у наредних сто година смислити нешто што би неутралисало „Посејдоне“!

ПСТ!

ГОСПОДО ХОДАЈТЕ ВИ ИПАК НА ПРСТИМА, БОЉЕ ВИ ЈЕ!

У то име да комплетирамо и пригодну пјесмицу, па ка'е:

НЕМА ШЕМА НИ ДИЛЕМА,
ОД ЦИРКОНА СПАСА НЕМА!
ОД БЕРЛИНА ДО ТЕКСАСА,
ОД ЦИРКОНА НЕМА СПАСА!
ОД ЏУЈОРКА ДО ЛОНДОНА,
НЕМА СПАС ОД...ПОСЕЈДОНА!


ОЈСААААА!!!

Хармоника

И последње ама не и најмање важно, ОВО ЈЕ БОРБА БИТИ ИЛ'НЕ БИТИ (а у тој борби свака страна има своје интересе па и свог приватног чиву еда би избегла "праћке и стријеле" душманина!)!

ОНИ ДАКЛЕ КОЈЕ СМО ПОМЕНУЛИ, КОЈИ УНАПРЕД КУКАЈУ БИВА "СВЕ ЈЕ ПРОПАЛО, И ПУТИН ЈЕ У ЊИХОВОЈ ИГРИ, НИШТА НАМ НЕ ВРЕДИ"...ЈЕСУ НИ МАЊЕ НИ ВИШЕ НЕГО

Ф А Т А Љ И С Т И

ИЛИ, КАКО НАС НАША СВЕТА ВЕРА УЧИ-ОНИ КОЈИ ПОДЛЕЖУ ОЧАЈАЊУ-УНИНИЈИ..А ТО ЈЕ ТЕЖАК ГРЕХ У НАС ЈЕР....КО ИЗГУБИ НАДЕЖДУ ТАЈ ЈЕ ИЗГУБИО И БОГА У СЕБИ!

ФАТАЉИСТИ СУ ДАКЛЕ, УВЕК БИЛИ ИЛИ КАМИЧАК У ОПАНКУ ИЛИ ЧАК И КАМЕН СПОТИЦАЊА У СРБСКОМ УСИЉЕНОМ МАРШУ КРОЗ ИСТОРИЈУ!

ТАКО ЈЕ И КАРАЂОРЂЕ МОРАО ДА УБИЈЕ ОЧУХА КОЈИ ЈЕ ВЕРОВАО ДА СЕ НЕ ВРЕДИ БОРИТИ ПРОТИВ ТУРСКЕ СИЛЕ СВЕМОГУЋЕ КОЈА "ДРЖИ СВЕ ПОД КОНТРОЛОМ", ПА ЈЕ ИПАК ПРЕГАЗИО САВУ И СТУПИО У САВЕЗНИШТВО СА КРИМОКАТОЛИЧКИМ ДУШМАНИНОМ ЕДА БИ ИСКОРИСТИО ПРИЛИКУ КАД СЕ ЈЕДАН ДУШМАНИН УХВАТИ ЗА ГРЛО БИЈЕЛО СА ДРУГИМ, А ДА НЕ ЗАБОРАВИМО ОНОГ ГРЧКОГ ПОПА КОЈИ ЈЕ ИЗДАО ТУРЦИМА ХАЏИ-РУВИМА И ЂАКОНА ВАКУМА-ИСТО ЗБОГ ФАТАЉИЗМА!


Такође и портал 'Борба за Веру' промовише причу да и Трампа контролише кабала и тако нам директно подрива НАДЕЖДУ да битка против Сотоне није изгубљена!

Ми ценимо и штујемо Брата Владу Димитријевића ама и он има своје моменте грешног расуђивања, рецимо кад је напао Казахстан због имена престонице АСТАНА, или кад се упустио у хвалоспеве дворског пјесника Јосиповог Бранка Ћопића!

Нами је гори Бранко Ћопић од тијех бројева 666 и ко зна којих симбола умишљених или стварних, о чему знамо мало ама о Ћопићу знамо повише!

Паметном доста!

Ну шта'ш....
------------------------------------------------------------
* Говори Др. Економских наука Иван Пајовић:
https://www.youtube.com/watch?time_conti...e=emb_logo

**Излагање Полковника Горана Јевтовића:
https://www.youtube.com/watch?time_conti...e=emb_logo

(04-06-2020, 04:34 PM)Јеремија Пише:  Док је председник суседне Белорусије оставио земљу потпуно отвореном, одржао прославу победе над нацизмом, председник Путин је одложио традиционалну прославу до даљњег, забранио прославу Васкрса... све као на Западу.

О Тактици и стратегији Цара Путина рекли смо горе али...што се тиче Лукашенка ПОЗИВАМО И ПРОЗИВАМО СВЕ СРБЕ ДА ДОООБРО ПОГЛЕДАЈУ НАСТУП МАТОРОГ ЛУКАШЕНКА У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ СРБИЈЕ!

https://www.youtube.com/watch?v=cl3hKwMkDzA

https://www.youtube.com/watch?v=Wx4TLUfTc_s

Ми ово видевши осећамо неки тежак воњ са екрана кад се ради о матором Луки!

Свака част њему што је сигурно допринео да Белорус остане уз Русију као и што је земљу унапредио у сваком погледу, па то и последњи лондонски 'Фајнананшал Тајмс' јавно признаје....што је опет нами сумњиво јер кога Енглез хвали...хммм!

Међутим!

За нас је матори Лука тврдокорна комуњара....неки дан је изјавио да је

ПРАВОСЛАВНИ АТЕИСТА!

Оооо чудеса....и дивљаху се сви, и не могаху се начудити говорећи један другоме "шта ће дакле, ово бити?"!

Међутим!

Будући да огромна већина у кобасичарском и латиничарском NOVOSRBU тоже без икакве сумње спада у категорију ПРАВОСЛАВНИХ АТЕИСТА, није чудо што је Лука задобио онаки аплауз!

Међутим!

Погледајмо пажљиво тзв. 'говор тела' маторог комунца!

Прво....улази у Скупштину и поздравља посланике са два уздигнута палца.....ПОЗДРАВ ОБОЛЕЛЕ И ДЕГЕНЕРИСАНЕ ЧЕМЕРИКЕ КОЈИ НИКО НОРМАЛАН НИ У ЗАПАДНОЈ ЕВРОПИ НЕ ПРАКТИКУЈЕ!

Хммм....

Друго....прилази Великом Војводу и са њим се рукује....ЛЕВОМ РУКОМ!

Нами Србима, КАО НАРОДУ ИЗРАЗИТО ДЕСНЕ РУКЕ, овај потез маторог комунца намах бејаше сумљив, тако да нас оно што је следило није ни најмање изнендаило!

Треће.....хвали Европску Унију, поздрављаје пут кобасичарско-латиничарског NOVOSRBА ка истој, жали за Брегзитом и трућа да је Европска Унија (која је уствари УСТВАРИ ЧЕТВРТИ РАЈХ, прим. ПРОСВЕТАР), парафразирамо Луку, "пријатељица и заштитница малих народа"!

ЕХЕЈ ЛУКА....КОД ТАКИХ ПРИЈАТЕЉА И ЗАШТИТНИКА ДУШМАНИ НАМ НИСУ ПОТРЕБНИ!!!

Четврто....присећа се к'о баба у болести са носталгијом и неком ка'е завишћу, титовске СФР Шугославије и посета разних певача тадашњем СССР-у као што је флекави дегенерик неодређеног 'џендера' Ђорђе Марјановић, Миња Суботар и остали копиранти америчке псеудо-цивилизације РОК-ДРОГА-АНТИКУЛТУРА...или како је наш упокојени пријатељ Драгош Калајић превео рок'н'рол на србски тако да сваки билмез може да схвати да се ради о култури КЛАТИ СЕ И ВАЉАЈ јер, не заборавимо, ЗАПАМТИ СРБИНЕ!

ЧЕМЕРИКА ЈЕ ЈЕДИНИ СЛУЧАЈ У ИСТОРИЈИ ЉУЦКОГ РОДА ДА ЈЕ ЈЕДНО ДРУШТВО ПОСТАЛО ДЕГЕНЕРИСАНО

П Р Е

НЕГО ШТО ЈЕ ПОСТАЛО ЦИВИЛИЗОВАНО!


ДОЂАВОЛА СА ЊИХОВИМ УЗДИГНУТИМ ПАЛЧЕВИМА И ОСТАЛИМ СРА*ЊЕМ!


Закључак:

Даклем ако матори Лука ваистину представља себе онда је сваком Србину ваљда јасно како се од тврдог комунца прелази у ултра-либерала ама ако ово није игра Цара Путина доброг и лошег пандура усмерена ка Европској Унији онда би Цар Путин и Маршал Шојгу морали на време да се забрину шта то матора комуњара ваистину мисли и ради!

БЕЛАРУС ЈЕ ТЕРИТОРИЈА СТРАТЕШКИ ВАЖНА ЗА РУСИЈУ А НАЛАЗИ СЕ ПОД ИНДИРЕКТНИМ СНАЖНИМ УТИЦАЈЕМ КРИМОКАТОЛИКА ПОЉАКА КОЈИ СУ НЕКАД ТАМО ВЛАДАЛИ ПА СЕ НЕКИ БЕЛОРУСИ ТИХ ВРЕМЕНА ПРИСЕЋАЈУ К'О ВОЈВОДОЂОШ КИЗО И ЊЕГОВИ ЈОСИПА ФРАЊЕ!

Цар Путин не сме да дозволи нову тзв. "украјину" на руским границама!

Паметном доста!

Ну шта'ш....

(04-06-2020, 04:34 PM)Јеремија Пише:  Све у свему, села у Русији још живе у некој хармонији али они су мањина. Руски градови живе животом као и сви остали по Западу.

Паааа...ако Руси, жељни западне подкултуре, ту и тамо копирају Гњилежни као што су бесна кола или нормални станови уместо "комуналки", ваља им то опростити али...НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ МЛАДИХ РУСА СТАСАВАЈУ, А ТО ЈЕ НАРОД БЛАГОРОДАН И ПРАВОСЛАВНИ АЛИ ОДЛУЧАН У СВОЈОЈ ПРИПАДНОСТИ ВОЈСТВУЈУШЧОЈ ЦРКВИ ОВАМО ДОЛЕ!

ОНИ СИГУРНО НЕЋЕ КЛЕЧАТИ ПРЕД СВИМ ОРАНГУТАНИМА, ШИМПАНЗАМА, ГОРИЛАМА, БАБУНИМА, МАНДРИЛИМА И...МАКАКА МАЈМУНИМА, КАО ШТО ИМАМО ПРИЛИКЕ ДА ГЛЕДАМО ДАНАС У ТУЖНОЈ И ОТУЖНОЈ ЧЕМЕРИЦИ!




табаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(04-06-2020, 04:34 PM)Јеремија Пише:  
(04-06-2020, 12:54 PM)Mekenzi Пише:  КидањеКидање

Колико ти немаш појма о Русији, већ живиш у некој дубокој маштии и некој фантазији


Русија ти је ко запад. Москва облакодери, кола западних компанија, ајфони, техника и све остало је ко на западу..


Тамо људи апсолутно исто живе као људи у Торонту, Монтреалу и осталој западној цивилизацији...

Руси о којима ти пишеш не постоје изузев у тој твојој лудој глави..

Ово је потпуно тачно.
Приче о Руској "широкој души" сличне су причи о Геџи са Кајмакчалана.
Нестали су ти људи, те генерације и овде и тамо негде... на пример, у Русији.

Колико је Русија интегрисана у Европу и остатак света најбоље се види последњих месеци. Вирус Ковид 19 (САРС -МЕРС или нешто "оплемењено"), паралисао је највећу земљу на свету а њеног председника сатерао у мишију рупу.
Док је председник суседне Белорусије оставио земљу потпуно отвореном, одржао прославу победе над нацизмом, председник Путин је одложио традиционалну прославу до даљњег, забранио прославу Васкрса... све као на Западу.

Негде ме је почео да копка црв сумње по питању "Цара" Русије - Путина... као да га видим за столом великих, ових што одлучују о судбини света, како договара потезе и потпуно синхронизовано ради у корист "робовласника" НСП.
Бојим се да су све промене у заштити Руског духа само козметичке природе и својеврсно завођење народа за "голеш" планину. Јер, сви укази, декрети који су донети са важношћу од 100 година биће суспендовани оног тренутка када Путин оде са историјске сцене, биолошки или се повуче у своје царство које је створио.

Све у свему, села у Русији још живе у некој хармонији али они су мањина. Руски градови живе животом као и сви остали по Западу.

Џабе си писао..


Сада читамо писаније о Лукашенку и Белорусији..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-06-2020, 08:39 PM)Mekenzi Пише:  
(04-06-2020, 04:34 PM)Јеремија Пише:  
(04-06-2020, 12:54 PM)Mekenzi Пише:  КидањеКидање

Колико ти немаш појма о Русији, већ живиш у некој дубокој маштии и некој фантазији


Русија ти је ко запад. Москва облакодери, кола западних компанија, ајфони, техника и све остало је ко на западу..


Тамо људи апсолутно исто живе као људи у Торонту, Монтреалу и осталој западној цивилизацији...

Руси о којима ти пишеш не постоје изузев у тој твојој лудој глави..

Ово је потпуно тачно.
Приче о Руској "широкој души" сличне су причи о Геџи са Кајмакчалана.
Нестали су ти људи, те генерације и овде и тамо негде... на пример, у Русији.

Колико је Русија интегрисана у Европу и остатак света најбоље се види последњих месеци. Вирус Ковид 19 (САРС -МЕРС или нешто "оплемењено"), паралисао је највећу земљу на свету а њеног председника сатерао у мишију рупу.

Док је председник суседне Белорусије оставио земљу потпуно отвореном, одржао прославу победе над нацизмом, председник Путин је одложио традиционалну прославу до даљњег, забранио прославу Васкрса... све као на Западу.

Негде ме је почео да копка црв сумње по питању "Цара" Русије - Путина... као да га видим за столом великих, ових што одлучују о судбини света, како договара потезе и потпуно синхронизовано ради у корист "робовласника" НСП.
Бојим се да су све промене у заштити Руског духа само козметичке природе и својеврсно завођење народа за "голеш" планину. Јер, сви укази, декрети који су донети са важношћу од 100 година биће суспендовани оног тренутка када Путин оде са историјске сцене, биолошки или се повуче у своје царство које је створио.

Све у свему, села у Русији још живе у некој хармонији али они су мањина. Руски градови живе животом као и сви остали по Западу.

Џабе си писао..

Сада читамо писаније о Лукашенку и Белорусији..

Писаније о "добром Лукашенку" и "сумњивом Путину" започео је Јеремија и добио адекватан одговор!

Међутим!

Чињеница да ти, као жртва болештине Гњилежног Запада 'Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD)'* нијеси у стању да се концентришеш на писаније саговорника, говори о теби више него о нашијем писанијама!

------------------------------------------------------
*Attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) is a neurobehavioral condition that interferes with a person’s ability to pay attention and exercise age-appropriate inhibition.

Паметнијима доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Није поента у дужини текста већ у садржају.

А твоје километарске писаније терају у нужник и ничему не служе. Реално 90% је фантазије и лудорије твоје главе...

Ти само тераш инат и разваљујеш теме...


Јеремија писао о Русији ти ударио о Белорусији ми пишео у теми о изборима ти ударио о животу, лику и делу Николе Алексића....

Ако немаш шта паметно рећи, искулирај мало матори, пусти друге да пишу...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-06-2020, 10:16 PM)Mekenzi Пише:  Јеремија писао о Русији ти ударио о Белорусији

Нетачно!

Три четвртине нашег одговора на писаније Јеремије о "добром Лукашенку" и "сумњивом Путину", односи се на РУСИЈУ а само једна четвртина на Белорусију па је тако Јеремија добио темељан и адекватан одговор!

Међутим!

Чињеница да ти, као жртва болештине Гњилежног Запада 'Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD)'* нијеси у стању да се концентришеш и бар прочиташ писаније саговорника пре него што почнеш са лупетањем, говори о теби више него о нашијем писанијама!

ИСПЕЦИ ПА РЕЦИ каже стара србска пословица, а од неуротичних дискута попут тебе и Шумадрипца који само затрпавају са безвезним сличицама и опаскама типа "четовање" уместо да темељно допринесу квалитету форума, свима се поодавно трчи у нужник чим се вас двојица појавите!

Ваш допринос овоме форуму је НУЛА...пардооон...ДВЕ НУЛЕ!
------------------------------------------------------
*Attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) is a neurobehavioral condition that interferes with a person’s ability to pay attention and exercise age-appropriate inhibition.

Паметнијима доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Да ли ти знаш шта раде и како изгледају млади руси данас?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-06-2020, 11:48 AM)Mekenzi Пише:  Да ли ти знаш шта раде и како изгледају млади руси данас?

Ма пушти ти та подпитањца на брзака него јеси ли ти прочитао наше текстове?

Ако ка'ш да јеси-да те преслишамо, важи?

Себи убраду:

Не може тако да се води дијалог на озбиљном форуму, ликови не читају шта саговорник пише него само упадају тако како коме дуне нека мис'о а мишљење није јача страна некима ођекаре који се понајвише јављају за реч!

Није ово "четовање" бре него озбиљан форум!

Некад се знало реда у Срба па ни у кафани није свако мог'о да седне за сто ђе људи причају и да упада са неким својим баљезгом!

табаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Деца у Русији раде оно што раде и деца на западу. Висе на друштвеним мрежама, облаче маркирану робу са запада, користе технолошке уређаје Ајфоне, Самсунге и остало са запада...

Ти бре немаш појма о животу у Русији. Москва и остали већи градови Русије ти личе на Торнто и њима сличним западним градовима.

Данас између Русије и Запада по менталитету и начину жвота нема разлике.

Руска деца богатих Руса живе по западу и користе све тековине западне цивиизације..

Улазиш у расправу неинформисан, без темељних доказа..Баљезгаш тако, мислећи ако пишеш километарски тј. ни не пишеш него удараш копи/пејст да сии многооо паметан...


Реално немаш појма о чему пишеш почнеш речницу једним а завршиш нечим седмим, без икакве структуре и садржаја....


Када би ти своју једну писанију прочитао сам себи на глас неби веровао колика је то количина лудости и глупости.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

,

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Храни Боже Православная Россия! С Богом братья!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним