Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РУСИ И СРБИ БРАЋА ЗАУВЕК

КЉУЧНЕ ПОРУКЕ ИЗ ДАНАШЊЕГ ОБРАЋАЊА ВЛАДИМИРА ПУТИНА

▪️ Русија раскида везе са Западом и у потпуности се окреће себи, својим производним способностима и ствара самодовољну и самоодрживу приреду. Финансијска моћ руске државе није заснована на штампању новца без покрића, већ на сопственој производњи и тржишној привреди.

▪️ Што се више буде појачавала војна помоћ НАТО-а Украјини, то ће Русија више ширити своју "зону безбедности" према Западу.

▪️ Наглашена је улога вере, традиционалних вредности и очувања породице као темеља руског друштав. Русија је уточиште нормалности за читаво човечанство.

▪️ Истакнута је улога свештенства Руске православне цркве које духовно укрепљује војнике на фронту.

▪️ Повлачењем из договора о нуклеарном наоружању СТАРТ Русија наглашава да неће дозволити никоме да је "обуздава" и понижава. Русију није могуће победити на бојном пољу и одговориће на све изазове.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шумадинац, јел ти знаш да је Толстој искључен из Руске православне цркве због превише левих ставова, и како ти осујеш Артемија због превише десних ставова а љубиш Толстоја који је по истом принципу анатемисан због свог одступања у лево ? Јел то теби нешто не говори о твом прозападном православљу, поготову што је анатемисан баш због тог непротивљењу злу, сили, екуменизму, хуманизму, либерализму и тим срањима ?
Друго питање би било да провалиш како су сад све комуњаске земље на правом путу а демократије на антихристовом, то отом потом, још си млад, ал кад тешиш ово прво, па да се пресабереш...
Одговори

(23-02-2023, 04:34 PM)Djoleat Пише:  Шумадинац, јел ти знаш да је Толстој искључен из Руске православне цркве због превише левих ставова, и како ти осујеш Артемија због превише десних ставова а љубиш Толстоја који је по истом принципу анатемисан због свог одступања у лево ? Јел то теби нешто не говори о твом прозападном православљу, поготову што је анатемисан баш због тог непротивљењу злу, сили, екуменизму, хуманизму, либерализму и тим срањима ?
Друго питање би било да провалиш како су сад све комуњаске земље на правом путу а демократије на антихристовом, то отом потом, још си млад, ал кад тешиш ово прво, па да се пресабереш...
Шуми иде по кахфанама и онда се запије и дође ође припит и брљави О Косову и Путину, Русиjи и тако те просте емоције избијају из њега...

а Друго Шуми је главни у бот тиму Двери, тако да пази шта пишеш,одмах те пријави путару додуше данас несрећним околостима посланику Пушкићу...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Чути од 2:30.....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

"Без обзира на политичку конјуктуру, нећемо одустати од подршке српском народу. Када ми то нисмо пружили подршку и држави и народу Србије, зар је то икада био случај? Чак и онда када је нама самима било јако тешко, чак и онда када смо се и ми сами борили за опстанак, увек смо пружали руку помоћи, и од душе и од срца, без обзира на околности. Шта мислите, да ли ћемо сада одустати од овог нашег историјског става подршке српском народу? Не, нећемо одустати, јер је то у нашој крви, у нашој души“, истакла је портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова за „РТ Балкан“.

Д М
Одговори

(23-03-2023, 02:20 PM)Шумадинац Пише:  "Без обзира на политичку конјуктуру, нећемо одустати од подршке српском народу. Када ми то нисмо пружили подршку и држави и народу Србије, зар је то икада био случај? Чак и онда када је нама самима било јако тешко, чак и онда када смо се и ми сами борили за опстанак, увек смо пружали руку помоћи, и од душе и од срца, без обзира на околности. Шта мислите, да ли ћемо сада одустати од овог нашег историјског става подршке српском народу? Не, нећемо одустати, јер је то у нашој крви, у нашој души“, истакла је портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова за „РТ Балкан“.

Кидање Кидање Кидање

Мара је очигледно под утицајем Пушкића...

Кукууу могу мслити шта јој је тај све напричао..

Него лепа Мара не зна да је Русија 4х дизала руку у УН против Срба, тако да је молимо да нам више не помаже, снаћи ћемо се ми без ње...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

(23-03-2023, 04:46 PM)Mekenzi Пише:  
(23-03-2023, 02:20 PM)Шумадинац Пише:  "Без обзира на политичку конјуктуру, нећемо одустати од подршке српском народу. Када ми то нисмо пружили подршку и држави и народу Србије, зар је то икада био случај? Чак и онда када је нама самима било јако тешко, чак и онда када смо се и ми сами борили за опстанак, увек смо пружали руку помоћи, и од душе и од срца, без обзира на околности. Шта мислите, да ли ћемо сада одустати од овог нашег историјског става подршке српском народу? Не, нећемо одустати, јер је то у нашој крви, у нашој души“, истакла је портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова за „РТ Балкан“.

Кидање Кидање Кидање

Него лепа Мара не зна да је Русија 4х дизала руку у УН против Срба, тако да је молимо да нам више не помаже, снаћи ћемо се ми без ње...

Мислиш оно кад су 1914 ушли у рат за нама па се тек сад опорављају, или кад су гласали да нисмо геноцидни, или било кад да нису нашој страни да би нас сатана са запада одували ко заноктицу, 

Или мислиш оно

кад смо ми 2000г . окренули се западу, или са обреновићима кад смо им се најебали православне мајке и обећали да ћемо их пљувати кад год стигнемо, или сад кад ратују против запада а ми наоружавама нацисте, гласамо на сваким ун против њих, или кад смо и са Дражом им окренули леђа, и са титом, и са ђинђићем, и вучићем, и дачићем, и љотићем, и сваким живим пљунули на браћу кад год им је тешко једва дочекали да их се одрекнемо ?
Одговори

(27-03-2023, 07:40 PM)Djoleat Пише:  
(23-03-2023, 04:46 PM)Mekenzi Пише:  

Кидање Кидање Кидање

Мислиш оно кад су 1914 ушли у рат за нама па се тек сад опорављају, или кад су гласали да нисмо геноцидни, или било кад да нису нашој страни да би нас сатана са запада одували ко заноктицу, 

Или мислиш оно

кад смо ми 2000г . окренули се западу, или са обреновићима кад смо им се најебали православне мајке и обећали да ћемо их пљувати кад год стигнемо, или сад кад ратују против запада а ми наоружавама нацисте, гласамо на сваким ун против њих, или кад смо и са Дражом им окренули леђа, и са титом, и са ђинђићем, и вучићем, и дачићем, и љотићем, и сваким живим пљунули на браћу кад год им је тешко једва дочекали да их се одрекнемо ?

Никада ми нисмо њима окренули леђа?

НИКАДА!

Они нама јесу када је било најпотребније да се удари на "нацисте". Пошто су редовно у УН дизали руку Против СРЈ и прећутно подржали НАТО агресију док их је Милошевић кумио и молио да му притекну у помоћ и до задњег дана Милошевић је наивно веровао Русима и ноћ пред смрт им је написао писмо. Они ни малим прстом ни Јељцин ни Путин а пре тога Горбачов нису мрднули.

Према томе када су јавно подржали и одликовали Туђмана у сред Кремља у Москви у октобру 95-те за Олују и Бљесак а касније и Стипу Месића a Руски Амбасадор у Загребу 95-те дигао буку и оптужио " побуњене србе" да су терористи када су бомбардовали Банске Дворе у Загребу.

Према томе када су китили одликовањима усташке нацисте и дизали руку у УН за  за "фашистичке санкције". Санкције СРЈ за резолуцију 735 и тиме убили 9 бањалучких беба, А СРЈ оставили у хиперинфлацији и скроз изоловану од света..

Тако да Укри само напред, удрите. Морате ослободити окупиране територије.

Укри су нам већи пријатељи и браћааа од Руса, ја и даље не капирам зашто људи зову Русе браћћоомм и што су они нама браћћћаааа.

Укри никада никада нису одликовали усташе, нити су примали у званичну посету Фрању Туђмана и остале српске непријатеље..

Укри никада нам нису нанели било какво зло.

Руси не да су нам наносили штету него су још да би нас још више болеле и пекле ране из Олује и Бљеска одлоковали Фрању Туђмана...

То би било као када би Стаљин одликивао и примио у званичну посету Анту Павелића.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да додам и ово и нећу више писати о овој теми.

Једини у Европи ко се борио против америчког империјализма и европског нацизма после другог Светског рата је Слободан Милошевић ( иако га сматрам трагичарем и губитником).

Тај Милошевић је 10 година константно био нападан од озбиљних и правих нациста из колективног Запада. Као нацисти из 1941 године.

Милошевић је од првог дана од када је дошао на власт до задњег дана свог живота молио Русију да му помогну.  Ишао са Лукашенком у Москву на оснивање оне заједнице.

Русе прве пустио да уђу на Косово после Кумановског споразума.. И шта је добио од Москве? Ништа...

Добио је да гледа како Јељцин у Октобру 1995 године у сред Кремља одликује Фрању Туђмана за заслуге у антифашитичкој борби...

То к'о кад би Стаљин одликовао Анту Павелића.

До дана данашњег Руси нису повукли орден.

Милошевић се иако слабији, иако му је 60% војске дезертирало иако војска није била обучена за грађанске ратове итд се неуспешно успроставио правом нацизму послен 45-те.

Пошто је Русе болело уво за Србе у Словенији, Хрватској, Босни и Косову где су већином етнички очишћени дотле и нас треба да боли уво за њих у Украјини.

Да су тада Милошевићу војно помогли С-300, Сухои, хаубице, гранте 155 мм, тенкови, борбена и оклопна возила усташе,балије и шипци неби стекли некакву независссноост.

Руске базе у тадашњој СРЈ би биле гарант мултиполарног региона и НАТО се неби ширио на исток даље...

Тако да једини ко се борио против неолобиреалног америчког нацизма је била СРЈ и трагичар Милошевић.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, не може ти на ове коментаре нико пера одбит'.
Једино је питање хоћемо ли "браћи" за њихово "понашање" деведесетих узети као олакшавајућу околност осамдесетогодишње робијање бољшевизму
Одговори

(28-03-2023, 11:19 PM)Mekenzi Пише:  Да додам и ово и нећу више писати о овој теми.

Једини у Европи ко се борио против америчког империјализма и европског нацизма после другог Светског рата је Слободан Милошевић ( иако га сматрам трагичарем и губитником).

Тај Милошевић је 10 година константно био нападан од озбиљних и правих нациста из колективног Запада. Као нацисти из 1941 године.

Милошевић је од првог дана од када је дошао на власт до задњег дана свог живота молио Русију да му помогну.  Ишао са Лукашенком у Москву на оснивање оне заједнице.

Русе прве пустио да уђу на Косово после Кумановског споразума.. И шта је добио од Москве? Ништа...

Добио је да гледа како Јељцин у Октобру 1995 године у сред Кремља одликује Фрању Туђмана за заслуге у антифашитичкој борби...

То к'о кад би Стаљин одликовао Анту Павелића.

До дана данашњег Руси нису повукли орден.

Милошевић се иако слабији, иако му је 60% војске дезертирало иако војска није била обучена за грађанске ратове итд се неуспешно успроставио правом нацизму послен 45-те.

Пошто је Русе болело уво за Србе у Словенији, Хрватској, Босни и Косову где су већином етнички очишћени дотле и нас треба да боли уво за њих у Украјини.

Да су тада Милошевићу војно помогли С-300, Сухои, хаубице, гранте 155 мм, тенкови, борбена и оклопна возила усташе,балије и шипци неби стекли некакву независссноост.

Руске базе у тадашњој СРЈ би биле гарант мултиполарног региона и НАТО се неби ширио на исток даље...

Тако да једини ко се борио против неолобиреалног америчког нацизма је била СРЈ и трагичар Милошевић.

Па можда би руси и дали да ви из петеколоне нисте викали у једном реду
То, бомбардујте нас још,
А у другом реду
Сви, Сви, Сви у нато.

Ако тако мериш ко да свет почиње од "90их, запитај се где смо ми били за време 50огодишњег хладног рата који је претходим тим деведесетим.

Јесмо били где, осим што смо се сликавали са Софијом Лорен, Кенедијем, гледали филмове амерички нинџа 1,2,3,4,5, ложили се на Рамба како обара руске хеликоптере, пратили МТВ бритни спирс, бекама и спајс грлс, трчали у њемачку на арбајт и видеорекордере, љубили енглезима и гузице, и немачко блато с точкова и америчку нба, и волели их више и од Христа Бога а камоли не гадили прљавих руса.

И онда, кме, опет нас зајебали, нисмо знали опет да су такви. И опет,
Ал будалу што више караш, она ти опет више трчи, па им онда 5.октобра кад те изкарају мушки, не порчиш из интереса и дозе симпатије ко "44, но потрчиш, не из интереса, но из љубави сад већ. Добри јебачи, ваљда.
Одговори

Цитат:Укри никада никада нису одликовали усташе, нити су примали у званичну посету Фрању Туђмана и остале српске непријатеље..

Код регистарске таблице силног БМВ-а једног украјинског "избеглице" спазио сам да у Кијеву постоји "булевар Вацлава Хавела".
По том србомрсцу поименовали су један булевар тамо.
Одговори

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним