Поруке: 275
Теме: 1
Придружен: Oct 2024
Углед:
26
Значи брате Митићу, иста је прича као и код нас, саднице су накалемљене на стару сорту? То им је и идеал и основ свега?
Али у Немачкој ако те неко пријави за расизам или вређање на тој основи (типа послодавац), неће добро проћи, одговараће... Постоји чак и "увијени расизам", типа: "Ваш нагласак је симпатичан.", што се исто може сматрати увредом и одговарати за то, тренутно, скоро сам прочитао ту вест.
Углед:
26
Не, нема приче да Немаци нису и никад неће одбацити тај њихов сад, бар 1/3 Немаца, то им је стил живота такође, понашају се у складу са својом идеологијом и дан данас. То нарочито осети странац (der Ausländer) у разговору са њима.
Ево адресе виле у којој се одржао "Дрезденски конгрес" (чисто да се сачува):
Аn d. Berglehne 4, Dresden
Иначе, то је елитни део града као наше Дедиње, и у непосредној близини је и вила где је живео Путин (база КБА-а). Негде сам прочитао да је и дан данас затворена за јавност.
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Ништа без алата, машина и аутомобила из Немачке.... Закон!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
26
Зашто Мило Ломпар тврди (да није нашао) да немамо никакве везе са њима у Лужици?
Скоро сам то чуо на неком предавању - које је окачио један - који је са'учесник са ФТН-а.
Ако може мало око тога?
Митићу ако може да се обрише она тема што сам покушао да покренем ову причу, нек све буде овде, можда је боље, а ја не знам ни дал може да се брише, можда сам лупио, није ми први пут...