Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Историја је учитељица живота: немачка војска у Литванији на 100 km од границе са Рисијом ?
https://www.vecernji.ba/svijet/njemacka-...ce-1148080
(04-06-2018, 09:32 AM)darkob Пише: (03-06-2018, 11:58 PM)Ултрадесничар Пише: Историја је учитељица живота: немачка војска у Литванији на 100 km од границе са Рисијом ? 
Ако се не варам Литванија је чланица НАТО и ЕУ. Они су тражили да НАТО пошаље трупе на њихову територију. То је њихова лична ствар.
Није лична ствар била ни сада а ни пре 77 година. Не може ти то да схватиш ти си редов у русофобији.
Поруке: 273
Теме: 1
Придружен: Oct 2024
Углед:
24
Једино је AFD победио CDU у Дрездену, конзервативни исток је гласао за лезбејку која се залаже за конзервативну политику и препород Немачке државе.
Углед:
24
Може ли неко да ми одговори на једно питање.
Да ли се у БНД искључиво примају потомци нациста (или Руса, Британаца, Американаца)? Може и проширени одговор у поређењу са КГБ-ом или тако нешто. Велео бих да администратори нарочито (људи који стварна знају нешто на ову тему) кажу нешто о томе ако имају информације, наравно и сви други чланови. Интересује ме да ли они исто таквим филтрирање чувају корен своје државне идеологије, као и код нас што се ради? Хвала!!!
Углед:
24
И да ми каже неко јел има отворена тема у вези Немачке, овде на форуму?
Ако нема, може неко да отвори, ја бих мало качио неке вести које се тичу нас, а често буде нешто симпатично, бар за поређење - ако не директно везано за нас.
Извињавам се што давим на празник!