Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Северна Македонија

Иако постоји тема о истој територији, предлог овог имена заслужује посебну тему.
Многи од вас су се у међувремену заинтересовали за ову тему, па ево прилике да прокоментаришете.
Немам времена дуже да пишем, иако сам много времена посветио проучавању овог изузетног важног питања.
Поставићу само једно питање:
Зашто кажеш љубав, а мислиш на секс?Smile
Или, али сада озбиљно, који је то пут да се од Јужне Србије постане Северна Грчка?
Одговори

(14-06-2018, 11:02 PM)Бенито Пише:  Иако постоји тема о истој територији, предлог овог имена заслужује посебну тему.
Многи од вас су се у међувремену заинтересовали за ову тему, па ево прилике да прокоментаришете.
Немам времена дуже да пишем, иако сам много времена посветио проучавању овог изузетног важног питања.
Или, али сада озбиљно, који је то пут да се од Јужне Србије постане Северна Грчка?

Уместо прошлости ја бих прокоментарисао садашњост и последице промена имена државе нашег јужног суседа.
Сада када је све договорено, Северна Македнија ће вероватно постати пуноправна чланица НАТО-а до краја године. Тиме ће НАТО опкољавање Србије и РС бити завршено.
Одговори

Грци их ионако зову Скопиа, тако им пише и на картама...

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

(14-06-2018, 11:29 PM)Ултрадесничар Пише:  Уместо прошлости ја бих прокоментарисао садашњост и последице промена имена државе нашег јужног суседа.
Сада када је све договорено, Северна Македнија ће вероватно постати пуноправна чланица НАТО-а до краја године. Тиме ће НАТО опкољавање Србије и РС бити завршено.

НАТО опкољавање Србије завршено је уласком Црне Горе у ту алијансу.Размисли мало.
Одговори

(15-06-2018, 12:15 AM)Громовник Пише:  Грци их ионако зову Скопиа, тако им пише и на картама...

У званичним комуникацијама углавном "ФИРОМ" (FYROM)
Одговори

(14-06-2018, 11:29 PM)Ултрадесничар Пише:  
(14-06-2018, 11:02 PM)Бенито Пише:  Иако постоји тема о истој територији, предлог овог имена заслужује посебну тему.

Уместо прошлости ја бих прокоментарисао садашњост и последице промена имена државе нашег јужног суседа.
Prijatelju prvo Srbija je "opkoljenja" vec preko 30-40 godina od strane NATO

Još za vreme SFRJ smo sarađivali intenzivno sa NATO paktom.

Drugo Srbija svakodnevno razmenjuje podatke sa Nato. Srbija je clanica nato pakta samo sto nije potpisala. Isto kao i sa Kosovom.

Za vreme Milošević 1990-1999 Srbija izgubila sa 5:0 od strane NATO pakta.

U Sloveniji za 45 dana smo kapitulirali.
Na Kosovu za 77 dana kapitulirali.
Donekle smo se dobro drzali 1992-1995 u krajini i Bosni međutim iz Krajine 1995 proterani a za Bosnu potpisali kapitulaciju u vojnoj bazi u Dejtonu.
Za Makedonija se nismo ni borili.. Sve bilo rešeno mirnim putem.

Inace porazeni smo i u UN gde je osnovan haški sud gde je ceo naš politicki i vojni vrh RSK, RS, SRJ optužen za ratne zločine i izručen tribunalu...

Da se ovo nebi ponovilo NATO je jedini garant mira za Srbiju..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ono sto je bitno sadasnja Makedonija nikada se nece zvati Severna Makedonija.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-06-2018, 04:25 PM)Mekenzi Пише:  Ono sto je bitno sadasnja Makedonija nikada se nece zvati Severna Makedonija.

Не знам одакле ти то ?
Зваће др онако како САД и ЕУ каже јер та држава постаје чланица НАТО-а до краја године.
Одговори

(14-06-2018, 11:29 PM)Ултрадесничар Пише:  Сада када је све договорено, Северна Македнија ће вероватно постати пуноправна чланица НАТО-а до краја године. Тиме ће НАТО опкољавање Србије и РС бити завршено.

Видим ја да се историја поново понавља. Значи следи нови 6. април.
Мене само интересује да ли ћемо опет да ставимо себи омчу око врата.
Одговори

(18-06-2018, 01:00 AM)darkob Пише:  
(14-06-2018, 11:29 PM)Ултрадесничар Пише:  Сада када је све договорено, Северна Македнија ће вероватно постати пуноправна чланица НАТО-а до краја године. Тиме ће НАТО опкољавање Србије и РС бити завршено.

Видим ја да се историја поново понавља. Значи следи нови 6. април.
Мене само интересује да ли ћемо опет да ставимо себи омчу око врата.

Не околиши. Напиши слободно - Србија треба да уђе у НАТО.
Одговори

(Северно)македонска нација:

[Слика: Dftmf5p_Wk_AEyi_Oc.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(18-06-2018, 01:56 AM)Ултрадесничар Пише:  Не околиши. Напиши слободно - Србија треба да уђе у НАТО.

Које је друго решење? Ако се надаш Русији, нема од тога леба.
Ово је посткомунистичка Русија којом управља пуковник КГБ-а.
Није ово Русија цара Николаја II.
Ако доведете до новог 6. априла, немојте да кривите друге а од Русије не очекујте ништа јер ништа нећете ни добити.
Одговори

(19-06-2018, 08:48 PM)darkob Пише:  
(18-06-2018, 01:56 AM)Ултрадесничар Пише:  Не околиши. Напиши слободно - Србија треба да уђе у НАТО.

Ако доведете до новог 6. априла, немојте да кривите друге а од Русије не очекујте ништа јер ништа нећете ни добити.

ОК то је твоје мишљење али који то МИ можемо "довести до новог 6. априла" ? Тј. ко сте то ВИ ?
Одговори

(19-06-2018, 09:11 PM)Ултрадесничар Пише:  
(19-06-2018, 08:48 PM)darkob Пише:  

ОК то је твоје мишљење али који то МИ можемо "довести до новог 6. априла" ? Тј. ко сте то ВИ ?

Јелена Милић, српски Џејми Шеј.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним