Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kako smo sa 200 hiljada nacionalista spali na pojedinice sa balkan infa kanala
#1

Sećam se ja ođe na forumu dok izuzev Jeremije niko ođe nije ni bio na forumu od sadašnjih aktivnih članova...

Hapšenje Karadžića, Mladića, priznavanje nezavisnog Kosova ovde na forumu je propaćeno euforijom..Palile se ambasade,razbijale gay parade, 100-ne hiljada srba po nesrećnom Beogradu uzvikivalo je "Kosovo je srce Srbije, srce Srbije", "Mladić heroj", "Karadžić heroj", pa svaka zgrada išarana"gay parada neće proći"
"nećete šetati" pa "Spasi Srbiju i ubi se Tadiću Boriseee", " Tadić izdajnik" i tako...

I sve to je prolazilo uz veličlanje nacionaliste, generalnog sekretara srpske radikalne stranke Aleksandra Vučića.

Sećam se ovaj forum uz onaj srpskinmacionalisti je bio pun hvalospeva, o Vučiču, Tomi, Šešelju. Miša radikal, Paja i ostali stari forumaši su dizali Vučić..

Tu se spominjali pokojni Brana Crnčević, Matija Bećković,Kosta Čavoški, Smilja Avramov pa neki komitet za odbranu Šešelja i srba u hagu...itd itd...

To je sve bilo negde u sezoni 2007/2012..

Dodje i 2011 godina cia i ostali razbiše srpsku radikalnu stranku iz koje nastala neka fantomska nacionalno liberalna stranka tj. prozapadna stranka SNS...

Niko danas protiv nje ne sme ni reč da kaže

Do dana današnjeg niti jedna nacionalna stranka, patriotski pokret itsl. ne može da skupi u zemlji Srbiji više od 1000 ljudi da izvede na miting u sred Beograda.

Izadju tako neki pojedinici kod teše i tako tim YT kanalima i to je sve.

Nema masovnosti.

Pametnom dosta.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

(27-06-2018, 10:04 AM)Mekenzi Пише:  Nema masovnosti.

Pametnom dosta.

У Србаља је вазда био важнији

С О Ј

него

Б Р О Ј.

Таки смо народ....у већини ГЕНЕТСКИ ИЗДАЈНИЦИ!

Из Народа Србског који се простирао горе до Балтика и јужно до Пелопонеза МАСОВНО ИЗДАДОШЕ СРБСТВО И ОДОШЕ У ДРУГЕ НАРОДЕ И НАРОДИЋЕ!

Рецимо и Грци су били пет векова и више, под истим Турцима као и ми, ама тамо данас Турака-ЊЕТ!

Од 10 мелеона Грка 98% су ГРЦИ, док у самој Новосрбијици свега 68% се изјашњавају као Срби!

А ДА НЕ ПРИЧАМО О ЧИТАВОМ НАРОДУ КОЈИ СЕ ИСТУРЧИ У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ, СВЕТОГ САВЕ ЂЕДОВИНИ!

Познато је да је зачетник Васојевића био Васо, ну слабо се зна да је имао и браћу Краса и Ота, од којих су настали жваљави шифтари Краснићи и Хоти!

Од такозваних "хрвата" најмање 85% су ПОШОКАЧЕНИ СРБИ!

Прави Мађари су били Азијати Хуни ниска раста, црне равне косе и косих очију, ама ови данас што личе на људе јесу понајвише Срби који су праве Мађаре осеменили па се помађарили!

Исто важи и за Блгаре из Блгарског туранског Каната на Волги! Ама како постадоше Блгари тако ни код њих нема више Турака, сем нешто Помака, око 9%!

ОД ТОЛИКО ГЕНЕТСКИХ ИЗДАЈНИКА ДОБРО НАС ИМА И ОВОЛИКО!

Па и од ових што се пишу бајаги као Срби, ОГРОМНА ВЕЋИНА КОРИСТИ КРВАВУ ХРВАТСКУ ГАЈЕВИЦУ ИЛИ USTAŠICU!

То су све СРБИ СА ГРЕШКОМ, будући ИЗДАЈНИЦИ!

Овамо пиждре као такозвани "хрвати" разбијају ћириличне натписе по Вуковару А НЕ ВИДЕ ДА ИСТИ ХРВАТИ НЕ БИ ИМАЛИ ШТА ДА РАЗБИЈАЈУ У КНЕЗ МИХАЈЛОВОЈ!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#3

Генетски издајници су СДК издајника Мите Љотића. Дакле, као што су љотићевци у 2. св. рату врбовали архијереје, па и самог св. Владику Николаја, тако и данас чапљизгају уз Џоване и Џована, Милу и Немонаха, попут подгузних мува. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#4

(27-06-2018, 12:03 PM)Шумадинац Пише:  Генетски издајници су СДК издајника Мите Љотића. Дакле, као што су љотићевци у 2. св. рату врбовали архијереје, па и самог св. Владику Николаја, тако и данас чапљизгају уз Џоване и Џована, Милу и Немонаха, попут подгузних мува. Јок

Пре свега ваљало би да ти као подмладак и испрдак ИЗДАЈНИКА НАД ИЗДАЈНИЦИМА, твог тате слугерање Јосипа Броза и његове СФР Шугославије, знаш да је твој тата, сви твоји рођаци, комшије и сви они који нису у то време, а и данас, били "Канађани" него Шугословени, којино су пола века лизали чизме Амброзу и ДРУГОВИМА, његову војску служили, сатанистички пентаграм на глави носили и салутирали разним полуписменим ликовима са оним "Друж'капетане дозволите да се обратим", за његове удбашке и усташке клубове као "Титов Партизан" и "Црвена Петокрака Звезда" навијали, и још навијају....па тако ти као испрдак тог људског материјала, имаш најмање моралних оправдања да ође иронишеш и називаш "Канађанима" оне који нису хтели да савију грбачу и служе попут твог тате, рођака из уже и шире родбине, комшија и осталих самоуправљача уз које су ишле униформисане ДРУГАР'ЦЕ које су обично певале оне познате пјесмице као:

НАША БОРБА ЗАХТИЈЕВА
КАД СЕ КИНЕ ДА СЕ ЗИЈЕВА!

или тако некако, као и ону другу:

ДРУГАРИЦЕ ПОСАДИТЕ ЦВИЈЕЋЕ,
ЂЕ СЕ ВОЈСКА ДРУГАТИТА КРИЈЕЋЕ!


Данас су те ДРУГАР'ЦЕ прерасле у спонзоруше па тако ти као испрдак тог људског материјала имаш најмање моралних оправдања да тражиш издајнике ван твог скотског рода, рођака и комшија!

Паметном доста!

Ево ни Народни Посланик Бошко Обрадовић се не слаже с'тобом али се слаже Шешељ, који вели да ЉООООООООООООООООООООООООООООТИЋ нешта не ваља, па отег'о к'о да дозива овце на Попову Пољу!

Кидање


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#5

Боле није Љотар, нити је у друштву Јоване Стојковић, Јована Боснића, Драгана Давидовића и оне Миле Алечковић.

Нами ође није јасно зашто на силу покушаваш да наметнеш идеологију издајника Малоума Димитрија Мита Љотића?

1. Љотари били узрок раскола СПЦ у Америци

2. Љотари су врбовали св. Владику Николаја

3. Љотари су окрвавили руке свештеничком крвљу

5. Љотари, као и њихове колеге усташе су се још тада борили против неке "јудео- масонске завере"

6. Љотари и дан данас су у дружби расколника, зилота и лажне опозиције


Паметном доста!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#6

(27-06-2018, 06:33 PM)Шумадинац Пише:  Боле није Љотар, нити је у друштву Јоване Стојковић, Јована Боснића, Драгана Давидовића и оне Миле Алечковић.

Боле сигурно није "Љотар" нити је икоме јасно шта ти и остали полуписмени титовци И СИНОВИ ТИТОВИХ САМОУПРАВЉАЧА, под тим подразумевају, али Боле дели ставове покојног Небојше Крстића и осталих из "Образа", покојног Кијука, Драгослава Бокана, који је као поштовалац Димитрија Љотића био ође код нас да забележи сећања Драгојле Поповић-Пивац, ако лик попут тебе уопште зна ко је то!

Иначе Боле има свога посла као Посланик преко главе, ЗАЛАЖЕ СЕ КАО И МИ ЗА ДОЛАЗАК РУСА НА КОСМЕТ, а сигурни смо да дели ставове Јоване, Џона, Алексе и осталих што се тиче сутрашњег протеста испред Скупштине!

ЂУБРАД КАО ВУЧИЋЕВ МИША ВЕЦИЋ И ОСТАЛИ (ПОПУТ ТЕБЕ) БОЉЕ ДА НЕ ПОКУШАВАЈУ ДА САБОТИРАЈУ СУТРАШЊИ СКУП, НАЋИ ЋЕ ТЕ ВЕТЕРАНИ СА КОШАРЕ И ПОЛИЦИЈА, ЗНАЈУ ГДЕ СИ!

(27-06-2018, 06:33 PM)Шумадинац Пише:  Нами ође није јасно зашто на силу покушаваш да наметнеш идеологију издајника Малоума Димитрија Мита Љотића?

Никву "идеологију" ми не намећемо, а објаснили смо и наше ставове у погледу ЗБОРА, који НИКАД нисмо подржавали, и СДК, које подржавамо и који су на Заставама носили Србска Знамења а не шаховницу и зловеначки полумесец као неки, а чију праведну борбу разумемо јер и ДАНАС, са овом меком окупацијом, КОЈА НИЈЕ УПОРЕДИВА СА ЊЕМАЧКИМ 100 СРБА ЗА ЈЕДНОГ ПЕГАВОГ ШВАБУ, ми би подржали и Владу лезбаче Брнабић и балавог Вучића и одговарајућу војну акцију против било кога ко би рецимо, из заседе почео да убија куваре и шофере америчке амбасаде па пос'"бјеж'те ноге пос*раћу вас", а невино становништво да страда!

То смо ми једном разјаснили али си ти обрисао!

(27-06-2018, 06:33 PM)Шумадинац Пише:  1. Љотари били узрок раскола СПЦ у Америци

Којешта, напротив, уз Раскол су стали челик-Четници, па и Др. Слободан Драшковић, а Љотићевци и Војвода Ђујић су остали уз Мајку Цркву!

(27-06-2018, 06:33 PM)Шумадинац Пише:  2. Љотари су врбовали св. Владику Николаја

ЛУПЕТАШ! Нико њега није могао да "врбује", исти је јасно рекао да није Љотићевац но да је Љотић НИКОЛАЈЕВАЦ!

(27-06-2018, 06:33 PM)Шумадинац Пише:  3. Љотари су окрвавили руке свештеничком крвљу

То је пре свих био "Хајл-Стојадиновић", кога на овом форуму величате, а твој тата, рођаци, комшије И СВИ ВИ, ТИТОВИ САМОУПРАВЉАЧИ, носите крв Свештеничку и на рукама и на Души јер сте пола века СЛУЖИЛИ!

Да ти није можда жао "Свештеника" Смиљанића? Он је служио Брозу као што служе папи ови који пољском грбавцу доводе Србске Свештенике да му љубе канџу у замену за холограмски привезак за кључеве!

(27-06-2018, 06:33 PM)Шумадинац Пише:  5. Љотари, као и њихове колеге усташе су се још тада борили против неке "јудео- масонске завере"

Лупеташ опет! Против тог зла био је пре свих, ултра-Четник Слободан Драшковић, са којим смо имали прилике да разменимо мишљење пре упокојења му. Исти је био члан екстремне деснице John Birch Society, па је говорио да центар белосветског комуно-сатанизма није у био у Москви него у Вашингтону!

Појма немаш!

(27-06-2018, 06:33 PM)Шумадинац Пише:  6. Љотари и дан данас су у дружби расколника, зилота и лажне опозиције

Рекосмо, ЉОТИЋЕВЦИ НИСУ БИЛИ РАСКОЛНИЦИ, распитај се малоумниче!

Лажна опозиција су сви који буду саботирали сутрашње протесте пред Скупштином! ТИ МОЖЕШ РУКУ ПОД РУКУ СА ШЕШЕЉОМ, МИШОМ ВЕЦИЋЕМ И СУБОТАРОМ МИРОЉУБОМ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#7

Опет спираш грехе својих германофила и издајника.

Владику Николаја су хтели придобити за себе, но нису успели, јер их је Владика прозрео.

Чак су твоји Љотари фалсификовали његов говор над одром највећег издајника Димитрија Мите.

Сви они окупљени око "Срби На Окуп" су прикривени Љотићевци и непријатељи СПЦ. Попут Заветника.

Што се тиче Шекија.... нека га теби, он је твој велики Војвод.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#8

(27-06-2018, 07:47 PM)Шумадинац Пише:  Опет спираш грехе својих германофила и издајника.

Какав је то "германофил" који није знао ни реч њемачки?! Уосталом можда је тада и боље било бити германофил него англофил, као добар део Србске елите у оно време!

Зар Њемци нису доказали да су часнији савезници од својих НАЈБЛИЖИХ РОЂАКА ЕНГЛЕЗА И АМЕРА? Ево доказа односа Њемаца са такозваном "хрватском" данас, а како нама враћају Енглези и Амери чије смо пилоте спасавали еда би нас поново бомбардовали!

Друго, који бре издајници?

Па у једној старијој дискусији ни Гос'н Самарџић (који је мало поткованији од тебе, признаћеш), није успео да нам да иоле логичан одговор на једно врло просто питање, па каже:

Цитат:ЗБОГ ЧЕГА НЕКИ ИСТОРИЧАРИ ДАНАС СМАТРАЈУ, СА ОВЕ ВРЕМЕНСКЕ ДИСТАНЦЕ-НЕ ГОВОРИМО О РАТНОЈ ЛОГИЦИ ОНОГ ВРЕМЕНА, ДА СУ ПРАВОСЛАВНИ СРБИ КОЈИ СУ БИЛИ У КОЛАБОРАЦИЈИ СА СРБСКИМ ДУШМАНИМА ЊЕМЦИМА-ИЗДАЈНИЦИ, ДОК СУ ПРАВОСЛАВНИ СРБИ КОЈИ СУ БИЛИ У КОЛАБОРАЦИЈИ СА СРБСКИМ ДУШМАНИМА ЕНГЛЕЗИМА, НАЈБЛИЖИМ КРВНИМ РОЂАЦИМА ЊЕМАЦА, ХЕРОЈИ ДОСТОЈНИ ДИВЉЕЊА?!

Одговор на то питање јесте веома лак ЗА ПРАВОСЛАВНОГ СРБИНА!

Међутим!

Колико Православних Срба има уопште данас, почевши рецимо од тебе па Лаврентија па до Патријарха који са јудејима свијеће пали а са кримокатолицима се целива, док сви заједно дивљачки кидисаше на свог сабрата, јагње Божије Владику Артемија, еда би се уподобили сатанисти Џоу Бајдену!

И друго, КО БРЕ ПРОГЛАШАВА НЕКОГА ИЗДАЈНИКОМ ДАНАС?

ЗАР ОНИ КОЈИ СУ КОМУНО-САТАНИСТИЧКИМ ОКУПАТОРИМА СЛУЖИЛИ ПОЛА ВЕКА И НОСИЛИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ НА ЧЕЛУ (Почев од самог Самарџића), ДА СУДЕ ПРАВОСЛАВНИМ СРБИМА КОЈИ СУ НОСИЛИ КОКАРДУ СА СРБСКИМ ОРЛОМ НА ШАЈКАЧИ?


Ако неко треба да суди борцима СДК, ТО МОГУ САМО СРБИ ИЗ ИЗГНАНСТВА А НЕ ВИ, ТИТОВИ ЈАЊИЧАРИ И ИСПРДАК ЈАЊИЧАРА!

Фуј!

(27-06-2018, 07:47 PM)Шумадинац Пише:  Владику Николаја су хтели придобити за себе, но нису успели, јер их је Владика прозрео.

Прво, он је Свети Владика, а друго, нико њега није могао "придобити", а да је Димитрије Љотић "политичар са Крстом", то су његове речи из његових уста!

(27-06-2018, 07:47 PM)Шумадинац Пише:  Чак су твоји Љотари фалсификовали његов говор над одром највећег издајника Димитрија Мите.

Говор НИЈЕ фалсификован, Војвода Ђујић је потврдио свако слово говора, И ТО САМ ЧУО СВОЈИМ УШИМА ЈЕДНОМ У ВАЈНОНИ!

Друго, лично смо сарађивали са неким назови "Љотићевцима", као што је Брат Бора Драгашевић, који је као тежак инвалид без пола стомака, водио СНО доследно и достојанствено и неупоредиво боље него они други ону другу!

Упозанли смо људину и часног Православног Србина Бору Карапанџића и све што се о њему пише овуден су безвредни памфлети!

ДА И НЕ ГОВОРИМО О ПРОТИ НАЈДАНОВИЋУ, ОСНИВАЧУ НАШЕ ЦРКВЕ У МОНТРЕАЛУ ИЛИ О ОЦУ МАТЕЈИ МАТЕЈИЋУ!

ТИ СИ ОБРИСАО НАШЕ ПИСАНИЈЕ О ДР. ЂОКУ СЛИЈЕПЧЕВИЋУ, КАО И НАШЕ ОБЈАШЊЕЊЕ ШТО СЕ ТИЧЕ "ЗБОРА", КОЈИ НЕ ПОДРЖАВАМО, И СДК, ПА КАД ВРАТИШ ОБРИСАНО МОЖЕМО ДА НАСТАВИМО ПРИЧУ!


(27-06-2018, 07:47 PM)Шумадинац Пише:  Сви они окупљени око "Срби На Окуп" су прикривени Љотићевци и непријатељи СПЦ. Попут Заветника.

Хмммм....толико "прикривени" да их један шумски дрипац, интелектуални богаљ и идеолошки патуљак, успешно разоткри!

Кидање

(27-06-2018, 07:47 PM)Шумадинац Пише:  Што се тиче Шекија.... нека га теби, он је твој велики Војвод.

Пааа...одкако смо установили да је шприцан, он пређе у твој табор са оним нападом на честитог Бошка, ка'е

ЉООООООООООООООООООООООООООООООООООООООТИЋЕВАЦ,

к'о да дозивље изгубљене браве по Поповом пољу! Шприцање јесѓадна ствар, јесу ли и тебе шприцали или си природно таки?

Без увреде, само питамо.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#9

(29-06-2018, 03:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  И друго, КО БРЕ ПРОГЛАШАВА НЕКОГА ИЗДАЈНИКОМ ДАНАС?

ЗАР ОНИ КОЈИ СУ КОМУНО-САТАНИСТИЧКИМ ОКУПАТОРИМА СЛУЖИЛИ ПОЛА ВЕКА И НОСИЛИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ НА ЧЕЛУ (Почев од самог Самарџића), ДА СУДЕ ПРАВОСЛАВНИМ СРБИМА КОЈИ СУ НОСИЛИ КОКАРДУ СА СРБСКИМ ОРЛОМ НА ШАЈКАЧИ?


Ако неко треба да суди борцима СДК, ТО МОГУ САМО СРБИ ИЗ ИЗГНАНСТВА А НЕ ВИ, ТИТОВИ ЈАЊИЧАРИ И ИСПРДАК ЈАЊИЧАРА!

Не интересује ме дискусија између тебе и Шумадинца,али ме интересују глупости и неистине које пишеш.

Прво ти твоји љотићевци су говнарија светска,да рашчистимо одмах, могли су на глави да носе шта год хоће, служили су Хитлеру а не Краљу Петру.

Друго,учестало пребацујеш људима те ствари око служења војске а сад видим и самом Самарџићу.С тога ме интересује како си ти избегао војску ако тврдиш да си годиште Вука Драшковића а у Канаду си отишао 1974. године а знамо да је по закону сваки војни обвезник морао да одслужи до своје 27. године. Како се ти извуче из војске?

Опасно си почео да вређаш не бирајући речи,а не видим да те ови санкционишу нешто. Простаклук ,примитивизам и сељаклук на овом пдф-у си ти започео и баштиниш га и дан данас . Кад те нема овде, ова тема изгледа далеко пристојније.


Нисам могао да не приметим и твоје психичке осцилације и фамозни код који Шумадинац има и којим ти брише постове и приватне поруке. Овде у Србији за такве као што си ти кажу фијукнуо или изветрео као кисела вода.
Одговори
#10

(29-06-2018, 06:26 AM)ЈВуО-КГ Пише:  глупости....говнарија....сељаклук....

УПРИСТОЈИ СЕ НА ОБА НАЛОГА И СВИХ 100 И ВИШЕ АДРЕСА, ПА МОЖЕМО И ДА ПОПРИЧАМО!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#11

Jvuo ti je iz Kragujevca, a sveštenik Šumadinac ti je iz Kraljeva.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#12

(29-06-2018, 04:03 PM)Mekenzi Пише:  Jvuo ti je iz Kragujevca, a sveštenik Šumadinac ti je iz Kraljeva.

Нашла врећа закрпу!

Ама зар ти не беше први који си као провалио овај двојац?

Немо'сад ово-оно!

(29-06-2018, 06:26 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Друго,учестало пребацујеш људима те ствари око служења војске а сад видим и самом Самарџићу.С тога ме интересује како си ти избегао војску ако тврдиш да си годиште Вука Драшковића а у Канаду си отишао 1974. године а знамо да је по закону сваки војни обвезник морао да одслужи до своје 27. године. Како се ти извуче из војске?

Боље ти сложи неку причу о титовки твог тате, свих твојих рођака и комшија, као и о твом напрасном четништву кад је Амброзије липс'о, не иде брате па то ти је!

Ми смо брак склопили, сачекали да жена добије диплому а нами је војска била одложена легално, иако смо имали војни распоред у случају рата-иначе војна тајна, шума Миљаковац!

Тада се рачуњало са могућношћу рата ЈЕДИНО ПРОТИВ РУСА, а да ратују против Руса, макар то били и Совјети, су одбили и сви часни Срби чак и у Недићевој Србији!

Значи свако ко је хтео или био мало довитљивији, могао је службу окупатору да одложи и да збрише!

ТО НИЈЕ УРАДИО САМО ОНАЈ "ПАТРИЈОТА" КОЈИ ЈЕ ВОЛЕО ТИТА И ПАРТИЈУ И КАПУ МУ ТИТОВКУ!

Е мој баћо, да сте ти или твој тата, рођаци, комшије и остала братија титиних самоуправљача, били заинтересовани да одложите војску па да збришете, нашли би 1000 начина баш што се тиче докумената типа индекса, печата са куваним јајцем на документима итд.

У ВРЕМЕ ТУРАКА И ЈАЊИЧАРА СРБИ СУ СЕ САМОСАКАТИЛИ И САКАТИЛИ СВОЈУ ЂЕЦУ САМО ДА ИЗБЕГНУ ДА СЛУЖЕ ОКУПАТОРУ а нами је било много лакше, признајемо, а проблем ваш, онако кољективное, јесте ШТО ВАМ ЈЕ КОД АМБРОЗА БИЛО ЛЕПО, па вам је сад Канада свака друга реч која вас дави као и злоба, завист и пакост који сад харају Србијом.

Смирите се и покајте се а за нас Србе сад је време да се помолимо за све иноверне, па и за бивше и садашње ТИТОВЦЕ, да са нами заједно једног дана славе Име Божије!

Извади дакле, најпре брвно из ока својега пре него што прстом показујеш на трун у оку Брата својега и трућаш о неком служењу Србских Добровољаца Хитлеру, притом заборављајући на служење Черчилу и Титу!

Служење Краљу Петру јесте било такво да му претекне Народ коме ће Краљевати, да не оду сви, 100 Срба за једног пиргавог Швабу, да не причамо сад и о Краљевом греху, дао је Самарџић филм о томе како су Четници примили његов говор!

И последње, ма и не најмање важно, РАДИ СЕ О ПОГЛЕДУ НА ИСТОРИЈУ ИЗ ДАНАШЊЕГ УГЛА, са сазнањима које имамо ДАНАС, нарочито о тадашњим такозваним саааааааааааавезницима!

Покриј се ушима и ћути, супротно од оне Ничеове-све што напишеш чини те глупљим!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#13

(29-06-2018, 04:03 PM)Mekenzi Пише:  sveštenik Šumadinac

КидањеКидањеКидање

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#14

Цитат:27-06-2018, 10:04 AM Порука: #1
Mekenzi Није на вези
поручник
Порука: 3,776
Придружен: Jul 2013
Углед: 80
Kako smo sa 200 hiljada nacionalista spali na pojedinice sa balkan infa kanala
Sećam se ja ođe na forumu dok izuzev Jeremije niko ođe nije ni bio na forumu od sadašnjih aktivnih članova...

Hapšenje Karadžića, Mladića, priznavanje nezavisnog Kosova ovde na forumu je propaćeno euforijom..Palile se ambasade,razbijale gay parade, 100-ne hiljada srba po nesrećnom Beogradu uzvikivalo je "Kosovo je srce Srbije, srce Srbije", "Mladić heroj", "Karadžić heroj", pa svaka zgrada išarana"gay parada neće proći"
"nećete šetati" pa "Spasi Srbiju i ubi se Tadiću Boriseee", " Tadić izdajnik" i tako...

I sve to je prolazilo uz veličlanje nacionaliste, generalnog sekretara srpske radikalne stranke Aleksandra Vučića.

Sećam se ovaj forum uz onaj srpskinmacionalisti je bio pun hvalospeva, o Vučiču, Tomi, Šešelju. Miša radikal, Paja i ostali stari forumaši su dizali Vučić..

Tu se spominjali pokojni Brana Crnčević, Matija Bećković,Kosta Čavoški, Smilja Avramov pa neki komitet za odbranu Šešelja i srba u hagu...itd itd...

To je sve bilo negde u sezoni 2007/2012..

Dodje i 2011 godina cia i ostali razbiše srpsku radikalnu stranku iz koje nastala neka fantomska nacionalno liberalna stranka tj. prozapadna stranka SNS...

Niko danas protiv nje ne sme ni reč da kaže

Do dana današnjeg niti jedna nacionalna stranka, patriotski pokret itsl. ne može da skupi u zemlji Srbiji više od 1000 ljudi da izvede na miting u sred Beograda.

Izadju tako neki pojedinici kod teše i tako tim YT kanalima i to je sve.

Nema masovnosti.

Pametnom dosta.


То ја зато што је већина националних организација неутемељена и своди се на Косову, Краџићу, Младићу итд и када ти догашаји прођу они не знају шта ће, а све те организације је Вучић запослио и одрешио кесу и сви они причају дословце: "БРАТЕ ШТА ЋУ НЕМАМ СА КИМ ДА ГА РУШИМ, ОВАКО УЗИМАМ НЕКИ ДИНАР И ЧЕКАМ БОЉЕ ДАНЕ". И то ти је почетак и крај ове приче мој Кизо.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним