Гласање: Колико ће трајати "нова" влада? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Биће избора ове године!
42.86%
3
42.86%
Трајаће годину дана.
28.57%
2
28.57%
Трајаће цео мандат.
14.29%
1
14.29%
Нешто сасвим друго...
14.29%
1
14.29%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Реконструкција владе Србије или избори?

Ovaj Dragaš kao da je sin od onog prof. Ševarlića koji je svaki dan u medijima po 24h i za sve ima rešenje od GMO do razvojs srpskoig sela, ali u praksi kada bi trebalo da se primeni jednostavno nestanu.. Ovo je čista teorija i da Dragaš bude predsednik Srbije sutra 10% od ovoga nebi primenio.Šteta što nisam snimao da vidite kako Dragaš laže radnike Vršačkih vinograda kako ih je "pujdao" da će dobiti milione od akcija, da je on njihov mesija. Čovek pokupio pare i nestao, nigde u biografiji se ne navodi da je bio zastupnik malih akcionara Vršačkih vinograda.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-09-2013, 08:25 AM)Владимир Петровић Пише:  ...
Наравно, "Лепи Бора", као и увек, "на линији" СНС.
...

Боље ме убаци у УРС (код кркобабећа), лепше је на тој линији!

Ако хоћете да видите шта Бранко Драгаш ради, посетите његов сајт:
...
Нисам пандур да ме интересује шта криминалци раде. А кримоси су обично НЕОБИЧНО поштени, ако их питаш...

Konkretno resenje za Srbiju stalo u jedan sat! Predavanje Branka Dragaša u Zemunu, održano 6. jula 2013
...
Какав је то геније и поштењачина!
За један сат све решио!
Само да дође на влас, само то и све решено!
...
Ја да сам слушао секташе и њихова СИЛНА предавања, одавно не бих имао ни гаће да обучем, ништа (сем модрог анала...)...

Знам да је и то у скупу таквих званог Двери.
Жао ми је, сами себе заплићемо.

(04-09-2013, 11:03 AM)Mekenzi Пише:  Ovaj Dragaš kao da je sin od onog prof. Ševarlića koji je svaki dan u medijima po 24h i za sve ima rešenje od GMO do razvojs srpskoig sela, ali u praksi kada bi trebalo da se primeni jednostavno nestanu.. Ovo je čista teorija i da Dragaš bude predsednik Srbije sutra 10% od ovoga nebi primenio.Šteta što nisam snimao da vidite kako Dragaš laže radnike Vršačkih vinograda kako ih je "pujdao" da će dobiti milione od akcija, da je on njihov mesija. Čovek pokupio pare i nestao, nigde u biografiji se ne navodi da je bio zastupnik malih akcionara Vršačkih vinograda.
Ето то је то. Пуна је Србија таквих ђилкоша.
Канали запушени, а преваранти угојени и уважавани.
Не ваља.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним