30-08-2018, 08:34 PM
(30-08-2018, 06:20 PM)Громовник Пише:(30-08-2018, 01:13 AM)Јеремија Пише: Милошевића сам бранио, браним га и данас, само зато што људи не схватају да је сушта истина она њгова: " Не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије". Господски и достојанствено се понашао у Хагу, увек стављајући Србију испред себе (што код Шешеља није био случај), тако да се Он искупио за сваку брљотину коју је направио.
Иначе, слинавци попут Вучића од мене никада нису добили поене јер сам их се гадио.
Ајд само ми објасни како си се гадио Вучића, Томе, Дачића кад су они исто тако као и ти бранили и подржавали Милошевића?
Мислим, није баш случајност да подржавате и браните исту особу
Јел треба да понављам 100 пута како Шешеља и Драшковића познајем лично, још од њихових "предавања" по Дијаспори која су више била оријентисана на продају књига и сакупљање новца од политичке емиграције.
Згадили су ми се обадвојица када ау 1988 (Конгрес СНО у Дизелдорфу) присвојили новац који смо скупили за помоћ Светосавском храму, па после кривицу бацали један на другога.
Јел треба да понављам моје речи изречене 1992 на ТВ ДР2 у дуелу са данским писцем Гунаром Нилсеном...
Рекао сам дословце: Милошевића би обесио! На питање водитеља јел због рата, одговорио сам: Не, већ зато што није сменио генерале у ЈНА и прогласио државу и војску Србском!
Дакле, Милошевић је добио моју подршку тек после петооктобарског пуча.
У односу на ово што је дошло после пуча, Милошевић је био господин са стилом.