Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проруски главодржитељи Александра Вучића

(28-12-2018, 07:08 PM)Шумадинац Пише:  Ође видимо како највећи проруски главодржитељ АВ, тј. Црвени Војвода Округлотрбухни пуста свој отровни језик бранећи свог колегу проруског главодржитеља и неокомунистичког диктатора Додика Лакташенка.

ЧИМ СЕ НА ВИДИКУ ПОЈАВИ НЕКО КО ЋЕ ВИШЕ И БОЉЕ ДА ЗАСТУПА РУСКУ СТВАР И, ПРЕ СВЕГА, ДОВОЂЕЊЕ РУСКЕ ВОЈНЕ БАЗЕ НА КОПАОНИК, МИ ЋЕМО ТОГА ПОДРЖАТИ А ВОЈВОДИ И ДОДИКУ КАКО БУДЕ!

Међутим!

ТАКВОГ ЈОШТ НЕМА НА ВИДИКУ СЕМ УСАМЉЕНОГ И ОСТАРЕЛОГ НИКОЛЕ АЛЕКСИЋА КОЈИ САМ У МАСИ ШУГО-НОСТАЛГИЧАРА, ЛАТИНИЧАРА И НЕДОВРЕШНИХ ХРВАТА ИШТЕ ХАПШЕЊЕ БАЛАВОГ ШИФТАРИНА И ПРИЗИВА ГРОМКО ХРИСТОЉУБИВО ВОЈИНСТВО МАЈЧИЦЕ РУСИЈЕ!

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТАС'ЧЕКА?!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
ВУК И ШЕШЕЉ ЗАЈЕДНО НАПАЛИ ОПОЗИЦИЈУ, ПРОТЕСТЕ и подржали разграничење на КиМ

Једном служба - увек служба. Овако би могло да се протумаче изјаве бивших кумова Вука Драшковића и Војислава Шешеља, који су истог дана дали изјаве за медије у којима су критиковали опозицију, протесте у Београду, у мање-више истом маниру подржали идеју Александра Вучића о "разграничењу" Косова и Метохије.

• Шешељ: Западне амбасаде организују протесте у Београду и Бањ

– Могући су ванредни парламентарни избори, али ја нисам скроз сигуран да ће бити заказани тако брзо јер је питање зашто се заказују. Власт у Скупштини има више него комотну већину, могу да изврше само реконструкцију владе и отарасе се неких министара криминалаца, за то им не требају избори. А ако власт изборима жели да тера инат прозападној опозицији или ако Вучић жели да има сто одсто посланика у Скупштини, онда је то друга ствар, практичног разлога нема, у интервјуу за „Ало” рекао је Војислав Шешељ и додао:

– Ми смо, у принципу, увек спремни за изборе, немамо ми нарочите припреме за то, само неколико кадровских промена да би се странка оспособила и подмладила.

Значи, летеће неке главе?

– Неће нико летети, само ће неки бити премештани са неких функција и померани на неке друге, мало ћемо подмладити странку. Што се мене лично тиче, нема нико млађи од мене да ме замени.

Путинова посета

Колико је за Србију значајна Путинова посета?
– Бескрајно много је значајна и ми се тој посети радујемо! У страначком смислу, главне плодове ће уживати Вучић, а у ванстраначком смислу, ово је за Србију веома значајно, да смо и ми радикали пресрећни.

А како би СРС прошао да избори буду на пролеће? Нисте се прославили ни на председничким, ни на београдским…

– Нисмо, проблем је са режимом, који тренутно има толику моћ да је тешко било шта урадити. Имају тоталну контролу изборног процеса, која се најбоље може сагледати у Кладову.

Из Савеза за Србију Драгана Ђиласа већ најављују бојкот избора, иако нису ни расписани, како се вама чини то решење?

– Која је сврха бојкота избора? Нема је. Ђинђић је направио катастрофалну грешку 1997. године, када је то урадио и једва се опоравио, замало да га смене. Психолошки је лакше бојкотовати изборе него доживети фијаско на њима. Ја се, на пример, да сам знао да ће Путин подржати Вучића три дана пред председничке изборе, не бих кандидовао. Разумем какав је сад однос снага, разумем да Русија подржава Вучића, и ја ништа не мењам од своје политике и своје идеологије. Али Вучић од када сам се ја вратио са службеног пута прави један заокрет и све је ближи Русији.

Нама је драго што је режим све ближи Русији. Овај орден који је доделио Путин је орден и српском народу, не само Вучићу, али би и Вучић морао да одговори на прави начин и да Влада донесе одлуку да се додели дипломатски статус руским хуманитарцима у Нишу, да заузме став да је Крим Русија.

Из тог, како га ви зовете, прозападаног опозиционог блока стално се чују оптужбе на ваш рачун да сте лажна опозиција, а да су они једина права?

– Нек они мени објасне шта је права опозиција! Они су опозиција Србији и народу! Ми никада то нисмо били, ни када смо били у највећим сукобима са Милошевићем, нисмо били опозиција Србији, ту је разлика.

Како се вама чине протести које они организују у Београду?

– Њихово је право да држе те протесте и, док не изазивају инциденте, ништа им не замерамо. Мало нам је нелогично ипак да се у први план не истурају организатори и да ти политичари не говоре на тим скуповима.

Раздвојити Србе и Албанце

Шта ви предлажете као решење косовског проблема?
– Ми радикали имамо свој предлог, пошто Срби и Албанци не могу заједно да живе, треба их раздвојити. Десет српских општина треба да буде директно прикључено централној Србији, а да на остатку Албанци имају потпуну власт, с тим што би граничне прелазе држала централна власт у Београду и што би она управљала царинама, све остало бисмо могли њима поверити у склопу њихових аутономних права.

Осим у Београду, протести се дешавају и у Бањалуци, само што је тамо повод за њих један трагичан догађај. Једном сте рекли да уочавате везу између те две врсте окупљања…

– Протести су повезани утолико што су у њих умешане западњачке амбасаде и у Београду и у Сарајеву. Њима је циљ да се олабави режим у Београду и да се сруши у Републици Српској, како би се сама Република Српска укинула и утопила у БиХ. Томе се морамо жестоко супротставити и то је разлог што сам ја подржао Додика на овим изборима, нисам то урадио што је леп и паметан и симпатичан, него што би његов пад био пад Српске.

Премијерка је 9. јануара добила Орден Републике Српске, који сте и ви својевремено добили?

– Не, ја сам добио орден вишег ранга. Она је добила Орден Републике Српске на ленти, а ја сам добио Орден Републике Српске на златном ланцу, то је највише одликовање.

Злочинци ОВК полако су почели да одлазе на саслушање у Хаг? Да ли ви очекујете да ће Специјални суд за ратне злочине стварно нешто урадити?

– Мислим да ће то бити једна велика смејурија, то није легалан суд, он има за циљ политичко манипулисање и утеривање дисциплине међу Албанцима од стране Запада, али не верујем да ће ту бити икакве правде.

Надам се да ће злочинци Тачи и Харадинај једног дана одговарати пред српским судовима јер је Србија једина надлежна за целу територију Косова.

Водитељски посао важно искуство

Појавила се информација да сте због лоше гледаности добили отказ на ТВ „Хепи“, где сте водили емисију „Упознајте Парове“?

– Ма какви, ја сам имао договор да радим 12 емисија и радио сам толико. То ми је било важно животно искуство.

Србин Инфо

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

За све СНС путинофиле превоз.... већ је почело!

Београд је у потпуном колапсу, школе не раде...

Међутим, ево једне рачунице...

За тај превоз је потребно од 1000 до 1200 аутобуса чији се трошак дневница возача, горива и самих рентања аутобуса процењује око 300,000 евра.

Они који путују дуже ће вероватно добито по сок и пар сендвича (чак и тај сендвич и сок коштају, додатно). Па онда на трошак долази и цена блокаде саобраћаја (која је можда највећа али је најтеже проценити) за време док церемонија примања ордена буде трајала. Затим трошак припрема церемоније, снимања, озвучења, дневнице људима у полицији и обезбеђењу.

Коначно, од људи који долазе углавном око 60% буде запослених у јавним предузећима (из којих су најчешће групно одвожени) а којима тај дан неће бити искључен у месечном обрачуну јер ће њихове дневнице платити опет просечни Србин својим порезом. То јест, сви ми.

Све у свему, цео циркус кошта од 1,7 до 2,2 милиона евра. Што СНС свакако неће платити из буџета своје странке већ из буџета грађана Србије.

[Слика: IMG-0539.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Баба је закон, Путина је и баба крстиал, зато му је и драго.
Увек су бабе браниле све што је добро, тако су одбраниле и Цркву за време комуњара су једино оне ишле и крстиле!
Одговори

.
ПУТИН УРУЧИО ОРДЕН ВУЧИЋУ

Председник Русије Владимир Путин уручио је орден Александра Невског председнику Србије Александру Вучићу.

„Искрено ми је драго што уручујем председнику Србије високи орден Русије, орден Александра Невског“, рекао је председник Путин.

Он је подсетио да се Александар Невски посебно поштује у Русији и да су ово одликовање раније понели и истакнути Срби као што су Милош Обреновић и премијер Никола Пашић.

„На почетни списак носилаца ордена Александра Невског сада ће бити заслужено уписано и Ваше име. Умногоме захваљујући Вама, руско-српска сарадња се развија у свим правцима. Високо ценимо Ваш принципијелни став“, рекао је Путин.

Вучић је почео излагање на руском језику. За мене и за Србију, добити орден Александра Невског је велика част, као и велика одговорност у мом будућем раду проширења сарадње између Русије и Србије.

Моја захвалност није по протоколу, она је дубока, искрена и ово признање и награда за мене имају веома велик значај.

То кажем зато што добијам орден од председника Русије Владимира Путина, а то наглашавам зато што је Путин лидер од највећег значаја за Русију.

Он је уздигао Русију, заштитио њено достојанство, али и животно важне интересе нашег народа. Ми никада нећемо заборавити оно што је Владимир Владимирович урадио 2015. године, када је по налогу председника Русија уложила вето на резолуцију у СБ УН, по којој би Срби били проглашени геноцидним народом.

Председник Русије је заштитио правду и праведност.

„Друго, међу нашим земљама су веома добри политички односи. Наравно, имамо могућности да проширимо економску сарадњу“, рекао је Вучић.

Вучић је додао да га награда обавезује да и даље ради на унапређењу односа двеју земаља.

„Он је додао да се поноси Србијом која је заштитила територијални интегритет и војну неутралност. Ово признање за нас значи да смо ми сачували Србију као слободну државу.

Хвала Вам, господине председниче, што цените и разумете сложеност положаја наше земље. На крају, желео бих да изразим захвалност својој породици, зато што је то велика част и за моју породицу. Посветио бих награду свом оцу, чија је породица увек волела једнако Србију, колико и Русију“, рекао је Вучић.

Спутњик

Д М
Одговори

Требало је пре посете да пусте неки родољубиви филм на РТС 1, рецимо Битка за Москву ионако стално репризирају неке глупости.

https://www.youtube.com/watch?v=dA43Tao_nEE
Одговори

.
ОВАЈ ПОЗНАТИ ЈЕДНОЈАЈАЧНИ ДВОЈАЦ, НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП (врте, врте, хула-хоп!), ПОКУШАВА ДА СРБИНУ ОГАДИ ПУТИНА ПРЕКО БАЛАВОГ ШИФТАРИНА ВУЧИЋА!

Међутим!

ТИ ТРИКОВИ МУШКЕ ЈЕЛЕНЕ МИЛИЋ, ТЈ. ХЕРМАФРОДИТА ДАРКА ТРИФУНОВИЋА, ОДАВНО КОД СРБИНА ВИШЕ НЕ ПАЛЕ!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ово лудило ме подсећа на филм "Три карте за Холивуд". Читава представа у некој припиздини јер туда треба да прође председник СССР-а, лудило и идолопоклонство.

Д М
Одговори

Броз је од Стаљина 1945. године добио Орден Победе, после 3 године Броз је за оне који су волели Стаљина отворио Голи оток.
Што даље имплицира...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(17-01-2019, 08:07 PM)Шумадинац Пише:  Ово лудило ме подсећа на филм "Три карте за Холивуд". Читава представа у некој припиздини јер туда треба да прође председник СССР-а, лудило и идолопоклонство.

Ово је понор српства! Монголоид,Вучић а све уз коментаре лажовчине Дрецуна са Пинка.

(17-01-2019, 06:54 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
ОВАЈ ПОЗНАТИ ЈЕДНОЈАЈАЧНИ ДВОЈАЦ, НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП (врте, врте, хула-хоп!), ПОКУШАВА ДА СРБИНУ ОГАДИ ПУТИНА ПРЕКО БАЛАВОГ ШИФТАРИНА ВУЧИЋА!

Ајде бежи комунац, ти знаш шта је Србија и шта су Срби.

Дошло руско говниште да потврди Вучићу још једну изборну победу. А скупило се гузичара колико хоћеш. Зинули у монголоида ко Просветар у Тита некад док је био омладинац у Титовом Ужицу.

Јел' има журка код Берлусконија после?

И у праву је Шумадинац за онај филм.

Буди Србин,Србине!!! Не дај да те залуђују комуњаре!
Одговори

Брука, срамота и целодневни циркус са Путином...

Довуку 100 'иљада људи да би Вучић замолио Иринеја да се Путин обрати нацији. И обрати се:

Спасиба.крај.

јбт 12 сати стојиш на БГ улицама да чујеш Путина и ништа..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-01-2019, 09:56 PM)Mekenzi Пише:  Брука, срамота и целодневни циркус са Путином...

Довуку 100 'иљада људи да би Вучић замолио Иринеја да се Путин обрати нацији. И обрати се:

Спасиба.крај.

Да долази Трамп, стојао би ти два дана...
Тханк јоу

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(17-01-2019, 10:04 PM)смедерево Пише:  
(17-01-2019, 09:56 PM)Mekenzi Пише:  Брука, срамота и целодневни циркус са Путином...

Спасиба.крај.

Тханк јоу

Ма јок....УГУЗЉУБИ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, ОД ЖЕНСКЕ ЈЕЛЕНЕ МИЛИЋ, ХЕРМАФРОДИТА ТРИФУНОВИЋА, ВУКА, КРМНАДА ЧВАРКА (из партизанске породице), па све до УГУЗЉУБА са овог подфорума, једнојајачног близанца који се одазива на НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП (врте, врте, хула-хоп) и Кизе који вири иза вршачког кибиц-фенстера....НЕ ВОЛЕ ТРАМПА НО СУ ТО УГУЗЉУБИ КЛИНТОНОВСКЕ, ГЛОБАЛИСТИЧКЕ ЧЕМЕРИКЕ!

Ваља јавити Бата Доналду да скине та гом*на са платног списка, то боли!

табаџија

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-01-2019, 10:04 PM)смедерево Пише:  

Спасиба.крај.

Тханк јоу

Па...Ми нијесмо видели да је неки озбиљан политичар са запада дошао у посети Србије..

Србију једино посећују Ердоган, Путин, Си Ђипинг и тако...

Што Србију не посети Трудо, где живи мелеон ипо Срба или премијер Аустралије, Норвешке, Данске, Финске или неке западноевропске земље...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним