Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

Не знам шта ту није јасно,они су четници,равногорци,границе су веће од Карлобаг,Карловац,Вировитица...признају студенти и Крајину,све српске земље....сад ће Рашу да дочекају....Објаснио је то Шумодрипац...Мислим,ја сам то тако разумео...

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(Пре 7 часова)Mekenzi Пише:  Ја нисам питао шта траже, шта траже је небитно.

Ја те питам која је њихова политика, идеологија, политички ставови, политички курс

Значи лево, десно, центар... На ком су правцу..

Геополитика ЕУ, НАТО, Русија, Брикс, Кина

Економска политичка питања.

Какав политички став имају по питању Косова, Републике Српске, Санџака, Војводине..

Какав став имају о војсци Србије??

Социјална питања...

Питање педерлука.

Питање миграната

Конкретно..а не трла баба лан Мир у свету, љубав, цветићи, песмице и преформанси..

Имају ли они политику или немају, па ложе народ..

Па најбоље ће ти на то одговорити сељаци и пољопривредници...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(Пре 5 часова)milan Пише:  Не знам шта ту није јасно,они су четници,равногорци,границе су веће од Карлобаг,Карловац,Вировитица...признају студенти и Крајину,све српске земље....сад ће Рашу да дочекају....Објаснио је то Шумодрипац...Мислим,ја сам то тако разумео...

Комплексно питање.

Што се тиче поквареног и смрдљиве удбашке вреће г*а Војислава Шешеља, од те његове политике Карлобаг-Карловац Вировитица и како је тек маестрално ложио Русе и четнике да смо га ми са њим на*бали.

Мени жао Русе и Цара што је јако насанкао из Хага и после Хага да ћемо тек осећати последице. 

Јуче смо са нашим сапатником једним уз домаћи његушки пршут и кајмак закључили да све ово што нам се дешава искључиви и једини кривац битанга Војислав Шешељ. Војислав Шешељ се представљао неко ко је Четник, Четнички Војвода  и те лажи.

Војислав Шешељ је тешка комуњара. На Равној Гори никада није био. Што се тиче Четника у радикалима, он их је сматрао за "нижу расу" и давао им најјпримитивније послове да буду обезбеђење, да чувају просторије СРС, да му буду возачи и да кад дође до шорке са демонстрантима да се пошибају са њима.

У врх СРС, Шешељ је гурао сам врх комуњара и шугословена и педере. Александар Вучић је дете комуниста и декларисани педер. Шешељ га наватао са транџом Ликаном и да неби пукла брука удба нареди Шешељу да га венча са новинарком Велике Србије покојном Ксенијом, која је под мистериозним оклоностим преминула. 

Елем, у врху срс нема четника већ ЈУГОСЛОВЕНСКИХ НАЦИОНАЛИСТА. ПОСТОЈЕ СРБИ НАЦИОНАЛИСТИ И ЈУГОСЛОВЕНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ.

Што се тиче радикала, врх радикала су чини шугословенски националисти, Вучић, Николић, Гордана Поп Лазић, Наташа Јовановић, Зоран Красић, Драган Тодоровић и остали. У Врху СРС немате нити једног Србина Четника Равногорца, све титоисти и шугословени,који пиждре за Титиним Јадраном.

Војислав Шешељ као играч удбе, добио је задатак да из позадине штити режим Милошевића и отклања опасност од напада прозападне опозиције Србије. 

Када је Милошевић пао, и када је требао бити ухапшен и послат на бар 20-30 година робије, њега удба шаље првим авионом за Хаг и тиме га спашава...

Даље знате сами.

Што се тиче правих озбиљних четника, не четника весељака, као шумадинац, и не незрелих личности који ставе кокарду и онда дивљају по шаторима, асталима, ките оне што иду од стола до стола не ти полупани ликови са средњом туристичко техничком школом и са ниским коефицијентом интелигенције.

Него прави четници, домаћини, са троје и петоро деце, са домаћинством, приватним бизнисом, факултетом, који има кућну библиотеку, који доста чита, који је мудар, који зна да саслуша, да те квалитетно посаветује, да је људина, да слави крсну славу како би рекла мађарија да је алфа, да када се спомене његово име да ти нешто задрхти, е то су за нас прави четници.

Таквих правих мудрих честитих домаћина четника у Србији и нема, има шака сиромаха можда до 100 на целој територији Србији, четнике весељаке волимо да гледамо како се веселе по шатрама, како разбијају чаше у главу, али не и да седимо за њиховим асталом а иначе у биртије и бирцузе не залазимо, већ смо људи у озбиљним годинама и нас интересује озбиљне тешке књиге филозофско психолошке.

Што се тиче Радована Караџића, њему је супруга преминула пре неки дан, он своју слободу неће дочекати. Требао је то метоком у чело да реши не да га муче овако и да се иживљавају над њиме.

Што се тиче четника студената, нема ту четника, има једна-две нешто подсећа на четничке заставе. Барјактари тих застава нису четници. У анархо левичарском покрету "студенти у блокади" нема четника, има умерених патриота, а не националиста. 

Патриоте су ђеца које певају тако химну Боже правде, Рецитују оног Да Вачччааа, можда Савину химну отпевају и то је то, не смеју они да загрме СПРЕМТЕ, СЕ СПРЕМТЕ ЧЕТНИИИЦИИИИ, није то за њих. Ђе оно женско рахитично чељаде од 30 кила да пева четничке песме и да зна ко је био Дража и ко је Милослав Самарџић, и још да иде у биоскоп да гледа Ђенерала.

Тако да ова ђеца нијесу четници, већ млаке патриоте, да би били љти четници тешко за то треба време, јер четник је дубље, много дубље од певаљке испод шатре или барјака, да би био четник мораш пуно да прођеш а да би постао ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА мораш имати бар 40 година животног озбиљног искуства у религији, из војске-витештва, да знаш да јашеш коња, да идеш на литургије, да јако пуно читаш, да си образован, да имаш домаћинство, да ђедовину ниси продао за стан у Београду, да знаш много тога из српске историје итд и да имаш бар 100 оваца. Ко нема овце не може бити Четнички војвода прави. Овце су врло битан фактор у српској традицији.

Паметном доста!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним