Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

(31-03-2026, 11:18 PM)aleksije radicevic Пише:  
(31-03-2026, 09:45 PM)Шумадинац Пише:  
(31-03-2026, 09:19 PM)milan Пише:  Кизо,шта је бре оно у ректорату?Какве су оне игле и брауниле?Аууу....ректоре,ректоре....Шта мисли наш Шуми,шта ће ово нашем ректору?

И шта би са твојим босанчеросима у црном који су плаћени да чувају Жвалавог Шифтарина? Изгледа да су извукли дебљи крај.... С нама четницима и карађорђевићевцима нема зезања. Море бит'! 

Него, шта јављају са Удбоформера, колико је људи тренутно испред ректората? Зна ли се шта?

Мало више поштивања према "Босанчеросима", јер су Калабић, Дангић, Јевђевић итд. "Босанчероси". И ја, наравно!
А будући да удараш по Србима из Српске, једно тест питање: Смета ли ти када неко муслимане назиба "балијама"?
Ако прећутиш одговор, схватићу то као да си рекао "ДА" - да ти смета. А онда ћемо да преиспитамо зашто ти вређанје Срба у БиХ не смета, а вређање муслимана смета!

Ми "не делимо", "не раздвајамо" наше људе диљем Србадије. Нами је исто Босанац, Херцеговац, Крајишник, Личанин, Шумадинац, Драгачевац, Косовац, Војвођанин, Црњегорац и др. Ми смо назив "босанчероси" употребили у негативном смислу, у смислу оних којима се завршава држављанство и др. лична документа да би могли да гласају Жвалавог Шифтарина, и да буду Ћацад за новац. У музичком свету типичан пример "босанчероса" је Баја Мали Книнџа.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(31-03-2026, 11:34 PM)Шумадинац Пише:  
(31-03-2026, 11:18 PM)aleksije radicevic Пише:  
(31-03-2026, 09:45 PM)Шумадинац Пише:  
(31-03-2026, 09:19 PM)milan Пише:  Кизо,шта је бре оно у ректорату?Какве су оне игле и брауниле?Аууу....ректоре,ректоре....Шта мисли наш Шуми,шта ће ово нашем ректору?

И шта би са твојим босанчеросима у црном који су плаћени да чувају Жвалавог Шифтарина? Изгледа да су извукли дебљи крај.... С нама четницима и карађорђевићевцима нема зезања. Море бит'! 

Него, шта јављају са Удбоформера, колико је људи тренутно испред ректората? Зна ли се шта?

Мало више поштивања према "Босанчеросима", јер су Калабић, Дангић, Јевђевић итд. "Босанчероси". И ја, наравно!
А будући да удараш по Србима из Српске, једно тест питање: Смета ли ти када неко муслимане назиба "балијама"?
Ако прећутиш одговор, схватићу то као да си рекао "ДА" - да ти смета. А онда ћемо да преиспитамо зашто ти вређанје Срба у БиХ не смета, а вређање муслимана смета!

Ми "не делимо", "не раздвајамо" наше људе диљем Србадије. Нами је исто Босанац, Херцеговац, Крајишник, Личанин, Шумадинац, Драгачевац, Косовац, Војвођанин, Црњегорац и др. Ми смо назив "босанчероси" употребили у негативном смислу, у смислу оних којима се завршава држављанство и др. лична документа да би могли да гласају Жвалавог Шифтарина, и да буду Ћацад за новац. У музичком свету типичан пример "босанчероса" је Баја Мали Книнџа.

То је ОК, али ипак треба да се нагласи, јер и ја као неко ко је рођен у БиХ, осећам се прозваним, а Вучића, џукелу издајничку, не могу да смислим.

Боже, спаси, Боже, храни, српског краља, српски род! 
Одговори

(31-03-2026, 11:33 PM)aleksije radicevic Пише:  
(31-03-2026, 11:23 PM)Mekenzi Пише:  Ako je неко го*о од човека, љига најјгоре врсте то је овај несрећни Ректор Ђокић!

Погине ти дете на факултету, ти држиш политичке говоре и правиш се да ти се ништа није десило, машеш рукама, папиром која си ти клошарчина!!

Бијеш и пујдаш људе на полицију која је дошла да изврши увиђај!

Нити саучешћеће, нити минут ћутања нити ништа!

А жалило се неко куче што је погинуло, а за колегиницом се праве да се ништа није десило!

Значи ми да смо влас' ово би решили не за дан, не за 12 сати, не за сат већ за 20 минута!

Значи, поред Информера, Вучића и остале пашчади, ректор Ђокић ти је запао за око као човек без такта. Лепо.

Шта'ш.... Није му лако. Има влажне снове.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(31-03-2026, 11:36 PM)Шумадинац Пише:  
(31-03-2026, 11:23 PM)Mekenzi Пише:  Ako je неко го*о од човека, љига најјгоре врсте то је овај несрећни Ректор Ђокић!

Погине ти дете на факултету, ти држиш политичке говоре и правиш се да ти се ништа није десило, машеш рукама, папиром која си ти клошарчина!!

А жалило се неко куче што је погинуло, а за колегиницом се праве да се ништа није десило!

Значи ми да смо влас' ово би решили не за дан, не за 12 сати, не за сат већ за 20 минута!

Значи, поред Информера, Вучића и остале пашчади, ректор Ђокић ти је запао за око као човек без такта. Лепо.

Ако дошли до тога да за њега морају да агитују по малим форумима, онда је вода у ушима, што је добра вест.

Одговори

(31-03-2026, 11:36 PM)Шумадинац Пише:  

Bиди синовац, ми неамо никакве снове па ни влажне.

Ал ти си имао снове да се сруши влас' па тренутна ситуација је 15:0 за влас' 15 општина имају до 2030 године, а већ раде да задрже влас' до 2035 године.

Такође два од три најјача легла филозофски, ректорат и фду. Два су Вам узели.

Ови "чупавци" што су били испод ректората то је то.

Власт вас решава на следећим изборима са лаганим гасом, ево вучић најјавио за Видовдан изборе, али господа су тад на мору, неморе тад...

Ал битно да се скандира: Могу да ти п*е ректоре, а ректор из система и човек комуниста из спс-а...

Мени је Вас јако жао, али јако....

Е, да ено ти га Нолета са љиљанима слави пролаз на Светско првенство

Шумадинац честитај браћи и сестрама из Новогг Пазара пролаз на Светско првенство....Ипак сте Браћа и сестре, ђеца, народ...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Vučić je debelo popušio kad se pogleda sledeće: Nikada više sredstava uloženo u izbornu prevaru, nikada manje reklamiranja antivučićevske strane na televizijama, a rezulteti nikad tanji. :lol:
Još kad se uzme u obzir da studenti nisu uložili ništa, onda razlozi za brigu zlikovacima rastu.

Одговори

(01-04-2026, 12:04 AM)aleksije radicevic Пише:  Vučić je debelo popušio kad se pogleda sledeće: Nikada više sredstava uloženo u izbornu prevaru, nikada manje reklamiranja antivučićevske strane na televizijama, a rezulteti nikad tanji. :lol:
Još kad se uzme u obzir da studenti nisu uložili ništa, onda razlozi za brigu zlikovacima rastu.

Кидање Кидање

Синовац, тако пишу већ 15 година, а Вучић победи..

Оборили смо му рејтинг никакви резултати итд..а они узели свуда преко 50% и у 15 општина обезбедили власт до 2030године.

Па то и јеѕре циљ политичке кампање са уложиш у људе у кампању све што имаш од ресурса.

Да бисте скинули снс треба да имате план, програм, 7 главних тачака у програму, да изађете са људима, да радите кампању, и све што иде....

Реално ви једино што радите јесте да бијете и јурите активисте снс...

Сада су преузели офанзиву и решавају вас полако али сигурно...

Тешко до победе, јако тешко...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-04-2026, 12:17 AM)Mekenzi Пише:  
(01-04-2026, 12:04 AM)aleksije radicevic Пише:  Vučić je debelo popušio kad se pogleda sledeće: Nikada više sredstava uloženo u izbornu prevaru, nikada manje reklamiranja antivučićevske strane na televizijama, a rezulteti nikad tanji. :lol:

Кидање Кидање

Оборили смо му рејтинг никакви резултати итд..а они узели свуда преко 50% и у 15 општина обезбедили власт до 2030године.

Па то и јеѕре циљ политичке кампање са уложиш у људе у кампању све што имаш од ресурса.

Да бисте скинули снс треба да имате план, програм, 7 главних тачака у програму, да изађете са људима, да радите кампању, и све што иде....

Лепи, ако је освоји 50% тамо где је имао 70%, значи да се крај приближава...  Баја

Одговори

https://youtube.com/shorts/Gq8YNC6SeaM?s...TArLe6Bq8y

Паметнији не попушта, паметнији се организује!

Д М
Одговори

(01-04-2026, 12:31 AM)aleksije radicevic Пише:  
(01-04-2026, 12:17 AM)Mekenzi Пише:  

Кидање Кидање

Лепи, ако је освоји 50% тамо где је имао 70%, значи да се крај приближава...  Баја

Тамо где су имали 70% а сада 50+%је то што се појавила некаква опозиција. Када су имали 70% никог нису имали озбиљног противника.

Али опет су Вас победили. Имали су 50+%.

Они Синивац неће ићи испод 45% јер је њихово бирачко тело конхерентно, док је опозиционо бирачко тело хаотично.

Док Ваше бирачко тело не буде конхерентно и буде имало 2-3 јасно дефинисане струје које би сарађивале као у Црној Гори када су срушили Мила, јако тешко ће да их победите.

То да на једну студентску листу иду екстремни и радикални левичари до умерене деснице јако тешко у таквим ситуацијана се долази до успеха. 

Ако дође до успеха неминовно долази до распада такве коалиције, пример ДОС.

Јединство на студентској листи неће моћи да се одржи, иако дођу на влас' то неће дуго да траје.

Да би ушао у расправу озбиљно мора да познајеш политику бар 20 година и да знаш како овде политички систем функционише и како политичке партије долазе на власт.

Немој да те Шумадинац "ложи" он је весељак анархиста и емотивно и импулсицно реагује верујући у револуционарне идеје и покрете.

Да би разумео политику мораш много тога да знаш: шта су странке, шта је кампања, шта су листе, шта су политички програми, шта су носиоци листа, шта су политички планови. Шта су лидери зашто је битно да су високообразовани харизматични..итд...Све то мора да знаш.

А, то да ће нека непозната анархо левичарска студентска листа преко ноћи доћи на власт и да ће 50% гласати за њу као што се гласа за снс то само у сновима.

Да би добили снс они морају доћи до нас,ко дође до нас на врата тај добија изборе. Јер избори се добијају кампањом, пгограмом и радом на терену, избори се не добијају тако што јуриш да бијеш активисте супротне стране, упадаш у кал центре, то радиш јер ти немаш кал центар и немаш активисте на терену да позивају гласаче да изађу на изборе.

итд итд..

Јели,, колико је теби година Алексије?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Миланче, да ли је Шумадинац са Нолетом, Браћом и сестрама из Новог Пазара до касно у ноћ "пумпао" и славио пролазак Федерације Босне на Светско првенство?

Знали се шта?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(31-03-2026, 05:18 PM)milan Пише:  О чему ,ти човече причаш....Јеси ти при здравој памети?Ако постоји дефиниција издаје,онда је ово класичан пример.....Брига ме,с ким се састајао после....Ако си погрешио,или иди у манастир,замонаши се ,и покај се или пиштољ у руке....Не рече ми зашто Дража не послуша наређење Петрово?Алексије,јеси то ти Божо?

Да ли ти пишеш на Стандарду, под истим именом?
Одговори

Ноле наш шири братство и јединство,а Шуми хоће нову Југославију,тако да И после Тита,Тито,или И после Тита,Вук....А ево видиш,ја нисам знао да ови његови четници,сви одреда воле Петра,и не љуте се на њега,још му се и захваљују...Негде сам прочитао,да четници око Драже кад су слушали Перу из Лондона,да су се крстили и псовали,не знам јел тачно или не,али је то најмање нормална ситуација која је могла да буде....Мада,он Петар,није много марио,он бринуо око женидбе и како ће му проћи прва брачна ноћ,да се не обрука....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(01-04-2026, 11:41 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(31-03-2026, 05:18 PM)milan Пише:  О чему ,ти човече причаш....Јеси ти при здравој памети?Ако постоји дефиниција издаје,онда је ово класичан пример.....Брига ме,с ким се састајао после....Ако си погрешио,или иди у манастир,замонаши се ,и покај се или пиштољ у руке....Не рече ми зашто Дража не послуша наређење Петрово?Алексије,јеси то ти Божо?

Да ли ти пишеш на Стандарду, под истим именом?
Не,само овде....Не знам ни шта је то ...

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним