Поруке: 14,559
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,089
Како смо ми то успели да комунистичке- титоистичке термине да уметнемо у данашње тумачење српске војске у Балканским и Првом светском рату , а и пре њих.
И зашто то и даље дозвољавамо?
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
(05-11-2018, 10:54 PM)Бенито Пише: Како смо ми то успели да комунистичке- титоистичке термине да уметнемо у данашње тумачење српске војске у Балканским и Првом светском рату , а и пре њих.
И зашто то и даље дозвољавамо?
Ко то
МИ?
Не питаш се како смо
МИ постали
NOVOSRB који масовно користи писмо такозваних "хрвата" а питаш се за појмове које је ласно избачити из језика ама прво ваља доћи навлас'!
Како?
Ми одавле не видимо како ће се то десити кроз систем који су нам некад давно увалили докони енглески лордови а то је:
1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС!
Па се питамо:
ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТАС'ЧЕКА?!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 14,559
Теме: 307
Углед:
3,089
Па, ми који плаћамо порез у овој земљи, који плаћамо претплату РТС , који купујемо српске новине....
Да би нам за наш новац ови што си побегао од њих и њихови потомци, продавали м... за куку за вучу.
Него, који генерал Симовић? Да ли ти то призиваш пуч?
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(06-11-2018, 02:04 AM)ПРОСВЕТАР Пише: ПУЧ, НЕГО ШТА!!!
Јеси информисан иако живиш у Канади али ипак недовољно.
Мислиш да би пуч успео ? Шта после ? Његов презимењак Душан марта 1941. био је тотално изгубљен.