Поруке: 163
Теме: 8
Придружен: Nov 2018
Углед:
3
Мислим да су озбиљно болесни сви ти који говоре о некаквом дивљању.
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(12-11-2018, 12:39 AM)Сиви Вук Пише: Мислим да су озбиљно болесни сви ти који говоре о некаквом дивљању.
"Другосрбијанци" ?. Тачно. То су "Деца комунизма" ( а сада већ и уници ).
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Нисам одавно гледао бољу емисију.
Поруке: 4,061
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
464
Нека окачи неко линк.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 17,496
Теме: 646
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,056
Гледао.
Али фора је што је ова сјајна емисија емитована после "Корена". Шизофрено... Ћосићева епоха подразумева да сви који ово певају, и причају, буду похапшени. Јер само онда њихова прича може некога да убеди, мрачна Србија итд. Јер ко ће поверовати да је мрачна и заостала ако се зна да је створила онакве јунаке и онакву уметност.
Дакле ова емисија је скроз поништила ефекат "Корена". Видећемо да ли ће РТС заиста постати национална ТВ, или можда екранизовати чак и "Време смрти", где српски војници иду у хомосексуалне јавне куће у Солуну, итд.
Да ли се рачуна у " Дивљање српског национализма" и извођење енглеске, италијанске и француских песама ( "дивљање" је свакако извођење руске песме).
Поруке: 14,841
Теме: 310
Углед:
3,491
Треба питати ове " другосрбијанце". Вероватно су попиздели кад су између Синђелића и Јеремије угледали џез оркестар USarmy.
(12-11-2018, 09:09 PM)Бенито Пише: Треба питати ове " другосрбијанце". Вероватно су попиздели кад су између Синђелића и Јеремије угледали џез оркестар USarmy.
Управо тако. Свака српска победа је њихов пораз. Па може да дође и амерички војни џез оркестар. Њима се свиђа она брука у Паризу.
П.С. Јако је добар крај емисије где позанте личности причају о својим дедовима ( и са бабине линије ) који су учествовали у Великом рату. То је добро јер се надам да се народ преспитује учествовање своје породице у ПСР.
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Emisija je brutalna. Konačno nešto novo.
Nego razočaraše me sa pesmom tamo daleko, one tri pevačice nisu ni malo uneli prkosa i ponosa u pesmi.
Tu pesmu po meni emotivno, prkosno i ponosno izvode jedino rusi i hor Aleksandrov...
Jako malo naših peva prkosno, glasno i jasno tu pesmu...
Ta pesma je simbol srpstva, i treba da se peva hrabro, dostojanstveno horski a ne tri pevaljke da je izvode...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 6,917
Теме: 39
Углед:
167
(12-11-2018, 09:20 PM)Mekenzi Пише: Emisija je brutalna. Konačno nešto novo.
Nego razočaraše me sa pesmom tamo daleko, one tri pevačice nisu ni malo uneli prkosa i ponosa u pesmi.
Tu pesmu po meni emotivno, prkosno i ponosno izvode jedino rusi i hor Aleksandrov...
Jako malo naših peva prkosno, glasno i jasno tu pesmu...
Ta pesma je simbol srpstva, i treba da se peva hrabro, dostojanstveno horski a ne tri pevaljke da je izvode...
Слава Богу Кизо је одстра'рускога на корак од учења казачока!
За нас је велика част ако смо и ми томе малкице допринели!
Још само да батали крваву хрватску гајевицу, која је у народу познатија као
U S T A Š I C A
па да га види Бог!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!