Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(12-03-2025, 12:15 AM)Луизит Пише: (11-03-2025, 08:41 PM)Горски штаб 52 Пише: @Мекензи
Је л' може да допре до твог централног нервног система да постоји неко ко није ни за Вучића ни за Ђиласа, ни за Брнабић ни за Радомира Лазовића, ни за Информер ни за Н1?
Суштина је да ти све време овим несрећницима другосрбијанцима (идеолошки наследници стамболићеваца са Осме седнице) импутираш ово што ради све време овај несрећник и његови сатрапи (идеолошки наследници милошевићеваца са Осме седнице).
А онда ко год није за Вучића, аутоматски га убацујеш у кош са најгорим србофобима.
У суботу падне Вучић. Ђилас и екипа побегну заједно са Вучићем. Oтера их пола Србије. КО ОНДА ПРЕУЗИМА ВЛАСТ? Која странка? Који лидер? Који покрет? Ко? Која група грађана. Било какво име. Јел пленум у том случају преузима државу? Збор? Ћута? Ко?
Горски из Уужуца и околине.
Јелички из свог краја.
Шумадинац креће из Краљева..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 285
Теме: 1
Придружен: Oct 2024
Углед:
26
ДОВОЉНО ЈЕ ДА ПРОРАДИ ПРАВОСУЂЕ, ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ОДГОВАРА КРИВИЧНО ЗА ИЗДАЈУ, ТО ЋЕ ДА ТРАЈЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ, ЈЕШЋЕМО САМО КРОМПИР И ПОНЕКО ЈАЈЕ. УТИМ ЋЕ БИТИ ИЗБОРИ, ЈЕСИ СРЕЋАН САД? ЕТО ОТКРИО САМ ТИ ТАЈНИ ПЛАН, ПРЕНЕСИ У МАРШАЛАТ.
Углед:
26
ТО СА ПРЕЛАЗНОМ ВЛАДОМ ВИДИ У ТВОЈОЈ ЦЕНТРАЛИ СА ТВОЈИМ ДРУГОМ ОСКАРОМ, МЕНЕ СЕ МАНИ...
ВЕЗА СА ДРУГОМ Ф2 ЈЕ У ПИОНИРСКОМ ПАРКУ ПРЕКО ЖИКЕ, А СА ЛЕДЕНИМ У ПАЗОВУ МОРАШ...
БИЋЕ КАКВА БУДЕ - ГОРА БИТИ НЕ МОЖЕ!
ИДУ У ПИОНИРСКИ ПАРК И КОПАЈ РОВОВЕ СА ТИТОВИМ ПИОНИРИМА. ГДЕ СУ ОНИ БРАНИЛИ - ТАМО СРБА НЕМА.
Углед:
26
ТИ СИ СИНЕ ПРОЧИТАНА КЊИГА, ЈА ТЕ САД САМО ПРЕЛИСТАВАМ, ЧАК И ДА НИСИ ЊИХОВ ПРОВОКАТОР, ОНДА ТЕ ЈА ЖАЛИМ АКО ЈЕ ОВО ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ. АКО МИСЛИШ ДА МЕ ПРОВОЦИРАШ ПИСАЊЕМ, У ЗАБЛУДИ СИ ТЕШКОЈ. ОМАШИОМСИ СИ СТРАНИЦУ. ОВО ШТО ТИ ПИШЕШ, ЈЕ НИВО КОМЕНТАРА НА ИНСТАГРАМУ, НЕКИХ ГОВЕЂИХ НОВИНА. А КАД ПОЧНЕ СА ВАМА ДА СЕ ДОПИСУЈЕ НОРМАЛНО ВИ ТЕК ТАД ТАЛАСАТЕ, ЛУПАТЕ И ТАКО. ШТО ТЕБИ СМЕТА ШТО ЈА ПОДРЖАВАМ СТУДЕНТЕ, МОЈА СЕСТРА ЈЕ СТУДЕНТ, МИ СМО АНТИКОМУНИСТИЧКА ФАМИЛИЈА У СЕЛУ ПОЗНАТА, ОДРЖАЛИ СЕ И ПОСЛЕ РАТА. ДРУГО ЈА ЗАСТУПАМ И СТАВОВЕ ДРУГИХ ИСТО МИСЛИОЦА, АЛИ САМ ПРИНУЂЕН ДА УЛАЗИМ СА ВАМА У НИСКО ПРЕБАЦИВАЊЕ... У НОРМАЛУ СЕ МАЛО, НИЈЕ МОДЕРНО БИТИ ПРОВОКАТОР, НИЈЕ ДОМАЋИНСКИ...
Углед:
26
ПРАДЕДА МИ ЈЕ РАЊЕН У ОПСАДИ КРАЉЕВА, ПРЕПЛИВО ИБАР - ПРЕЖИВЕО, УМРО 1999. ОДУЗЕЛИ СУ СВЕ ШТИО СУ МОГЛИ. НИКАД СЕБИ НИСАМ, НИТИ ЋИУ ДА ДОЗВОЛИМ ДА БУДЕМ ЧЛАН ИМЕНА ГДЕ ИМА РЕЧ ЗВЕЗДА, ФРЕНКИ, РЕСОР, ПЛЕНУМ ИТД.....
Углед:
26
МОРАШ ПОДРЖАТИ ОНЕ КОЈИ НОСЕ БОРБУ, ЈОК ЈА ЋУ ДА КАЖЕМ КАКО ЋЕ ДА БУДЕ, ИЛИ НЕКИ ТАМО ФРЕНКИЈЕВЦИ, ЧАК И АКО СЕ НЕ СЛАЖЕМ СА ЊИМА ДАЈЕМ ИМ ПОДРШКУ ЗА БОРБУ, МОЛИМ БОГА ДА МЕЂУ ЊИМА ИМА ШТО МАЊЕ КОМУЊАРА И ОСТАЛОГ АНТИСРБЕЛЕМЕНТА.
ЈАСНО САМ СКОРО НАПИСАО ДА КО ГОД ДОЂЕ БИЋЕ МАЊЕ ИЛИ НЕЋЕ БИТИ ВЕЋЕ ЗЛО И ИЗДАЈНИК ОД ОВОГ...
Углед:
26
НИСАМ СТИГО ДА ОДСЛУЖИМ - РАНО САМ ДОБИО ДОСИЈЕ, ПОСЛЕ МИ РЕКЛИ НЕМА ШАНСЕ КАД САМ ХТЕО, САД ИМАМ НЕКЕ ДРУГЕ ПЛАНОВЕ..
Углед:
26
ЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ ЈСО НА ИНСТАГРАМУ КАНАЛУ "crvene.beretke_"
"Jaвно се ограђујемо од "људи" злоупотребљавају Беретку и обележје, које смо са поносом носили!"
ЈЕДНО СУ ЉУДИ ОД ПОВЕРЕЊА РДБ (ФРЕНКИЈЕВЦИ), а друго су ЧАСНИ ВЕТЕРАНИ...
Џаба си прочитао 30 књига...
Кренуло је да пуца, сад сте навикли гнев свих ветерана, иди сад копај ров у парку, требаће ти...