Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Проблем за вас лилипутанце, (да ово је заиста ругање, зашто то буквално заслужујете, мислим да су то Руси одавно виделих!)

Запад ће опет утрпати један милошевић, ђинђић, тадић. николић, вучић!

Ви сте одавно на пут само-уништења!
Одговори

(25-02-2019, 08:02 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(24-02-2019, 07:59 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  МЛАДИЋ ЈЕ ИЗ ЧЕТНИЧКЕ ПОРОДИЦЕ!

Па шта? Никада нигде то није изговорио већ се декларише као комуниста и дан данас.На читање пресуде изашао са значком КП Русије. Знамо сви ми да су му и отац и стриц погинули као борци ЈВуО али да доводиш Младића у тај контекст је бизарно.Тај човек је људима скидао са главе знакове које су носили његови најрођенији у часу страдавања.

Није ту Младић уникат никакав, читава та ваша генерација је пуна таквих примера.

Прво Младић НИЈЕ наша генерација, он је за нас само младић!

Међутим!

То што си написао за његов комунизам и све што је радио док није "бачио Крста насебе" (по речима једног Србина саборца му) све стоји, као и његове халуцинације "Друже Ори" итд., после више можданих удара...ама поента је у чињеници да СЛЕДБЕНИЦИ који кличу:

РАТ-КО МЛА-ДИЋ!

и они други који урлају:

КРМ-НАД ЧВА-РАК!

тешко да могу ишта заједно да направе а до неког соједињења (племенита идеја коју је Поздерац покупио однекуд)...НЕЋЕ ДА МОЖ'ДА ДОЂЕ!

Туна смо нагласили да, чак и ако се неки покушају да нађу неки заједнички именитељ у оном у Народу опште прихваћемом привеску уз име Крманада Чварка 'из партизанске породице', ни то воде не пије јер...МЛАДИЋ ЈЕ ИЗ ЧЕТНИЧКЕ ПОРОДИЦЕ, па му са Крмнадом Чварком (из партизанске породице), чак ни то није заједничко!

Не иде дакле....једни вичу:

КОСО-ВО ЈЕ СРБИ-ЈА!

а друга:

SRI-JEM HRVATS-KOJ!

и да не набрајамо даље војвођанерске тлапње "vojvođanerska lisnica u vojvođanerskom džepu....", знаће то Кизо боље....не иде па то ти је....

БЕЗ ЂЕНЕРАЛА СИМОВИЋА, БАЛАВОГ У ЧЕНГЕЛАМА И РУСКОМ БАЗОМ КОД ВРАЊА....СВЕ ОВО СМРДИ НА

К А Н В А С

и

О Т П О Р

А ТО СМО ВЕЋ ИМАЛИ!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Просветару написао сам ти за Младића како стоје ствари,та маргинална група која се залаже за отцепљење Војводине и има подршку двоцифреног броја људи у том подухвату,није предмет мог интересовања.
Одговори

.
Метафора – это литературный прием, который позволяет сделать текст более ярким и эмоциональным.

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(25-02-2019, 07:23 PM)Шумадинац Пише:  
Зоран Ђорђевић је најавио да ће се мењати закон због којег ти људи протестују.
Одговори

(25-02-2019, 10:39 PM)Српски Четник Пише:  
(25-02-2019, 07:23 PM)Шумадинац Пише:  
Зоран Ђорђевић је најавио да ће се мењати закон због којег ти људи протестују.

Ка'ће линк? Пусти шофера к врагу, линк чекамо.
Одговори

Ситуација у Србији је све гора...Протести, криза, беда, сиромаштво, инфлација, мале плате, диктатура, агентура, нерешен статус Косова....

Новац и новчанице у Србији страшно губе вредност. Инфлација огрмна.Пример 2012 године чоко бананица је коштала 8 динара данас иста бананица кошта 22-25 динара, цене горива више од 100% поскупело од 2012 године.

Црвена хиљадарка више готово ништа не вреди већ се сада масовно штампа сива од 2000 динара а све више и више она љубичаста од 5000 дин, до краја године очекујем да избаце и новчаницу од 10 хиљада динара.

Ваљало би Убјежати на запад по могућству у Канаду код Труда (из партизанске породице ) или неку другу НАТО безбедну земљу и одатле србовати, без да ће длака са главе да ти фали + платица 2-3 хиљаде канађана...

П.С. Интересантно да су све школе страних језика у Србији пребукиране.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-02-2019, 10:51 AM)Mekenzi Пише:  Ваљало би Убјежати на запад по могућству у Канаду код Труда (из партизанске породице ) или неку другу НАТО безбедну земљу и одатле србовати, без да ће длака са главе да ти фали + платица 2-3 хиљаде канађана...

Пардоооон...Трудо није као Крмнад Чварак (из партизанске породице), но је он из БАРБУДОС породице, тј. директно од кубанских барбудоса (брадатих), и то од Фидела Кастра главом и брадом!

Наиме ако укуцаш на Гугла Trudeau, Castro, видећеш доказе из канадских и кубанских извора да је Трудо...СИН ФИДЕЛА КАСТРА!

Себи убраду:

Ово Гос'н Самарџић неће волети, он има нешта антипротивно брадама и барбудосима!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ууу Онда је Још горе није рак већ метастазa...

Није из партизанске већ оне комунистичко -левичарске породице...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-02-2019, 12:31 AM)Mekenzi Пише:  Ууу Онда је Још горе није рак већ метастазa...

Није из партизанске већ оне комунистичко -левичарске породице...

????!!!!

Чека'...јеси л'ти беж'о са часа и кад се учило шта'е то Плеоназам (од грч. πλεονασμός [pleonasmós] — сувишак, претек)?

Да ниси беж'о знао би да Плеоназам јесте употреба сувишних речи у говору или писању, тј. кад се уз реч ширега значења употреби и друга чије је значење садржано већ у првој речи, нпр. стара баба, мали човечић, мала беба, Киза војвођанер итд.

Кажеш да си најматорији коњ ође на форуму ама изгледа да си ти само ПРИСУТНИ ГРАЂАНИН а да форум сем политике, уопште не пратиш!

Ми, који смо у Канади пртили снијег са крпљама еда би куповали прве бројеве 'Погледа' с'почетка онијех давних 90-их прошлог века, сећамо се да је Гос'н Самарџић још онда разбио ту вадилицу титоиста и њихових потомака да као 'партизани нису били комуно-сатанисти'!

Можда није био неки мобилисани неписмени сељанин, ама то је трајало само до прве седнице тих неких убрзаних курсева које су водили Амброзови полит-комесари, нем'о да се лажемо сад ође!

табаџија табаџија табаџија

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(16-02-2019, 03:49 PM)Шумадинац Пише:  .
МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ О ПРОТЕСТИМА: Ако шетачи крену на Скупштину, одвалићемо их!

Ми у свим градовима, где ови дијаболици шетају, имамо своје људе који су међу њима. Они тачно знају имена свих тих који су главни, који ту долазе, имамо све скенирано – рекао је Петровић на трибини Вучићеве Српске деснице посвећеној Дану државности.

[Слика: IMG-0896.jpg]

Петровић је окупљене на трибини позвао да постану чланови овог покрета, да како је рекао, „дају допринос својој држави, да залепе плакате Српске деснице, да постоје патриоте које ће да спрече 5. октобар“.

– Ми у свим градовима, где ови дијаболици шетају, имамо своје људе који су међу њима. Они тачно знају имена свих тих који су главни, који ту долазе, имамо све скенирано – казао је Петровић.

Каже да су на „вези са тим људима“.

– Ако случајно покушавају да пале Скупштину, ми нећемо да чекамо војску и полицију која каже „нећемо на народ“. Ја вам кажем да је Српска десница организована у свим градовима, а у Београду смо најјачи. Нећемо дозволити нови 5. октобар, има да улетимо и да их одвалимо – казао је Петровић уз аплауз објављених, види се на снимку који се појавио на друштвеним мрежама.

Подсећамо, Петровић је поново у жижи јавности, због оптужби за надрилекарство и смрт Славча Петрова и Марјана Батовца од стране њихових породица.

Герила
Погледао сам овај наступ на Јутјубу. Мирољуб Петровић је опасно побркао лончиће. Не само када је упоредио Дражу Михаиловића и Слободана Милошевића, што је срамно да срамније не може бити, него што је правдао Вучића, "који вуче Трампа за нос". Мирољуб или благе везе нема шта се дешава или намерно лаже и промовише Вучићеву издајничку политику.
Невезано шта је рекао за протестанте, што није далеко од истине, али се озбиљно бламира. Отворено подржава Вучића и зато су многи прекинули сваки контакт са њим.
Одговори

(27-02-2019, 03:13 PM)Бенито Пише:  
(16-02-2019, 03:49 PM)Шумадинац Пише:  .
МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ О ПРОТЕСТИМА: Ако шетачи крену на Скупштину, одвалићемо их!

Ми у свим градовима, где ови дијаболици шетају, имамо своје људе који су међу њима. Они тачно знају имена свих тих који су главни, који ту долазе, имамо све скенирано – рекао је Петровић на трибини Вучићеве Српске деснице посвећеној Дану државности.

[Слика: IMG-0896.jpg]

Петровић је окупљене на трибини позвао да постану чланови овог покрета, да како је рекао, „дају допринос својој држави, да залепе плакате Српске деснице, да постоје патриоте које ће да спрече 5. октобар“.

– Ми у свим градовима, где ови дијаболици шетају, имамо своје људе који су међу њима. Они тачно знају имена свих тих који су главни, који ту долазе, имамо све скенирано – казао је Петровић.

Каже да су на „вези са тим људима“.

– Ако случајно покушавају да пале Скупштину, ми нећемо да чекамо војску и полицију која каже „нећемо на народ“. Ја вам кажем да је Српска десница организована у свим градовима, а у Београду смо најјачи. Нећемо дозволити нови 5. октобар, има да улетимо и да их одвалимо – казао је Петровић уз аплауз објављених, види се на снимку који се појавио на друштвеним мрежама.

Подсећамо, Петровић је поново у жижи јавности, због оптужби за надрилекарство и смрт Славча Петрова и Марјана Батовца од стране њихових породица.

Герила
Погледао сам овај наступ на Јутјубу. Мирољуб Петровић је опасно побркао лончиће. Не само када је упоредио Дражу Михаиловића и Слободана Милошевића, што је срамно да срамније не може бити, него што је правдао Вучића, "који вуче Трампа за нос". Мирољуб или благе везе нема шта се дешава или намерно лаже и промовише Вучићеву издајничку политику.
Невезано шта је рекао за протестанте, што није далеко од истине, али се озбиљно бламира. Отворено подржава Вучића и зато су многи прекинули сваки контакт са њим.
По чему је Вучићева политика издајничка?
Одговори

(27-02-2019, 05:06 PM)Српски Четник Пише:  По чему је Вучићева политика издајничка?

Кидање

Српско четниче ти стварно мо'ш да насмејеш чо'ека од сабајле.....ама кад мало размислимо не би знали дал'је ово за смејање или за плакање!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

http://borbazaveru.info/content/view/11383/1/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним