(17-03-2023, 10:06 PM)Јеремија Пише: (17-03-2023, 09:01 PM)Бенито Пише: Много ово све смрди... Али, много.
Мени је ово чист пакт "опозиције" са Овај.
Пааа колико ми пратимо политику преко 25 година ово је модус операнди удбе..
Када је Милошевић водио политику и правио с*ња удба је пустила лажне четнике и патриоте Вука и Шешеља да амортизују незадовољство грађана...
Наравно Вук и Шешељ нису били никакве патриоте већ сарадни УДБЕ класични шездесет осмаши.
Шешељ и дан данас пиждри за Милошевићем и још вели да му је то најбољи друг из политичких дана.
О Драшковићу нећу трошити време. Чист комуниста и љубитељ америчких скута...
Е, сад Милош, Милица и Бошко, раде исто што су радили Вук и Шешељ. Амортизују незадовољство у народу, да се народ издубва...
Да су искрени имали би класичну кампању сваки дан од трга до трга од града до града, блокаде, билборди... Јуче веле зауставили им аутобусе. Веља Илић када је раном зором петог октобра две иљадите године кренуо из Чачка за Београд крчили су ауто блокаде и гурали их у амбисе.
Ово ништа не значи. Један митинг једно уа.. Треба офанзивније ићи пробудити Србију ал ови не сме да буде Србију јер удба неда. Удба ће их пустити тачно онолико колико треба. Наравно ни ови нису луди да се лупају са "корњачама" и да гутају сузавце..
Како Бошко у скупом оделу и онако шмекерски да иде на кордон и да гута сузавац не иде то...
Неђе сам прочитао текст о четничкој герили, ал тога нема више. Сад је све фенси па и тај патриотизам из круга двојке, ципелице, асфалт, центар БеГе-а.. Замислите Милоша и Бошка у Зочишту ђе нема више ни С од Срба да купе имање и тамо организују српску герилу против албанских сепаратиста.
Класичан фенсерај и популистичка политика.
Речи 100 поена
Дела 0 поена.
Оно што сам се наслушао од 90-их до дана данашњег јесте да нам је београдска патриотска политичка елита обећавала Книн, Бања Луку, Победу над НАТО, Не изручењу хашких оотуженика па до догодине у Призрену.
И ништа..
Тражи се 300 четничких герилаца.
ОДМАХ,
САДА,
ТУ.
Времени њет.
Амин, Боже дај.
Како радили тако нам Бог помогао.
Срећан васкршњи пост,
Симпатизерима Добар дан.
Шта'ш.