(12-01-2025, 12:29 PM)Шумадинац Пише: (12-01-2025, 11:44 AM)Mekenzi Пише: (12-01-2025, 10:54 AM)Шумадинац Пише:
Крагујевац синоћ крцат! Идемо до краја!
Jaaaa... велллишшш...крццааат...иддеемооо до крајајја.....бра'оооо ђеццоооо...
Пајјј саддд...Идемо до краја са упаљенимммм телефонима и твитовањем и са паролама гив пис д ченс ....
Него нас интересује ође: А ШТА'Е ТО КРАЈ???
Него пре неки дан би дан Републике Српске, обељежише у српској како ваља...Мислимо да Балијама неће пасти напамет да га укину...
И би 9-јануар, ал бра'ооо ђецооо се ниђе не сетише српске републике ајд они у арени подигли амбелем војске Републике Српске..
Ал организација "брааа'оооо ђецоо" ниђе није споменула Република Српска ??
Жа им тамо детета кога уби у Загебу наркоман.
Жа им би оних усташа са Цетиња које поби окорели србомрзац и црногорски усташа.
Ал агенди и "организацији Браа''оооо ђееецпооо" неби жа хиљаде палих припадника ВРС, ђеце ВРС који су поклали балије....
Бар убијеној српској ђеци у Босни да су одржали минут ћутања ако усташама у NDH i Crnjoj Gori одржаше помене, упалише свеће, бацали играчке, певали гив пис д ченс умало фалило и да Патријарх одржи опело...
Питај тамо у органннииизззацциијјјиии младих за љуцка права и кровну организацију "бррааа''оооо ђеецоооо" зашто не смеју амбелми Косова и она "Нема предаје", Републике Српске, Четничке заставе, Заставе Војводе Ђујића, Иконе, и тако ти барјаци, зашто је то забрањено а крвава рука дозвољена...Додуше понегде и вирне застава дугих боја, ту је испод јакнии.
https://www.ozonpress.net/ekonomija/rodo...e-u-ponor/
Ђеее његаааа нађе...
кукууу и леллее...
Ништа ти није он бољи но од рођеног му брата Вука и снахе Дане...
Додуше Вук је више комуниста писац а овај му дође као комуниста тајкун..
Ивер даље не пада од кладе. А о Драшковићима овим све најјгоре...
Елем, ми ође у Вршцу смо имали компанију која се звала "Вршачки виногради" и када год нам је неко долазио у госте и ми када смо ишли увек се носила флаша банатског ризлинга или неког другог вина од вршачких винограда....
Када је ова битанга купила ВШ винограде за неку смешну суму преименовали у "Винарија Драшковић" и ми се сад јежимо да некоме носимо вино ђе пише "Драшковић"
Ова битанга је ође подигла неки огроман замак, у сред Винограда, који је изграђен у стилу Индијских и арапских џамија. Фали му минарет па би у Вршцу била најјвећа џамија на овим просторима.
Шаљиви вршчани то прозвали "Аладинов замак"
Aл Адин је уствари Алах који када клечиш и клањаш се у овом случају протрљаш лампу изаће добри дух Ал Адин.
Ал адин је цртани филм за децу исламске вероисповести. Читај муслимане.
Eво како изгледа то ругло:
Иначе ми кад дођемо на влас' ову битангу ћемо најјурити тамо Херцеговину а сву имовину коју има ође у Вршцу вратити Вршцу па послен ћемо да видимо шта и како...
Овај замак ћемо запланити, преуредити и направити омдаралиште за болесну ђецууу..
Дај нађи ми неког Србина са великим С ђе налазиш више ове комуњаре, битанге, тајкунее...
Тугаа...