Поруке: 9,122
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Nikada ne treba objavljiviti slike i svoje licne podatke...
Ko zna ko prati forum i ko moze lako te podatke sliku i sve ostalo da zloupotrebi...
Drugo ovaj forum ima jako nizak stepen zastite moze ocas posla da se poskidaju slike i podaci
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 30-01-2019, 10:09 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,440
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
876
(30-01-2019, 10:06 PM)Mekenzi Пише: Nikada ne treba objavljiviti slike i svoje licne podatke...
Ko zna ko prati forum i ko moze lako te podatke sliku i sve ostalo da zloupotrebi...
Drugo ovaj forum ima jako nizak stepen zastite moze ocas posla da se poskidaju slike i podaci
Зашто не фотографије? Ако су ти савест и образ чисти зашто се плашиш?
Волео би да војвод' Јеремија започне тему "слике форумаша" па ко има петљу нек изволи.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 571
Теме: 17
Придружен: Aug 2013
Углед:
62
Упалим јутрос ТВ и одмах пропаганда-кажу окружени смо НАТО земљама! Предајте се!
Одлична вест колико сам их само чекао све на једном месту! Ако, ако, братац, ако смо оркужени, бар ћемо се борити у хладу, биће лада, лакше се борити у ладовини него под сунцем, НАТО земље стварају ладовину!
Мало морген! Испирање мозга! Били смо ми 90 тих окружени НАТО пактом! Тукли смо се са НАТО пешадијом- усташама, балистима, муџахединима, шиптарима! Као да је некои Румунију и Бугарску питао да ли ће НАТО авиони летети преко њихове земље! Не треба насадати на пропаганду! Окружени смо од 1945 године кад нас је ћопави увео у НАТО!
Опет пошто смо острво у НАТО мору онда смо потпуно безбедни! Окружени пријатељима! Зашто би улазили са њима у савез? НАТО је ушао у Србију а Србија не треба НАТО! Имају сво што им је потребно!
Јел треба да мењамо име као Црна Гора и Македонија?
НАТО најсмешнија војна сила на свету, мора им се признати да су јаче њихове пете колоне од њихових бомби.
НАТО војник се плаши ножа и пробузарења, слаби су плаше се блискости не воле контакт! У Сирији јад и беда! Опрема им се распада при маршевима дужим од 5 км.
НАТО може показивати мишиће још сам на Балкану захваљујући измишљеним нацијама смућканим у јајцима!
Кад је Швед, Данац, Холанђанин, Португалац итд био војник? Ау јеботе оде свет у курац кад ове земље некоме објаве рате све земље са војничком традицијом!
Поруке: 14,507
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Капетане, бивши си војник, па је логично да ти објасниш. Интересује ме какво је твоје мишљење управо око опреме код пешадијског војника, али и маринаца, извиђача или специјалаца. Или четника у српском случају.
Да објасниш мало предности и мане војника са више или мање опреме које дуже. Амерички војници, па британски, немачке најелитније пешадијске дивизије за време Другог светског рата, па онда нашу доктрину по том питању, руску, како царску, тако и совјетску, француску..... Намерно сам издвојио ове војске, јер остале сматрам недовољно доказаним, осим евентуално Италијана.
Све ово друго је Буди Бог са нама.
Слушам ту расправу од разних људи од детињства, па да видимо које је твоје мишљење.