Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СТАЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

zstoja Пише:Pa ako ce nesto da s enesto nauci od zapada to je red u vlasnistvu. Amerika, Kanada, sve zapadno od Slovenije se zna red.
Ако западно од Словеније зна се ред и правда како ти кажеш, онда би Мило морао да лежи у неком затвору.
Зна се да је он у своје време шверцовао дуван са једним кланом напуљске нафије. Италијански тужиоци су подигли истрагу о њему, али су били стопирани јер је заштићен.
Сви знамо да је овде реч о геополитици, па му се може све.
Па и на Косову српска имовина је била таман српска али ништа од тога.
Немој да вређаш људима памет.
Одговори

(09-01-2020, 11:04 PM)ЛукаЛоко Пише:  
zstoja Пише:Pa ako ce nesto da s enesto nauci od zapada to je red u vlasnistvu. Amerika, Kanada, sve zapadno od Slovenije se zna red.
Ако западно од Словеније зна се ред и правда како ти кажеш, онда би Мило морао да лежи у неком затвору.
Зна се да је он у своје време шверцовао дуван са једним кланом напуљске нафије. Италијански тужиоци су подигли истрагу о њему, али су били стопирани јер је заштићен.
Сви знамо да је овде реч о геополитици, па му се може све.
Па и на Косову српска имовина је била таман српска али ништа од тога.
Немој да вређаш људима памет.

Pa Milo nije na Zapadu. Milo je istocno od Slovenije. Ja kazem da mora da se poziva na ono kako je na zapadu, a to je tapija. I on da se poziva na to i vi da se pozivate na to. Ona je na zapadu dokaz da je nesto tvoje, i NISTA VISE. Ne postoji drugi nacin da dokazes da je nesto tvoje.

A ako on ne prizna tapiju, rekao sam, ides u Strazbur, ap ides dalje. Bitno da ti imas tapiju.

Ako nemas tapiju, ne znam kako planiras da dokazes da je nesto tvoje. Na oruk? Nece to da prodje.

----------------

Sto se Kosova tice, znas kako smo ga izgubili? Pa platili Siptari veliek pare za kuce srpske. Tpoo je bio glavni razlog sto smo pogubili tamo svasta. Ali svetinje jos uvek nismo. Kad nestane naorda tamo, nestace i svetinja.

Zapad ti je odlizno orghanizovan po tome kome sta pripada i tui vrdanja nema. Sad sto nece da skloni Mila, pa niej lud da sece granu na kojoj sedi. Ti bi seko? Ne bi.

Evo pogledaj Prosvetara, jel on sece granu na kojoj sedi? Jok. Smile

I ti ne seces, 100%, samo ne znam detalje iz tvog zivota.Smile

Mogu ti kazem odma da i ti ne seces granu na kojoj sedis.

Ako si na zapadu, ond ati uzimaju porez od plate za njihva ratovanja, ti sedis tu i ne bunis se. Sto? Pa neces da seces granu na kojoj sedis.

Ako si u Srbiji. Isto ti uzimaju porez od plate, pa to placaju nase vojnike po raznim "misijama" po svetu u okviru zapadnih vojski, da ne kazem NATO-a.

I jel se ti bunis? Sto? Zato sto neces da seces granu na kojoj sedis.Smile

A da ne pricam ako radis u drzavnoj sluzbi ili za nekog privatnika koji mora da stoji malo dobro sa ovom vlascu?

Jel se ti bunis kad ti vlast da pare ako radis u drzavnoj sluzbi? Ne. Sto? Pa neces da seces granu na kojoj sedis.

A jel si isao da ocinkaris gazdu privatniak da mulaj nesto sa vlastima ili izasao na ulicu jer on mulja nesto? Nisi. A sto? Pa neces da secs granu na kojoj sedis.Smile A nisi ni cinkaros, jel tako? Smile

Mnogo si mi ti posten i stvarno si taj koji treba da deli pravdu.Smile Hrist, pa ti odma za njim.

-------------

Da ti pojasnim malo sta je pravda u sustini, ili bar ona koaj vama nedostaje u Srbiji/Balkanu.

Ako se u nekoj drzavi ili medju nekim drzavama donese neko pravilo sa kojim su svi zadovoljni i svi ga se drze, to je PRAVDA za njih.

U ovom slucaju se radi o pravilu sta kome pripada. Po zapadu su odlicno organizovani. To sto crkva izgleda nema dokaze za masu svojih nekretnina, pa izvela narod, poitvrdjujete i vi ovde, jer se debelo koprcate da to pravilo na zapadu ne valja.

Ja nemam nista protiv, vi smislite bolje. Ali pokusaji da smislte bolje, ne da su propali kod vas, nego propali i kod Rusa, Kineza, Kubanaca....

Da je neko od njih smislio nesto bolje, Amerika bi PRVA to prihvatila. Al nema bolje.

-------------

Oces da ti kazem kako pada grana na kojoj sedis?

NIKAd, ali NIKAD je ti ne seces. NI-KAD.

Moze da bude trula pa padne sama na jacem vetru.
Moze da bude da ti je drugi sece, jer bi on da ti padnes a on zassedne na nekoj drugoj grani.

Nema veze jel grana ovakva ili onakva...TI je NIKAD ne seces.

Komunizam? Jel neko sekao tu granu na kojoj sedeo? NIKO. Al istrulela.
NATO jel sece grane na kojoj sedi? NIKAD. Mogu d aistrule, da ih neko drugi skine i polomi granu, ali oni NIKAD.
Ti jel seces granu na kojpj sedis?
Ja? Ne.

----------------

Oces jos malo o Kosovu?

Tamo lomili i krstove sa crkava. U CG nisu.

jel SPC digla nekad naprd na noge d abar simbolicno ispred unprofora(ko li j evec tamo) pokaze nezadovoljstvo? Ni proiblizno kao ovo sada, ako je uopste nesto i bilo.

Prijatelju, nismo deca. A veruj zapadnjacu su mnogo manje deca od mene, ja sam za njih deriste.

Pazite sta trazite i sta radite.... Oni vam poture daj tapiju, ti n ademostracije, ne interesuje te tpija, vi ste posapo zavrsili i pre nego sto ste ga poceli. To ti ja garantujem.
Одговори

Једни нас куде, а други нас хвале, трећи нас успављују шареним лажама, пети нашу заставу цепају и пале, а туђе им се вију над главама. Гледам, Учитељу, и слушам у чуду, место да је љубе као колач славски, дали би за грумен злата родну груду, а за мало власти – и Храм Светосавски.

+ Добрица Ерић
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(09-01-2020, 06:21 PM)Јеремија Пише:  Покушај Мила и његових подрепаша је само пуко одрађивање посла за Ватикан који би да покатоличи Острог, Цетиње, Морачу и остале манастире п Ц.Г. а можда чак и Ступове у Расу.

https://www.in4s.net/amfilohije-djukanov...ne-povuce/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Д М
Одговори

(10-01-2020, 01:20 AM)zstoja Пише:  Ja kazem da mora da se poziva na ono kako je na zapadu, a to je tapija. I on da se poziva na to i vi da se pozivate na to. Ona je na zapadu dokaz da je nesto tvoje, i NISTA VISE. Ne postoji drugi nacin da dokazes da je nesto tvoje.

Озастоја ође ти је човек стручно, по праву које би требало да важи и на Гњилежном Западу и напуклој Чемерици, лепо објаснио све у вези власништва и ТАПИЈА на Србске Светиње!

https://www.youtube.com/watch?v=ImQDih9qsso

Међутим!

Ти изгледа да, после нешто проведених година у робовању тамо, ај'што не знаш ни да опишеш своје мисли...ти више и не РАЗУМЕШ Србски!

То нас подсети на догађај у једној инжењерској фирми ђе смо радили!

Беше неки инжењер Пољак, образован човек, Племић, и долази му његов земљак такође инжењер тамо, и нешто му прича на пољском. Оде он а наш Пољак ће:

"Хммм...овај човек ми прича нешто као на пољском ама ја га ништа нисам разумео."

На то ће један Француз смејући се:

"Ах ови имигранти....говоре лоше енглески, говоре лоше француски и заврше тако да лоше говоре и сопствени језик"!

Кидање

Озастоја твоје "разумевање" и "објашњавање" је дебело повезано са овом нашом причом!

ОДСЛУШАЈ ПОНУЂЕНИ ВИДЕО ПРИЛОГ, ПИТАЈ ТВОЈУ ГОСПОЖУ СУПРУГУИ ДА ТИ ПОМОГНЕ...ПА ОНДА ДОЂИ ДА НАС СМАРАШ ОЂЕ!

КАКВА БРЕ ТАПИЈА НА ПАПИРУ ИЗ СРЕДЕЊЕГ ВЕКА...ПА И ТО ИМАМО, АМА КАКО АМЕР У ЧЕМЕРИЦИ ДА РАЗУМЕ ШТА ЈЕ ТО

ТЕОКРАТСКА ДРЖАВА

КОЈА ЈЕ СВОЈЕВРЕМЕНО И ОСНОВАЛА ДРЖАВУ ЦРНУ ГОРУ НА ТЕМЕЉИМА ТЕОКРАТИЈЕ!

ШТО НЕ ТРАЖЕ ОД ВАТИКАНА, КОЈИ ЈЕ ТАКОЂЕ ТЕОКРАТСКА ДРЖАВА У СРЦУ САВРЕМЕНЕ ИТАЛИЈЕ, ШТО НЕ ТРАЖЕ ОД ЊИХ ТАПИЈУ НА ЦРКВУ СВЕТОГ ПЕТРА У РИМУ?

А?

ИЛИ ОД ЈЕВРЕЈА, ЂЕ СУ ЊИХОВЕ ТАПИЈЕ НА СИНАГОГЕ У ИЗРАИЉУ?

КАКВО БРЕ ПОШТОВАЊЕ ТАПИЈА У ЧЕМЕРИЦИ И КАНАДИ....ПА ОНИ СУ ОТЕЛИ СВЕ СТАРОСЕДЕОЦИМА ПОСЛЕ СВИХ МОГУЋИХ ТАПИЈА И ПУШЕЊА ЛУЛЕ МИРА И НА КРАЈУ СВЕ ПОБИЛИ, ПОЧИНИЛИ НАЈВЕЋИ ГЕНОЦИД У ИСТОРИЈИ, СКАЛПОВЕ ЊИХОВЕ ПРОДАВАЛИ И САД ГЛЕДАМО ОСТАТКЕ ТИХ МУЧЕНИКА КАКО ПИЈАНИ ПРОСЕ ПО ЦЕНТРИМА ГРАДОВА!

ОД МЕКСИКА ОДУЗЕЛИ СИЛОМ КАЛИФОРНИЈУ, ТЕКСАС, ЊУ МЕКСИКО, АРИЗОНУ...УПРКОС ТАПИЈАМАН КОЈЕ ЈЕ МЕКСИКО ИМАО ЈОШ ОД ШПАНСКИХ КРАЉЕВА КАД ЧЕМЕРИКА НИЈЕ НИ ПОСТОЈАЛА!

ЗАТО ДАНАС АКО ЈЕНКИ ХОЋЕ ДА КУПИ КУЋУ У МЕКСИКУ-МОЖЕ, АЛИ ТАПИЈА СЕ ЧУВА У ТРЕЗОРУ МЕКСИЧКЕ ДРЖАВЕ ПА АКО ДОЂЕ СТАНИ-ПАНИ...НЕМА ТАПИЈЕ!

СИЛА ЈЕ ДАКЛЕ ЈЕДИНИ НАЧИН ДА СЕ БОРИШ СА АЛОМ КОЈА ЈЕ НА СРБСТВО ЗИЈЕВНУЛА!

Ти си стварно сурова незналица, типичан скоројевић, некад титовац и НЕКРСТ на робовању у Чемерици а сад као "Американац", или се правиш "шунтав" што рек'о Јеремија!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

"Свештеник Цариградске Патријаршије у Канади отац Милан РАДУЛОВИЋ: Организација која себе назива `Црногорска Православна Црква` није Црква нити ће икада бити Црква. Она није чак ни секта. Када неко каже да је то секта - вријеђа моје пријатеље адвентисте, Јеховине свједоке, баптисте који вјерују у Бога и моле се Богу на свој начин. На свако помињање `ЦПЦ` - епископи Цариградске Патријаршије демонстративно напуштају такав разговор, констатујући да никада та заједница не може постати канонска Црква"

Tako ste i za Hrvatsku pricali...Spremite tapije.

Prosvetar,

Ovaj vas u KanadE ima za prijatelje i Jehovine svedoke, adventiste,...?

De ti to zivis? Smile

Da ti ispricam nesto. Presili s emi u Detroit odavno iz anade. jedan dan kuc, kuc, mi smo znate iz crkve(neki svedovi, adventisti...nema koji behu, al mi se cini da su bili Jehovini), pa nudimo vam knjige...

Reko ne znam ja engleski.
A odakel ste? Reko iz Srbije.
Ce da vam donesemo mi na srpskom. I doneli, ja sam to bacio.Smile

Sta ti radis tamo po Kanadi, jel se boris toi za srpstvo? Pa vidis da ti najvisi rangovi u relighiji zastranili? Tebe beas briga, ti pecas.Smile
Kad smo vec kod pecanja, jel nosis testeru?

-------------

Ali je pomenuo i baptiste...svi oko mene baptisti... A da s ekandidujem ja za nekog crkvenog...ima sve preduslove? Parre imama, sa baptistima sse druzim, oko mene samo oni...Doduse nemam adventiste i jehovien za drugare, al ako treba ja cu se zrtvujem?

Ali PAZI: Bolji su mu Jehovini svedoci od CPC.

Neverovatno! Sto kazu i crnog Turcina(Arapin, nije Turcin, pogresio sam) vis evoli od svog bliznjeg. NEVEROVATNO.

-------------

Eto gledam sta radi SPC i sta pricaju tako po Kanadi i to je jos jedan dokaz za moju filozofiju.

To je da je covek uvek isti, ali ga nisi video kako reaguje u pojedinim slucajevima.

Recimo, kazu otisao na zapad i sad su mu pare sve. Ne, njemu su pare bile sve i kad bio u Srbiji, samo ih niej imao. Posto ih niej imao on se nije tako ponasao. Kad otiso napolje, dobio pare i niej se promenio. On je isti kao pre, samo sad ima pare i pokazuje svoije lice.

Covek se ne menja, definitivno.

I ako hoces d avidi s kakav je neko covek, nema bolji nacin nego da mu das pare. I samo ga gledaj sta radi sa njiam i kako se ponasa.

--------------

Jel ovaj Radu;lovic ovako voleo Jehocine i adventiste i kad Siptari lomili krstove sa crkava na Kosovu?

Sve s eplasim da nije. Nego....: Bog vidi sve, bog ce da pemeri i odredi kaznu.

I ode ladno da kunja kuci, cita malo Toronto Star, malo gled CBC.

Kad ga nagazili sa NEKRETNINAM Crnogorci...auuuuuuuuuu, to ga najvise zabolelo....toliko da su mu sad svi veci prijatelji.
Одговори

Д М
Одговори

Pnovo ista prica...u CG su samo Srbi...pravioslaven verosipovesti ili islasmke... Tui nema nista drugo

Tako ste poricali i za Hrvatsku. Pa sad ona drzava a Srba ima mnogo manje. Nista niste naucili odatle. Strasno je kad neko nista ne nauci. Nije strasno kad napravis gresku, ali je strasno kad nikad nista ne naucis. Sada treba da spremite tapije da su crkve po zakonu u vlasnistvu SPC. Protesti ce da drze vodu neko veme, posle ce klasika: Ameri plate Grke ili ovog u Turskoj, on prizna CPC, posle prihvate Grci i kraj. Posle: Pa jeste vi drzali tu crkvu dugo, ali po zakonu ona sada nije vasa, hajde da drzimo sluzbu zajedno. I gde ces-sta ces, ajde zajedno i malo po malo...preuzme CG sve. A sto? Pa zato sto niste spremili tapije ili ih nemate.

Pa nista niste naucili od Ukrajine. Ona isto dobila nezavisnu crkvu.

I ono sto je najgore vi krivite Amere sto platili onog u Turskoj da prizna Ukrajinsku crkvu.

Nije se tu Amerika prodala, nego ovaj u Turskoj. Ameri se NE PRODAJU. Oni samo kupuju one sto se lako prodaju.
Одговори

(11-01-2020, 12:49 AM)zstoja Пише:  Pnovo ista prica...u CG su samo Srbi...pravioslaven verosipovesti ili islasmke... Tui nema nista drugo

Tako ste poricali i za Hrvatsku. Pa sad ona drzava a Srba ima mnogo manje. Nista niste naucili odatle. Strasno je kad neko nista ne nauci. Nije strasno kad napravis gresku, ali je strasno kad nikad nista ne naucis. Sada treba da spremite tapije da su crkve po zakonu u vlasnistvu SPC. Protesti ce da drze vodu neko veme, posle ce klasika: Ameri plate Grke ili ovog u Turskoj, on prizna CPC, posle prihvate Grci i kraj. Posle: Pa jeste vi drzali tu crkvu dugo, ali po zakonu ona sada nije vasa, hajde da drzimo sluzbu zajedno. I gde ces-sta ces, ajde zajedno i malo po malo...preuzme CG sve. A sto? Pa zato sto niste spremili tapije ili ih nemate.

Pa nista niste naucili od Ukrajine. Ona isto dobila nezavisnu crkvu.

I ono sto je najgore vi krivite Amere sto platili onog u Turskoj da prizna Ukrajinsku crkvu.

Nije se tu Amerika prodala, nego ovaj u Turskoj. Ameri se NE PRODAJU. Oni samo kupuju one sto se lako prodaju.

Ваистину!Ваистину!

Ostoja svaka cast.
Tako su beogradski srbi pricali od Slovenije do Kosova. Danas su Srbi statisticka greska..

Nema mudrosti, prazna glava puna nacionalizma i kratke agresije i besa...Jako malo taktike, strategije i sta kako dalje...

To sto polupaju beogradjani ambasadu to Srbima nikada dobro nije donelo.Niti ce.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-01-2020, 01:09 AM)Mekenzi Пише:  
(11-01-2020, 12:49 AM)zstoja Пише:  Ameri se NE PRODAJU. Oni samo kupuju one sto se lako prodaju.

Ваистину!Ваистину!

Ostoja svaka cast.

Нашла врећа закрпу!

Кидање Кидање Кидање

АМЕРИ НЕ ДА СЕ ПРОДАЈУ НЕГО СЕ ПРОДАЈУ СВИ, СВИ, СВИ...ЗАПАРЕ КА ПОТОЊЕ КУРВЕ!

СВАКИ СЕНАТОР И КОНГРЕСМЕН ЈЕ НА ПРОДАЈУ АЛ'ТО СЕ ЗОВЕ ЛОБИРАЊЕ!

КО О ЧЕМУ-КУРВА О ПОШТЕЊУ!!!

Кидање Кидање Кидање

БРЕ БАЈДЕН, ВАЈС-ПРЕЗИДЕНТ ЧЕМЕРИКЕ, СЕ ПРОДАДЕ КА ПОТОЊА КУРВА, ПА И СИНА ЗАПОСЛИО КОД УКРАЈИНСКЕ ГАСНЕ КОМПАНИЈЕ 50 'ИЉАДЕ-ЦРНИ МИЛОРАДЕ, МЕСЕЧНО, А НИКАД ЧУЛО ДА ГАС ПОСТОЈИ И ЗАШТА СЛУЖИ!

СА'ЋЕ У ЧЕНГЕЛЕ АМА САМО ЗБОГ ТОГА ШТО ЈЕ СТАО НА ЖУЉ БАТА ДОНАЛДУ-ИНАЧЕ ПРОШ'О ВОЗ!

ДИПЛОМЕ СЕ ПРОДАЈУ НА ЕЛИТНИМ УНИВЕРЗИТЕТИМА У КАЛИФОРНИЈИ, ОД ЊИХ СУ СРБИ ТО НАУЧИЛИ!

ЂЕЦУ УЧЕ ОД МАЛИХ НОГУ КАКО СЕБЕ ДА УНОВЧЕ ШТО БОЉЕ!

Бре Заостоја ти кад лупаш туна кочнице не има!

Кидање

ТО МО'Ш ДА ФАРБАШ ОВОГ КИЗУ КОЈИ НИЈЕ МРДН'О ИЗ ВРШЦА, АМА НАМИ СА 45 ГОДИНА ИСКУСТВА КОЈИ ЈЕ ПРОШ'О ЧЕМЕРИКУ УЗДУЖ И ПОПРЕКО...ЈОК!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(11-01-2020, 01:43 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(11-01-2020, 01:09 AM)Mekenzi Пише:  
(11-01-2020, 12:49 AM)zstoja Пише:  Ameri se NE PRODAJU. Oni samo kupuju one sto se lako prodaju.

Ваистину!Ваистину!

Ostoja svaka cast.

Нашла врећа закрпу!

Кидање Кидање Кидање

АМЕРИ НЕ ДА СЕ ПРОДАЈУ НЕГО СЕ ПРОДАЈУ СВИ, СВИ, СВИ...ЗАПАРЕ КА ПОТОЊЕ КУРВЕ!

СВАКИ СЕНАТОР И КОНГРЕСМЕН ЈЕ НА ПРОДАЈУ АЛ'ТО СЕ ЗОВЕ ЛОБИРАЊЕ!

КО О ЧЕМУ-КУРВА О ПОШТЕЊУ!!!

Кидање Кидање Кидање

БРЕ БАЈДЕН, ВАЈС-ПРЕЗИДЕНТ ЧЕМЕРИКЕ, СЕ ПРОДАДЕ КА ПОТОЊА КУРВА, ПА И СИНА ЗАПОСЛИО КОД УКРАЈИНСКЕ ГАСНЕ КОМПАНИЈЕ 50 'ИЉАДЕ-ЦРНИ МИЛОРАДЕ, МЕСЕЧНО, А НИКАД ЧУЛО ДА ГАС ПОСТОЈИ И ЗАШТА СЛУЖИ!

СА'ЋЕ У ЧЕНГЕЛЕ АМА САМО ЗБОГ ТОГА ШТО ЈЕ СТАО НА ЖУЉ БАТА ДОНАЛДУ-ИНАЧЕ ПРОШ'О ВОЗ!

ДИПЛОМЕ СЕ ПРОДАЈУ НА ЕЛИТНИМ УНИВЕРЗИТЕТИМА У КАЛИФОРНИЈИ, ОД ЊИХ СУ СРБИ ТО НАУЧИЛИ!

ЂЕЦУ УЧЕ ОД МАЛИХ НОГУ КАКО СЕБЕ ДА УНОВЧЕ ШТО БОЉЕ!

Бре Заостоја ти кад лупаш туна кочнице не има!

Кидање

ТО МО'Ш ДА ФАРБАШ ОВОГ КИЗУ КОЈИ НИЈЕ МРДН'О ИЗ ВРШЦА, АМА НАМИ СА 45 ГОДИНА ИСКУСТВА КОЈИ ЈЕ ПРОШ'О ЧЕМЕРИКУ УЗДУЖ И ПОПРЕКО...ЈОК!

Кидање

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Menjaju Ameri rezime i drze pola sveta pod svojim rezimama.

Ko se tu prodao, Ameri? Smile

Ceo Balkan ima americku vlast i tu se Ameri prodali?

UAE, Kuvajt...svi imaju vlast koju Amerika hoce. Ko se tu prodao? Ameri?

Aj potplati Amera da ti ode sa Kosova? Neces moci.

-----------------

Ono gde ljudi najvise grese je to kad kazu da su Siptari potplatili Amere da dobiju drzavu. Ne, oni su im samo dali pare da ovi kao pristanu da im daju drzavu.

Amer znao ODAVNO da ce da rastura Jugoslaviju. Cekao i docekao. Ali da znak Siptarima da malo oni krenu u trazenje drzave. Siptari i ne znaju da im to Ameri ponudili.

Posle Siptari traze da im Ameri pomognu. Amer kao ajde...ali to ce da vas kosta. I tako placaju njih da im urade ono sto oni vec i hteli.

Ko moze da plati Ameriku da radi protiv svojih interesa?

U to samo budala veruje.

------------

Ko se prodao sa raznim revolucijama, od Otpora, preko Ukrajine do Bolivije?

Amerika? Sto da je nisu potplatili ovi iz Ukrajine, Bolivije i SFRJ da ih podrzava? Hahahaahah.

Potplatila Amerika njih da naprave revoluciju, a i niej im trebalo mnogo, jer ionako sve bilo trulo tamo.

---------------

Znas zasto ne mozes da poptlatis Amreriku da radi protiv svojih interesa, kao i skoro celu zapadnu Evropu?

U Americi ne vlada politicar, nego kapitalista, privatnik. Isto i u zapadnoj Evropi.

Ajd poptlati kapitalistu/privatnika da radi protiv svojih interesa?

A poptlati Vuvcica da radi protiv Srbije? Kad oces, nema nikakav problem.

Tamo gdfe ne vlada kapital(ista) tu potplatis kad oces, ucenis, svrgnes, ubijes, zavadis, ....

E tamo gde vlada kapital...tu neces moci. Nece kapitalista da propadne zbog neke idiotsk eideje socijalizma, jednakosti, pravde neke i ostalih gluposti.

Kapitalist azna da ako mu njegov naord(a i neki drugi) ne kupuje robu, on ce d apropadne. I zna ada ako taj naord nema pare, opet ne moze d amu kupuje to. Znaci on radi za sebe, ali da i drugom zbog sebe.

A Vucic? Sta on pravi, prozivodi, ima, kome on sta prodaje?

Sa takvim brises pod.

--------------

Nadam se momak da imas manje od 35 godina. U tom slucaju ima nade za tebe. Ako si stariji ....TESKO.
Одговори

.
Митрополит Амфилохије: Прича се да Мило и Вучић имају договор, њих занимају овоземаљска добра
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/amfi...ska-dobra/

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним