Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СТАЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

(22-01-2020, 10:04 PM)Шумадинац Пише:  .
Даклем, град под Ловћеном је дочекао да се у њему запева – „ми смо браћа испод капелице, ђе не рађа мајка издајице“, „ој четници и та ваша брада, бријаће је Ловћенска бригада“, „сад имамо нове издајице, што их народ назва посрбице“.

Међ' свих многољудних литија траже се 300 храбрих!

табаџија

.

Ма ко их шиша. Уз Рожаје, Гусиње и Плав једини град у коме није било литије. То је посебан менталитет, горди и поносни, а IQ 60. Неће да се моле Богу са браћом, не требају ни на силу. Ионако су ти то стари Скојевац.
И боље што су изашли, нек нам дају мотив да се ми окупљамо у што већем броју.
Одговори

Чиновничка нација.
Самарџић је написао да се велики број гласова за КПЈ после рата у Црној Гори појавио због сепаратистичких тежњи. То је тачно. Сепаратистичке тежње код одређеног броја Црногораца појавио се јер су изгубили повластице које су имали код кнеза, па краља Николе Петровића. Из тог миљеа је настала база која је ојачала погубним деловањем Коминтерне. Други светски рат био је прилика да афирмишу своје идеје, а чудни сплет околности који је омогућио победу комуниста у рату, за Црногорце је био остварење свих снова. Могли су да задовоље своје потребе за чиновничким позицијама у држави и војсци, и то не више само у Црној Гори и Цетињу, него широм велике државе.
Без комунистичког признања, црногорска нација не би постојала. Зато је то њихово најважније спољнополитичко упориште. И они се те титоистичке мантре држе као пијан плота. Али, главни смисао и суштина те новокомпоноване нације не налази своје упориште ни у етнологији, ни у антропологији, нити у историји, или било ком другом облику културолошког бекраунда. Њихова једина суштина је намештење у државној структури.
Тако да се црногорски национализам може назвати јединственим именом- чиновнички национализам.
То изгледа смешно и померено, јединствено у свету национализама, али не значи да је мање опасно. Црногорски национализам је изузетно опасан за српски народ из више разлога.
Одговори

Треба прочитати!
1.https://www.in4s.net/stamatovic-za-in4s-dug-je-spisaak-svirepih-i-podmuklih-zlocina-zelenaskih-komita/
2.https://www.in4s.net/koreni-i-kontinuitet-zlocina-i-nasilja-nad-srpskim-narodom-i-spc-u-crnoj-gori-1/
Одговори

(23-01-2020, 11:08 PM)Филип Ђукић Пише:  Треба прочитати!
1.https://www.in4s.net/stamatovic-za-in4s-dug-je-spisaak-svirepih-i-podmuklih-zlocina-zelenaskih-komita/
2.https://www.in4s.net/koreni-i-kontinuitet-zlocina-i-nasilja-nad-srpskim-narodom-i-spc-u-crnoj-gori-1/

Нису добри линкови...
Одговори

Црна Гора је вечерас била заиста српска Спарта, цела светосавска. Све су бројније и бројније литије у Црној Гори. Полицијске интерне процене су да је на улицама Црне Горе било око 190 000 људи, а у Подгорици 60 000. Полицајаца је било врло мало на улицама, само по неки на раскрсницама. Свештеници скоро не спавају, нон-стоп су са народом и по кућама. Јер не желе да се запали искра грађанског рата.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Али се ти наложио на причу о Црној Гори, ко Вучићев бот, само бржиш, ко год нешто да објави ти овде преносиш...

Подсећаш ме на оног Владу из Ниша који се ложио годинама на престолонаследника и ситуацију у Црној Гори па нас је сваки дан затрпавао шта "краљ и краљица раде" па масовни статуси против Мила, како ће мило сваког тренутка пасти. Тада је било питање шверц цигара....

Шуми брате савет, олади од тастатуре, изађи мало на ваздух до кафане, мало међ свет, мани се ботовања то се никада никоме није исплатило

или

Иди доле код Амфилохија па конкретно покажи шта знаш...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-01-2020, 07:16 PM)Mekenzi Пише:  Али се ти наложио на причу о Црној Гори, ко Вучићев бот, само бржиш, ко год нешто да објави ти овде преносиш...

Подсећаш ме на оног Владу из Ниша који се ложио годинама на престолонаследника и ситуацију у Црној Гори па нас је сваки дан затрпавао шта "краљ и краљица раде" па масовни статуси против Мила, како ће мило сваког тренутка пасти. Тада је било питање шверц цигара....

Шуми брате савет, олади од тастатуре, изађи мало на ваздух до кафане, мало међ свет, мани се ботовања то се никада никоме није исплатило

или

Треба јављати нон-стоп. У питању је атак на цркву. Народ Црне Горе васкрсава. Подршка и у Србији расте. Најгори српски олош је баш у Војводини, јер су неосетљиви на своју браћу.

Моја маленкост учествује на литијама доле у Зети Србској.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(24-01-2020, 07:54 PM)Шумадинац Пише:  
(24-01-2020, 07:16 PM)Mekenzi Пише:  Али се ти наложио на причу о Црној Гори, ко Вучићев бот, само бржиш, ко год нешто да објави ти овде преносиш...

или

Треба јављати нон-стоп. У питању је атак на цркву. Народ Црне Горе васкрсава. Подршка и у Србији расте. Најгори српски олош је баш у Војводини, јер су неосетљиви на своју браћу.

Sumi brate samo mi objasni kako cemo nas 4-5 ovde aktivnih spasiti Amfilohija i crkve od Mila. Ja iz Vrsca, Prosvetar iz Kanade, Jvuo iz Kragujevca i ti iz Kraljeva i Jeremija iz jedne banje....

Crnu Goru videli nismo..

Sumi brate Svetinje se ne brane na forumu koji posecuju 10-ak ljudi nego sedi u bus/voz i pravac CG sa Amfilohijem u protest i setnje..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

.
Груб покушај манипулације премијера Марковића
https://mitropolija.com/2020/01/25/mcp-g...markovica/

Д М
Одговори

(24-01-2020, 09:02 PM)Mekenzi Пише:  
(24-01-2020, 07:54 PM)Шумадинац Пише:  

или

Sumi brate samo mi objasni kako cemo nas 4-5 ovde aktivnih spasiti Amfilohija i crkve od Mila. Ja iz Vrsca, Prosvetar iz Kanade, Jvuo iz Kragujevca i ti iz Kraljeva i Jeremija iz jedne banje....

Crnu Goru videli nismo..

Sumi brate Svetinje se ne brane na forumu koji posecuju 10-ak ljudi nego sedi u bus/voz i pravac CG sa Amfilohijem u protest i setnje..

Prosvetar se vec spakovao, samo da uvati avion.Smile

Pazi samo da ne bude za pola goine, godinu: Pa bolje da smo pregovarali u startu.
Одговори

.
Ево како то изгледа на лицу места....момци су савладали тактику Гњилежног Запада, Гандијевски пасивни отпор, и засад...засад....праве будалама ову Милову "Преторијанску гарду"!

Међутим!

Како ће даље да се одвија видећемо, а ЗНАМО да без класичне ВОЈНЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ, ПРАВОГ А НЕ ЛАЖНОГ, ВОЈНОГ УДАРА-НИШТА НЕ ДА БИДНЕ-НИТИ ЋЕ!

https://www.youtube.com/watch?v=uEuxkajq85I

Себи убраду:

Да су се којим случајем ође нашли Озастоја, Кизо или Шумадрипац било би оно класично БЈЕЖ'ТЕ НОГЕ ПОСРА*ЋУ ВАС!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(26-01-2020, 01:49 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
Ево како то изгледа на лицу места....момци су савладали тактику Гњилежног Запада, Гандијевски пасивни отпор, и засад...засад....праве будалама ову Милову "Преторијанску гарду"!

Међутим!

Како ће даље да се одвија видећемо, а ЗНАМО да без класичне ВОЈНЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ, ПРАВОГ А НЕ ЛАЖНОГ, ВОЈНОГ УДАРА-НИШТА НЕ ДА БИДНЕ-НИТИ ЋЕ!

https://www.youtube.com/watch?v=uEuxkajq85I

Себи убраду:

Да су се којим случајем ође нашли Озастоја, Кизо или Шумадрипац било би оно класично БЈЕЖ'ТЕ НОГЕ ПОСРА*ЋУ ВАС!

Јок

Ma pusti ti to...si kupio ti kartu za CG da pomognes, cujes sta te pita covek?

Tako Srbi i u Hrvatskoj radili u pocetku. Onda ih ovi isprovociraju, pa pocne tuca i na kraju....evo Srba u Srbiji.

I ne zaboravi da Hrvatska niej bila tada u NATO, a CG sada jeste.

" БЈЕЖ'ТЕ НОГЕ ПОСРА*ЋУ ВАС"

Ne bre, ja sam ko ti. Sila sam, al sedim 10.000km od CG. Isti smo. Gde ti vidis razliku? jedino sto se ti bijes u grudi junacke sa 10.000km, a ja ne.

I ti si jedno 1000km blizi CG od mene, to te vadi.Smile

Znas ti da nasi dolazili iz Amerike da ratuju za Srbiju u 1. svetskom ratu? Nisu kurazili druge da ginu, nego oni sam isli i cutali.

Oni bili ljudi, ne ko ti.Smile

Doduse iz Amerike, iz Kanade...ne znam.Smile

Ovi iz Kanade ko Britanci, da drugi ginu za njih, p amakar i njihovi bili. Eeee......Smile
Одговори

.
Нови Београд и Земун уз браћу у Црној Гори
http://www.spc.rs/sr/novi_beograd_zemun_...crnoj_gori

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним