Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СТАЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

То су Агарјани сада браћа?

У Шумадији екуменизам, браТство и јединство... Ма свега...
И онда се чудимо откуд комунизма још...

До нас је рођени, до нас је...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(13-03-2020, 04:45 PM)херцеговац Пише:  То су Агарјани сада браћа?

Због таквих ликова попут Др. Спока, Смедерева, Љоткета из Канаде, Захумља и др. ће се комунизам дуго задржати, све док МИ "Мртва глава кости двије" дођемо на влас'. Море бит'!
.

ЛИТИЈА ЗАСТАЛА КАДА СЕ СА ЏАМИЈЕ ОГЛАСИЛА МОЛИТВА; „ЗАЧУО САМ ГЛАС РОЂЕНОГ БРАТА“

Литија у Пљевљима, одржана у четвртак, на тренутак је престала када се са Хусеин-пашине џамије огласила молитва. Присутни су одслушали молитву, а онда се окупљењима обратио ректор Цетињске богословије Гојко Перовић који је казао да се управо чуо „глас рођеног брата“.

„Овај глас који сте сада управо чули, то је глас једнога брата. А наш глас овдје јесте глас другога брата. Рођеног брата. Када ово кажем не преувеличавам. Преносим оно библијско памћење. Од два Аврамова сина, Исмаила и Исака, потичу двије библијске традиције, два исповједања“, истакао је Перовић.

Он је додао да од Исмаила потичу Арапи, а преко њих Мухамедови сљедбеници – муслимани, а од Исака потичу јудео-хришчани.

„И те двије поворке, та два рођена брата и њихових духовних и физичких потомака, стигле су и овдје до Црне Горе, и до Пљеваља. Малоприје сте чули глас Исмаилов, а сада ми овдје преносимо глас Исаков. И ето, ми смо до данас, остали два брата. Два брата која се на различити начин моле и обраћају Богу. Онако, како је говорио блазенопочивши патријарх Павле, да су људи, попут птица у шуми, које, свака својим гласом, различитим гласом, пјевају своју пјесму Богу. И ми овдје данас, борећи се против овога закона, против ове неправде, боримо се и за наша вјерска права, као и за права браће муслимана. Јер, овај закон подједнако угрожава и наша и њихова вјерска права“, поручио је Перовић.

Србин Инфо
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Не љубавишем ја Агарјане него ти...

Да ме нема још десет година ти би и даље људе тровао екуменизмом, не би дошао тобе...

Мој побратиме...

Каки црни Јудео-хришћани?

Бриши те новотарије моја Шумадијо...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(13-03-2020, 04:59 PM)херцеговац Пише:  Не љубавишем ја Агарјане него ти...

Ма не готивим их ни ја, али то су СРБИ исламске вере потомци многих који су били у ЈВуО.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ма ја, болан...

Сви листом у четнике.

Туже се хрвати како их је тако мало било у усташама... Кажу сви им утекоше у четнике...

Него,
Каки су то Јудео-хришћани?

Нешто ми пара уши...

Одговори

(13-03-2020, 04:53 PM)Шумадинац Пише:  

Због таквих ликова попут Др. Спока, Смедерева, Љоткета из Канаде, Захумља и др. ће се комунизам дуго задржати, све док МИ "МРТВА ГЛАВА НАВР'ШИЈЕ-КРОЗ ЊУ ВЈЕТАР МИСЛИ ВИЈЕ" дођемо на влас'. Море бит'!
.

КидањеКидањеКидање

Нем'шта додати!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Саопштење Митрополије црногорско - приморске за јавност:

https://mitropolija.com/2020/03/12/mcp-o...rnoj-gori/

У складу са забраном јавног окупљања, које је донијето данас од стране органа власти, литије ће привремено бити обустављене.
Одговори

(08-03-2020, 11:06 AM)Шумадинац Пише:  
(07-03-2020, 09:58 PM)Бенито Пише:  Албанију су створиле велике силе. Пре свих, Аустроугарска и Русија. Писао сам о томе на Квизу. Читајте мало, прескочите мало Јутуб.
Хрватска није створена 1918. године. Може, условно, да се каже да је створена 1939. године.

Баш тако Бенито! (шлихт, шлихт...шефе, шефе, открио сам, открио...шлихт...) Постоје индиције да је данашња неокомунистичка Русија један од ствараоца УЧК на КиМ. Колико је то тачно..... питање остаје отворено. Јер, треба се присетити да је Пацоли руски човек.

Читајући коментаре на твоје писаније смучи ми се када се умешају индоктринирани антизападни ликови попут оног љотићевца који живи баш на том Западу или оног из источне Србије с три слова.....

Мора се касти да данас постоје и ТРИ ВЕЛИКОСРБСКЕ МРЖЊЕ:

- Мржња према Хрватима (колико је Хрвата било у ЈВуО?)
- Мржња према Муслиманима (колико је Муслимана било у ЈВуО?)
- Мржња према Словенцима (колико је Словенаца било у ЈВуО?)

ЗАТО....

Ми следимо бесмртнога ЧИЧУ И ЊЕГОВУ ВОЈСКУ који нису гледали и делили људе по националној и верској припадности, нити су били антизападно настројени, нити су следили германофилску (љотарску) заблуду о тобож, јудео-масонску заверу.

Ц, ц, ц...јудео-хришћанство може ама јудео-масонско јок!

Кидање

Ова ШЛИХТАРА и УБИЦА ФОРУМА, сад нам сервира осим екуменизма и....

БРАТСТВОЈЕДИНСТВО!

Кидање

Ало мучениче...

ПА ТО СМО ВЕЋ ИМАЛИ ПОД ЈОЖОМ АМБРОЗОМ ЈОШ У ВРЕМЕ КАД ТЕ ЈЕ ЋАЋА-САМОУПРАВЉАЧ, ТЕК ИМАО У ПЛАНОВИМА ЗА ДАЛЕКУ БУДУЋНОСТ!

Себи убраду:

Неизлечив случај...пре ће се нађе вакцина за коронавирус од лека против БРОЗОМОРЕ, КОМУНО-САТАНИЗМА И БРАТСТВОЈЕДИНСТВА!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Није ваљда оно о мржњи Шумадија писао?

Одговори

(13-03-2020, 11:26 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Богуми Отац Ненад освјетла образ! У надежди смо да је и Бакапрасе оца одслушао!

Јок

Браво Љотке, поправљаш се! Јок
.

Д М
Одговори

Шумадијо, побратиме, ниси ваљда оно мржњи ти истолковао?

Не вјерујем ти више ни када екуменизам просипаш...

Одговори

Д М
Одговори

(13-03-2020, 10:01 PM)херцеговац Пише:  Шумадијо, побратиме, ниси ваљда оно мржњи ти истолковао?

Не вјерујем ти више ни када екуменизам просипаш...

Јес он пис'о ама дал'је истолков'о то нећемо никад сазнати!

То дивља, копи-пастује ко зна чија мненија а ретко и прочита...Шта'ш..."ШУПЉА ГЛАВА НАВР'ШИЈЕ-КРОЗ ЊУ ВЈЕТАР МИСЛИ ВИЈЕ"...

Кидање

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Коме екуменизам мозак попије тај више и не чита...

Море ли ова Просветару?

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним