Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СТАЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

(21-09-2020, 10:03 AM)ХраброСрце Пише:  
(20-09-2020, 04:39 PM)Шумадинац Пише:  

Шуми, сад сам послушао. Наслов је извучен из контекста. Цитирам шта је рекао: "Нисам ни проруски ни просрбијански" - спочитавајаћи тако оптужбе новокомпонованих Црногораца, између осталог разних вјера и нација, и оних који долазе из крајева што су Црној Гори пеипојени прије нешто више од 100 година, а данас су они највећи Црногорци.
Они за сваког ко не подржава дукљанску идеологију кажу да ради у интересу против Црне Горе.

Е сад, он им одговара логично, како може радити против интереса ЦГ кад је његова породица и он вијековима у крају који се назива Црна Гора - тј. Стара ЦГ.

Уосталом, погледајте вијенац који је однио на гроб краља Николе, којим бојама је украшен. И био је први оснивач покрета за одбрану светиња међу универзитетским професорима.

Даклем невероватна МРЖЊА избија из сваког геста овог потурчењака током целог интервјуа!

Међутим!

Умољавају се цењени дискути да обрате пажњу на лик потурчењака из профила!

Човек сликом и приликом својом оправдава нашу теорију

БЛЕН-ГЕН

коју смо изложили једном и више пута ама многи још увек не верују у исту!

Наиме неки потурчењак је устврдио бива "научно", да генетика доказује да су прави Срби уствари потурчењаци избосне, не објашњавајући притом постојање БЛЕН-ГЕНА само и изузетно код потурчењака!

Тај ген проузрокује формирање жваља на ивицама уста, прекомерно лучење пљувачке што прелази у бале, по чему су исти и добили име БАЛИЈЕ.

Исти ген тоже доводи до слабљења мишићног ткива око чељусти, тако да оболели морају хтели-не хтели, да држе уста скоро увек полуотворена.

ПОГЛЕДАЈТЕ ПАЖЉИВО ПРОФИЛ ПОТУРЧЕЊАКА ЈОШ ЈЕДНОМ!

Ако се томе дода повремено помрачење свести-несвестица слична епилепсији, са том разликом што оболели не пада на тло него остаје у нормалном положају али губи контакт са стварношћу и фиксира једну тачку неђе у даљини... онда ово обољење, које је наследно илити „хередитарно”, поприма све више размере епидемије и погађа углавном муслиманско становништво убосни а почетни симптоми масовне жваљавости већ увелико харају међу шифтарима.

Према називу БЛЕН-ГЕНА, ова ретка болештина је добола име БЛЕЊЕЊЕ а одатле и БЛЕНТАВОСТ.

Научно је утврђено да сваки потурчењак избосне БЛЕНЕ најмање 4 сата сваког дана а петком и више.

www.blenemdamiprođevreme.com

Па каже:

-Џама исламија се ујединила са Ал каидом!

ЏАМА!

Ух,ух,ух...

ЏАМА, МУЈО, ХАСО, НАСЕР, АЛИЈА...ДОШЛО ЈЕ КРАЈЊЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОВИ ИЗ ЈЕВРОПЕ ЧИСТЕ!

НЕК' ИДУ ТАМО ДА ПОМОГНУ БРАЋИ ДА СЕ МЛАТЕ СА ЧИФУТИМА ПА НЕК СЕ БИЈУ СТОГОДИНА АКО ХОЋЕ!

ПО СВЕМУ СУДЕЋИ ФРАНЦУСКА ЋЕ ДАТИ СИГНАЛ ЗА МАСОВНУ СЕЛИДБУ БАЛИЈА ИЗ ЈЕВРОПЕ ПРАВАЦ АНАДОЛИЈА, СЛЕДЕ ШВАБЕ ПА ЊИХОВИ КОЊУШАРИ И СЛУГЕ КРОАТЕН, А МИ ЋЕМО НА КРАЈУ, ОНАКО СКРОМНО, СИРОТИЊСКИ...ШТО ПРОПУСТИ СТАРИНА НОВАЧЕ ДОЧЕКУЈЕ ДЕЛИ-РАДИВОЈЕ!

Хармоника

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Компликује се. Засада нема никаквог договора. Диртан и ДФ ни близу договора.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:
"Александар Вучић и Мило Ђукановић су већи пријатељи, него што смо мој најближи кум и ја. Какви су то они пријатељи? То њих морате да питате. Ђукановић је рекао да су њихови односи искључиво пословни, пошто су сарађивали на пројекту Београд на води... Нека ме све ово кошта, али ја само знам да тумачим ствари које се дешавају."

Здравко Кривокапић

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Пукли преговори данас у Острогу. Дф не жели Кривокапића за мандатара владе, такође Мандић дебело кочи формирање нове владе.

Ако се нешто спектакуларно не деси Милов дпс ће формират власт.

Џабе сте се радовали.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(22-09-2020, 02:31 PM)Шумадинац Пише:  Цитат:
"Александар Вучић и Мило Ђукановић су већи пријатељи, него што смо мој најближи кум и ја. Какви су то они пријатељи? То њих морате да питате. Ђукановић је рекао да су њихови односи искључиво пословни, пошто су сарађивали на пројекту Београд на води... Нека ме све ово кошта, али ја само знам да тумачим ствари које се дешавају."

Здравко Кривокапић
https://informer.rs/vesti/politika/55014...enje-vucic
Одговори

Onog trenutka kad se promene spoljne okolnosti, a vek je samo jedan dan u diplomatiji, u CG će se stvari rešavati oružjem i krvavim građanskim ratom.

Zapad preko Abazovića traži sva ključna ministarstva i resore: Vojska, Policija, Obaveštajna služna, ministasrtvo pravde itd. Srbima se nudi da budu fikus u vladi beznačajni faktor. Ko upravlja gore pomenutim institucijama on vlada državom.

Ali realno ne može se očekivati da u NATO državi gde je obaveštajna služna kordinisana sa članicama NATO uzmu Srbi?!
Одговори

Ту је сад и кочница око формирања владе. Није у реду да Абазовић са 4 мандата условљава ових 37. Компромис је у реду, али да све сам саставља као да је обрнута ситуација, то није у реду.
Одговори

(22-09-2020, 10:28 PM)ХраброСрце Пише:  Ту је сад и кочница око формирања владе. Није у реду да Абазовић са 4 мандата условљава ових 37. Компромис је у реду, али да све сам саставља као да је обрнута ситуација, то није у реду.

I posle Mila Milo!

Suština Srbi ne smeju da priđu bezbednosnim strukturama MUP i ANB!
Одговори

Абазовић мора мало боље да погледа бројеве. Не знам да ли му Ракчевић или Мишко Перовић дотурају погрешне списе али мора мало да олади.
Одговори

Ово сам написао исто вече када су се затворила бирачка места:

Цитат:Беспотребна хистерија

Да се анти Миловци нису прерано обрадовали?
Мислим, човек на раскрсници може лако да се предомисли, посебно ако му из џипа у пролазу предложе "непристојну понуду"...
Кажу да носилац листе Црно на бијело одлучује о судбини Црне Горе. Може бити, али не мора да значи... ако је Запад решио да Мила пусти низ воду, оде он. У супротном може "омрчити образ" и неко за ког би се најмање очекивало, неко ко ће пресалдумити како је ипак Монте Негро љепши од Црне Горе.

А сад ћу рећи:
Наивнијег народа од Срба нема. Само што Абазовића не прозваше војводом (четником јесу), Србендом, и све тако у суперлативу... кад оно јадац.
Хоће "туре" да командује силом - што војском, што полицијом, а обашка службе.

Бојим се да ће победити и овај пут Монтенегрини.
Одговори

Све сад и све одма'...
Стрпљење је мајка мудрости.
Постоје само два аксиома ове ситуације:
1. Мило мора да падне
2. Не сме доћи ни до каквог сукоба, јер то може прерасти у грађански рат, што би многи могли да искористе да запале цео Балкан. ( Сетите се реченице Трампа:"Нећу увести Америку у Трећи светски рат због неке Црне Горе.")
Дакле, то су два основна правила, па се снађи у томе. Односно, ко се како снађе. Дритан наравно није никакав четник, али није ни Туре. Дечко одлично води политику с' обзиром на његове године. Неће он сигурно бити кривац да се Влада не формира. Само покушава да за себе и своју коалицију извуче што више и то му је већ успело.
Постоји, по мом мишљењу, само један проблем који ће бити тешко превазићи. Са постојећим државном администрацијом нова Влада Црне Горе је практично везана врећа. Ту сам апсолутно сагласан са Медојевићем, који сматра да је први предуслов демократизације друштва, судска забрана рада ДПС-у. А управо то се коси са аксиомом број 2.
Ту је главни Гордијев чвор целе ове ситуације.
Одговори

.
Како смрде ове потурице!
Опажашъ ли ты што годъ Рогане?

КНЕЗъ РОГАнъ.

Ка” узлый часъ кнеже неопожамъ!
Кадъ близу ньихъ сѣдимъ у скупштину,
Я носъ држимъ свагда у рукама
Да не држимъ быхъ се изблювао,
Па самъ съ тога на край и утека
Е близу ньихъ небыхъ освануо;
Ево видишъ какоемо далеко,
и опета она тешка воня
Одъ некрсти овде заудара.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-09-2020, 10:51 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(18-09-2020, 09:07 PM)Капетан Пише:  Mi Srbi smo neskroman narod. Odmah pucamo visoko a ni vlast nije formirana. Te izlazimo iz NATO te povlačimo priznanje Kosmeta, te hapsimo Mila. Prvo, da se dobro organizujemo, osnažimo, imaćemo vlast u rukama a to je NOVAC! Mnogo toga može da se uradi, mnogo da se ne ponavljamo. Malo li je što je za početak crkva odbranjena i Milo pao sa vlasti??? To je osnov, temelj, posle toga pravi se kuća.Treba da se stvore preduslovi da se povuče priznanje Kosmeta. Polako tiha voda breg roni.

ПОТПИСУЈЕМО!

Јок

EX ORIENTE LUX!

ПОТПИСУЈЕМО!

Јок

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Подршка Дритану, Кривокапићу и Амфилохију.
.
Овима из СНС Дф-а које контролише Вучић треба рећи да нису вредни помена.

Надам се да ће ови успети да саставе владу, мада како ствари стоје ДФ све више улази у свађе са Дританом и Кривокапићем чак нису присуствовали конститутивној седници данас.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним