(08-03-2021, 08:54 AM)ХраброСрце Пише: (01-03-2021, 06:43 PM)Уставобранитељ Пише: Вести из паралелне нормалности: Ђилас добио улицу у Подгорици.

То је одлука градских власти у Подгорици, који су подигли и споменик Титу. Они мада ни од ког ме то не изненађује, комунизам се повампирује свуда.
Комуно-сатанизам се повампирује али не
свуда него понајвише баш на Гњилежном Западу јер је комуно-сатанизам чифут-работа, и пре свега у Чемерици ђе је на власти
КОЉЕКТИВНИ БАЈДЕН!
То ми Срби који живимо на Гњилежном Западу најбоље видимо ама у
NOVOSRBU се борци из прошлога рата још увек боре против неких "бољшевика" а у Гњилежном Западу виде неке "саааааавезнике" док би у Тексасу рецимо,
сви, сви, сви....гласали за Путина само кад би мало боље научио да пева оно 'О... бљубери хил'!
Међутим!
Балави шифтар у Бео'раду и Милогорци у Црној Гори виде сад своју шансу у титоизму и то експлоатишу до бола!
Међутим!
Русија тоже види да у
NOVOSRBU влада титоизам и то наравно користи, шта ће?
Путин је слао Ђенерала Решетњикова, Царског Руса, у
NOVOSRB где га је примио Блаженопочивши Амфилохије али званични
NOVOSRB је остао нем и глув на причу о хиљадама дрвених крстића које су Руси носили испод војничких униформи у Отаџбинском Рату!
Путин се труди да придобије кога може за Русију па се пајта и са Турцима и са чифутима, зашто не и са титоистима, само да разбија изолацију Русије што више!
То
ДИЛЕЈА Иван Ивановић не мож'да схвати кад гаси вечни пламен на гробљу у Бео'раду, ну надати се да ће ваљда схватити приликом следећег претрчавања, ама стра'ме да
Шумадрипац овдашњи не схвати никад док
Кизо то све зна ал'ћера своју агенду
јербо га прима, љукава љисица!
EX ORIENTE LUX!