Поруке: 1,473
Теме: 8
Придружен: Aug 2013
Углед:
309
На жалост, очигледно је то. Много Срба само то не види и бојим су Срби још једном намагарчени. Да ли остати у влади која проглашава твој народ геноцидним, или је рушити и дати прилику да се врате (ако су икад и отишли) они што покушавају затру све српско у ЦГ стварно нисам паметан.
Шта год мислили о Небојши Медојевићу, човјек је рекао на конституисању владе браћи Србима да је готово још мало са србовањем, да крећу лагани нападе Србе, да ће се полако губити префикс српски, да ће разни медији (Тв Вијести нпр.) да полако ударају медијске клапне српству и да ће наставити полако са причом о грађанштини.
Испоставило се да је све био у праву. Тад су га напали да руши владу, да су продужена рука ДПС-а, да читав Дф ради по налогу Вучића па тако помажу Милу итд.
Поруке: 14,560
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,089
У претходном посту нисам поменуо јако битан детаљ ове целе заврзламе, а то је Овај.
Овај је у договору са оним у Подгорици и држи српске странке као монету за поткусуривање. Мандић и Кнежевић неодољиво подсећају на Мартића и Бабића, иако су много искуснији, паметнији и образованији. Подсећају зато што Овај много подсећа на претходног конфиденте британске обавештајне службе, који је поменуту двојицу Срба из РСК довео у сличан безизлазан положај.
Много ће бити тешко Србима у Црној Гори, на жалост...
Поруке: 457
Теме: 1
Придружен: Feb 2021
Углед:
64
Највеће разочарење су Бечићеви. Мислим да је после свега сумануто оптуживати ДФ за сарадњу са Милом.
Поруке: 9,172
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Мени у ЦГ више није ништа јасно ко је кога издао, ко са ким шурује, ко је већина а ко мањина, које са ким а које против кога..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 76
Теме: 0
Придружен: Oct 2020
Углед:
26
У праву је Бенито што се тиче Мандића и Кнежевића, има Овај да их навуче да оборе Владу и оду на изборе, а ту ће тек да пукну, реално немају шансе да остваре резултате са прошлих избора. У најбољем случају мораће опет у коалицију са Демократама и Уром, а не би ме чудило да их ДПС разбије и врати тамо где су били претходних 30 година.
Углед:
64
Мислим да превише уплићете Вучића у ово. Видећемо шта ће бити, Здравко је твитнуо да је резолуција била непотребна.
Поруке: 9,172
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(18-06-2021, 06:20 PM)Антитоталитаран Пише: Мислим да превише уплићете Вучића у ово. Видећемо шта ће бити, Здравко је твитнуо да је резолуција била непотребна.
Превише и брутално се Вучић и његови таблоиди упићу у унутрашње питање Црне Горе.
Вучићу је мала Србија паје умислио да је председник свих Срба или како Вулин каже "Преседник српског света".
Црна Гора је суверена и самостална држава и има право да доноси какве хоће резолуције..
Кнежевић и Мандић су СНС испоставе у ЦГ као што је српска листа на Косову, Додик у БиХ коју координишу Селаковић и Вулин који њима представљају да постоји један једини велики шеф свима њима Србима а то је Вучић.
Србија се брутално хулигански меша у унутрашња питања БиХ и ЦГ.
Београдска елита и провладини таблоиди осуђују, вређају, пљују регуларно изабране лидере једне суверене земље.
Ту резолуцију о Сребреници је усвојило 80% света.
Онда треба да пљујемо Макрона, Меркел, Џонсона и сав свет.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 18-06-2021, 07:07 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,481
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
879
Дужан сам да грађанима Црне Горе саопштим пуну истину о ономе што се догађало и догађа иза кулиса напада Демократског Фронта на Владу Црне Горе: ДФ заједно са ДПС и њеним бившим коалиционим партнерима најдиректније договара обарање Владе и Скупштине Црне Горе а све у циљу расписивања нових парламентарних избора.
Поштовани грађани, морате отворено бити упознати са игром која се медијски пласира и која ће се тек медијски актуелизовати у наредним данима, али будите сигурни да су сви из Владе и Парламентарне већине које ДФ данас оптужује за издају спремни да вашу и нашу побједу на августовским изборима одбране по цијену својих живота.
Демократски Фронт је бојкотом Скупштине сада и јавно постао дио Парламентарне већине са Демоктарском Партијом Социјалиста.
Здраво Кривокапић на Твитеру
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Црна Гора је завршила "истрагу Србаља" још пре 13 година када је признала Косово као државу. Резолуција коју је изгласала само је печат на анти Србску политику коју води још од Брозовог вакта.
Литије у Ђединој организацији биле су залудне јер се и ђед преварио (ако је?), а са њим и верни народ који је устао у одбрану Вере.
Лично сам очекивао овакав исход и то сам у овој теми подвукао чак 2 пута...
Не могу а да не поменем једну "ситницу" која одсликава менталитет "ђетића"... Например, у некадашње Немачко село Winkelsber после Другог св. рата насељени су Црногорци, односно Срби из Црне Горе, који гле чуда, данас траже језик, уџбенике и свакакву посебност, јер како кажу они нису Срби... Шта очекивати од фукаре доли нож у леђа?
Углед:
64
Верујем да Кривокапићу сада уопште није лако и да је свестан погубности оваквог потеза. Мораће да истрпи ове тешке критике јер није могуће очекивати другачију реакцију Срба на ову срамну резолуцију.