Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Римокатоличка јерес - Проф.Др.Миодраг Петровић и Владимир Димитријевић

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Ево сад слушам овај тонски запис, Миодраг Петровић супер и сталожено, а Владимир Димитријевић СТРАСНО!

И видим да сте макли мој пост, који је не знам како и коме сметао?

Мислио сам да ми је Мањача одговарао на претходни пост...

Цитат:Ни један коментар неће бити обрисан, без обзира на политички или лични став, уколико буде написан у складу са основним цивилизацијским нормама. Оснивач форума није одговоран за изношење личних ставова посетилаца форума.

Коме сам ја сметао са овим постом:
Цитат:Овај Владимир Димитријевић ми није скроз јасан, врло виспрен и образован човек, а да не мож неке ствари да разуме...

Очигледно је суштински дигао руке од Срба (није ни за чудити, ни за осудити). Ето прича, па ко разуме, разуме, а криве Дрине нека мирују...

А да не буде забуне, видео је сигурно одличан!

Мислим баш ме брига, али што бришете постове без потребе?

Што сам увредио Владимира Димитријевића? - Како?
Ја њега ценим, али му се негде и чудим...

Иначе тонски запис је одличан, а као неопходно Православно Градиво. Свакоме га препоручујем (и комунистима и демократама), јер је СУШТИНСКИ битан! Говори о мало познатим стварима у вези римокатоличких јеретика, које ми Срби и Православни не смемо (по цену живота) заборавити!

Да не буде никакве забуне.

Владимира Димитријевића БАШ Изузетно Ценим!
Нема његовог предавања које не бих потписао...
Па и ово, од 2,5 сата са Миодрагом Петровићем.
Али ако ми код Косте Чавошког и не смета његов Дверизам (...), овде ми боде очи... (да будем отворен, јес да је ван теме а и није битно, јер сам о Дверима своје мишљење већ поновио 10х).

Извињавам се на прљању теме.
Одговори

Сад сам преслушао цео тонски запис са трибине, па да прокоментаришем.

Прво ова промоција је одржана у Манастиру Сланци, а под Благословом Игумана Андреја. Већ сама ова чињеница да има Благослов од једног од (на жалост) ретких преосталих Духовника све казује...

Додирнуо се на крају Петровић и теме о римокатолицима у Босни (и шире) богумилима. Мени је просто невероватно да су то тако успешно крили до данас (јер саму тезу не могу да оспорим, значи готово сигурно Истина). Али објашњење и није тако непрозирно.

Демократском свету, полако почиње да одговара да асимилују муслимане из босне, тако што ће (обелоданити) Истину да су они били римокатолици.

До сада су се иначе трудили да их прикажу као неке богумиле, који су у сваком случају испаштали под "злим" Немањићима, па треба да омрзну Српство.

Значи кување жабе из више фаза...

Опет "збуњује" да су то римокатолицима допустили, али само привидно. Јер ко мења Веру за вечеру, а после вечеру за богатију (свињетином и ракијом), савршен је кандидат за атеисту, или (оне) деисту. А то су све категорије демократског (капиталистичког) "новог светског поретка".

И како да се ми Срби ту сада поставимо?

Па једноставно, на страни Истине (Господа Исуса Христа).
А онај ко их је лагао до сада, нека их убеди за чије бабе здравље је то радио...

Мене само чуди, да у толиким Српским интелектуалним круговима, то није до сада покренуто на видан начин? Вероватно су откривачи мислили да не доливају уље на ватру уједињењу кроато-муслимана? Врло лош резон...

Помену Владимир Димитријевић и марка марковића...
То му је минус од мене, изгледа и није свестан да се ради о масону.

Снимак је у сваком случају ОДЛИЧАН и вреди 2,5 сати пажње, сваки минут!
Одговори

Још једно сјајно предавање брата Владимира:

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним