Ево сад слушам овај тонски запис, Миодраг Петровић супер и сталожено, а Владимир Димитријевић СТРАСНО!
И видим да сте макли мој пост, који је не знам како и коме сметао?
Мислио сам да ми је Мањача одговарао на претходни пост...
Цитат:Ни један коментар неће бити обрисан, без обзира на политички или лични став, уколико буде написан у складу са основним цивилизацијским нормама. Оснивач форума није одговоран за изношење личних ставова посетилаца форума.
Коме сам ја сметао са овим постом:
Цитат:Овај Владимир Димитријевић ми није скроз јасан, врло виспрен и образован човек, а да не мож неке ствари да разуме...
Очигледно је суштински дигао руке од Срба (није ни за чудити, ни за осудити). Ето прича, па ко разуме, разуме, а криве Дрине нека мирују...
А да не буде забуне, видео је сигурно одличан!
Мислим баш ме брига, али што бришете постове без потребе?
Што сам увредио Владимира Димитријевића? - Како?
Ја њега ценим, али му се негде и чудим...
Иначе тонски запис је одличан, а као неопходно Православно Градиво. Свакоме га препоручујем (и комунистима и демократама), јер је СУШТИНСКИ битан! Говори о мало познатим стварима у вези римокатоличких јеретика, које ми Срби и Православни не смемо (по цену живота) заборавити!
Да не буде никакве забуне.
Владимира Димитријевића БАШ Изузетно Ценим!
Нема његовог предавања које не бих потписао...
Па и ово, од 2,5 сата са Миодрагом Петровићем.
Али ако ми код Косте Чавошког и не смета његов Дверизам (...), овде ми боде очи... (да будем отворен, јес да је ван теме а и није битно, јер сам о Дверима своје мишљење већ поновио 10х).
Извињавам се на прљању теме.