Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Забрањени спот - Ко су ови људи?

Ко су ови људи?
Некада су били Срби и патриоте, родољуби који су се клели да ће бранити Косово и Метохију у саставу Србије.
Данас су заклети еврофанатици, спремни да зарад уласка Србије у Европску Унију и опстанка на власти издају сваки национални и државни интерес!
Косу ови људи? Ко им више може веровати било шта?
Пробуди се! За нову опозицију! За Двери! За живот Србије!

Одговори

Покрени се Србине, за живот Србије !!!
ЗА ДВЕРИ !!! И ТАЧКА !

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

А који људи?
Одговори

Забрањени спот бр. 2 - Народе да ли си за ово гласао?

Одговори

Медијска служба Покрета Двери пласирала је трећи по реду спот у коме тражимо од властодржаца да преузму одговорност за све што су изговорили и обећали народу.

Позивамо медије да у име истине објаве нови спот - КО ЛАЖЕ, ТАЈ И КРАДЕ и подсећамо да прва два спота ниједна већа медијска кућа није смела да пласира – иако их је путем Интернета видело више од 60.000 људи!

Заједно можемо да се изборимо да овај трећи спот не буде забрањен као претходна два и позивамо вас да га емитујете и покажете да медијски мрак није појео баш све медије.

Спот бр.3 можете преузети на ово линку:

https://www.wetransfer.com/downloads/1cc...630/1ab8ba

Информативна служба Покрета Двери

Забрањени спот бр.3-Ко лаже,тај и краде!
Одговори

Одговори

(14-01-2014, 10:25 AM)Bacvanin Пише:  

Џаба је СРС причао и ломио уста. И за скупштином некада, а сада већ нема ни где друго!

Народ се од Истине одвикао!

Зато су ту паметне, младе и не окаљане Двери, које пуштају свуда да булазне, јер Двери ће (наравно) ући у колачо-делицију са ДСС и свиме што треба газдама кад одлуче...

А прва жвака Двери је била: "Ми смо млади и невини, ЈЕДИНИ смо такви на сцени Србије!" Кад су изашли да избаце СРС из парламента на захтев ЕУ гузољубаца и ЕУ.

Добро је старешинсво подучио ђилас, не примају бошко и владан џабе ДОБРЕ паре.

Више ми се ГАДЕ и од ДС и СНС заједно. Бесан ПУ!

И да наравно, причам напамет и немам доказа...
Одговори

Јелте госин Боро, а да Вам овај текст не смета код Бошка Обрадовића:

О удбашким коренима лажног национализма

http://facebookreporter.org/2012/01/03/%...%BB%D0%B8/
Одговори

(14-01-2014, 05:03 PM)Лепи Бора Пише:  И да наравно, причам напамет и немам доказа...
Као што си и сам рекао... [Слика: s0432.gif]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(15-01-2014, 05:22 AM)Владимир Петровић Пише:  Јелте госин Боро, а да Вам овај текст не смета код Бошка Обрадовића:

О удбашким коренима лажног национализма

Ех Владимире, па наравно дам смеће, јербо сам УДБ-аш стари. Скојевац

(15-01-2014, 10:37 AM)Мањача Пише:  
(14-01-2014, 05:03 PM)Лепи Бора Пише:  И да наравно, причам напамет и немам доказа...
Као што си и сам рекао... [Слика: s0432.gif]

Наравно Мањача, ето видиш мало Искрености и све иде где треба.
Скојевац

Smile
Одговори

Боро, саветујем ти да, ако имаш смелости, послушаш радио Снага Народа, www.snaganaroda.rs једини глас храбре и опозиционе родољубиве Србије!!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним