Чича, никада нисам желео да се бавим политиком. Од детињства, и то из периода којег се и сам слабо сећам, хтео сам да се бавим историјом. Рецимо, изгубим се негде па ме траже, а отац каже:" Види ли има где који деда, ту је он."
Што се тиче медија, и да није овај наш случај, него генерално, поједе човека. Све друго оде у други план. А ево управо сам открио јуче једног од највећих јунака ЈВ под командом Драже у Другом светском рату. Мислим, знало се за њега и раније, али није се знало ово што ја знам. Мислим да је то много важније да се не заборави тако значајна личност, него да се бапћем са којекаквима. А било ми испред носа толике године, а не видим. Али, није то ништа ново. Догађало се и озбиљним људима.
Са друге стране, већина нашег народа не зна са каквим злом ми имамо посла. Ево један данас рече у интервјуу да Србијом влада Удба од 1944. године до данас. Ко то не схвата, тај ништа не схвата. То причам и пишем од када знам нешто о овој земљи и њеној историји, али очигледно је некима пут од задњице до главе најдужи пут у животу.
Што се тиче форума, то ми дође да не зарђам, а и доста сам сазнао од разних људи. Надам се да нисам сметао.