Поруке: 563
Теме: 1
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
Па није ваљда да је било боље да слика није објављена него што је објављена? Не цепидлачите, што више афирмативних четничих слика то боље.Треба, дакле, бити задовољан због тога што се та слика шири, као и многе друге слике где се четници приказују афирмативно. Свака му част, мени је он лично несимпатичан али овај његов потез треба поздравити.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
(Последња измена: 08-01-2019, 02:31 PM од
Felix.)
Поруке: 2,881
Теме: 6
Придружен: Jun 2016
Углед:
612
Ја не замерам Народу,мада треба да се наводи извор,замерам политичарима као што је у овом случају Шапић,јер они могу да краду колико и шта хоћа а обичан грађанин плаћа дебело!Мени он није афирмативан лик у опште.Види се да је обичан уличар који је преко спорта ушао у политику да би могао да још више краде.
Поруке: 4,461
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
672
Је л ово поручник Тихомир "Карађорђе"? Онај што је у Страгарима шутирао рањене Немце па се један рањени немачки поручник од страха убио.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
(Последња измена: 13-01-2019, 07:17 PM од
Николај.)
Поруке: 4,061
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
464
Да, он је.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."