Оцена Теме:
  • 61 Гласов(а) - 4.43 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАЈЛЕПШЕ ЧЕТНИЧКЕ СЛИКЕ

Ускоро прелазимо 2. Милиона прегледа на овој теми!!! Хармоника Хармоника Хармоника
Одговори

Гардисти..
[Слика: Generated-Image-October-31-2025-12-27PM.png]
[Слика: Screenshot-15.png]
Одговори

Два милиона прегледа, свака част!
Одговори

(01-11-2025, 11:40 AM)Бесеровић Пише:  Мени је жао што неће Марио ништа да вам каже, па морам ја. Сви ти програми су добра полазна основа, али се све на крају завршава (у) рукама мајстора. Видиш и сам да овде личи на оног кубанског пробисвета, а на капи има неки лотос или шта год. На горњој га погрбио ко бабу... у сваком случају, овако леп форум не заслужује овако лоше ствари. Можда се теби свиђа, али...
Даљи поступак је да оригиналну фотографију отвориш у фотошопу или неком другом програму, онда преко ње постави "своју" креацију, па мало натераш фотошоп да га среди, мало сам средиш, обојадишеш шта фали, исправиш грешке, поготово такве круцијалне, као што је кокарда, па тек онда објавиш овде.
Ово ти не пишем као обезвређивање твог ентузијазма, напротив, али схвати као добронамерну критику.
И сам користим вештачку интелигенцију, поготово код оштећених фотографија, кад ми разни програми додају недостајуће делове, или једноставно уместо мене очисте фотографију од огреботина за час посла (а мени је до јуче требало сат, два да урадим ручно). Кориситм је и кад нисам сигуран каква би могла боја да буде, па ми он да предлог... али се на томе завршава.
Ја сам тај на крају који даје  завршни ударац.

Људи ми се смеју јер сам другачији. Ја им се смејем, јер су сви исти.
Одговори

(01-11-2025, 12:41 PM)Милослав Самарџић Пише:  Два милиона прегледа, свака част!

Хвала пуно!!То је 12. година и три месеца рада! Хармоника
Одговори

(01-11-2025, 06:52 PM)Бојаџа Пише:  
(01-11-2025, 11:40 AM)Бесеровић Пише:  Мени је жао што неће Марио ништа да вам каже, па морам ја. Сви ти програми су добра полазна основа, али се све на крају завршава (у) рукама мајстора. Видиш и сам да овде личи на оног кубанског пробисвета, а на капи има неки лотос или шта год. На горњој га погрбио ко бабу... у сваком случају, овако леп форум не заслужује овако лоше ствари. Можда се теби свиђа, али...
Даљи поступак је да оригиналну фотографију отвориш у фотошопу или неком другом програму, онда преко ње постави "своју" креацију, па мало натераш фотошоп да га среди, мало сам средиш, обојадишеш шта фали, исправиш грешке, поготово такве круцијалне, као што је кокарда, па тек онда објавиш овде.
Ово ти не пишем као обезвређивање твог ентузијазма, напротив, али схвати као добронамерну критику.
И сам користим вештачку интелигенцију, поготово код оштећених фотографија, кад ми разни програми додају недостајуће делове, или једноставно уместо мене очисте фотографију од огреботина за час посла (а мени је до јуче требало сат, два да урадим ручно). Кориситм је и кад нисам сигуран каква би могла боја да буде, па ми он да предлог... али се на томе завршава.
Ја сам тај на крају који даје  завршни ударац.
Ја се тиме не бавим, мислим на бојење слика,што се тиче мог рада овде на Форуму,погледај колико имаш угледа ти а колико ја!
Одговори

[Слика: Screenshot-18.png]
В
ојвода Божо Јаворски
[Слика: 571368124-1864889847787284-5830528282627746931-n.jpg]
Одговори

(31-10-2025, 08:43 AM)Бесеровић Пише:  Војвода Коста Пећанац са Немцима.
[Слика: Generated-Image-October-06-2025-1-16AM.png]

Ko je ovaj mali klinja sa njima ? Da li znas ????
Одговори

Генерали Михаиловић и Трифуновић у  Прањанима лета 1944. године!
[Слика: Generated-Image-November-02-2025-9-45AM.png]
Одговори

Командос!
[Слика: Generated-Image-November-02-2025-10-06AM.png]
[Слика: Generated-Image-November-02-2025-10-06AM.png]
Одговори

Бесеровић

Значи овде се ради у "угледу"? Ти си сад угледан члан форума, ако сам схватио добро, а ја нисам, па немам права да замерам, је л тако?
ОК, разумео сам те. 
Надам се да и ти разумеш шта си написао.

Људи ми се смеју јер сам другачији. Ја им се смејем, јер су сви исти.
Одговори

Околина Косовске Митровице, на слици су Немци и Недићевци у некој потери!Откуд Недићевци на Косову?
[Слика: s-l1600-1.jpg]
Може ли неко да преведе текст на полеђини?
[Слика: s-l1600-2.jpg]
Слика је у продаји на ебај,види на линку:
https://www.ebay.de/itm/389175293798?_sk...R5Co_4_JZg
Одговори

Die zwei Ulanen von mir wurden entwaffnet! Sie drangen im albanisches Gebiet ein u. entwaffneten einen alten Gendarm. Es sind serbische Tschetniks, von uns aber freudig bekämpft gegen die Kommunisten! Ganz rechts Albanien.

Два моја уланина су разоружана! Продрли су на албанску територију и разоружали једног старог жандарма. То су српски четници, које смо ми, међутим, радо подржали у борби против комуниста! Скроз десно – Албанија.
Одговори

Косовскомитровачки округ је био у "Недићевој Србији". Недићевци су по дозволи Немаца умарширали у Косовску Митровицу априла 1942, што је довело до шиптарских демонстрација. Ефективну власт у округу су имали Шиптари, као што су фолксдојчери имали у Банату који је исто тако формално био у "Недићевој Србији".

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним