Оцена Теме:
  • 60 Гласов(а) - 4.42 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАЈЛЕПШЕ ЧЕТНИЧКЕ СЛИКЕ

da, sad se setih da je bila i na koricama vase knjige...jos jednom, steta!

A nije to sad problem, imam kucni stampac sa skenerom, ne kosta vise od 50ak evra, jednim klikom odlicno skenira u visokoj rezoluciji...nema greske...stvarno ne znam na cemu su ovi skenirali...sta je, tu je...mozda ce se jednog dana naci...

Из ове наше победе, рађа се сунце слободе!
Одговори

Ко је тачно на фотографији, осим Кондора?
Одговори

Овде се постављају слике уредно потписане а за ове друге за које се отвара дискусија,постоји тема :Ко је особа са слике?
Постави неко једну слику која вреди, једном у 3 године и онда се дискутује о њој десет дана.Дајте мало ангажујте се!Ово је најгледанија тема на форуму!
Одговори

(07-04-2016, 12:59 AM)Милослав Самарџић Пише:  Зато ја увек платим скенирање некој фирми, тј. зато уопшгте немам скенер, да не упропашћујем слике.

Што се тиче скенера, иако је црно-бели фотографски материјал најлакши за скенирање, за захтевније ствари је то боље урадити на професионалном скенеру. Није све у резолуцији, мада профи скенери и то ураде оштрије, већ има доста разлике у нивоу боја, шума, балансу боја итд.
Одговори

Не знам да ли смо ову постављали раније..
[Слика: sva.png]
Одговори

Поповићи? Нисмо. Наведи имена ако их знаш.
Одговори

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/s..._Nemci.jpg
Пећанчеви,Љотићевци,комунистички фалсификат или су Немци заробљеници?
Одговори

Ово би требало да је Машан Ђуровић.
Одговори

Пећанчеви. Ако си сигуран да је оно Машан Ђуровић, то би била прва његова слика коју сам видео.
Одговори

(07-04-2016, 04:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  Поповићи? Нисмо. Наведи имена ако их знаш.

Да, десно је Милорад, лијево му је брат Милош, убили га комунисти, а можда је и погинуо на Лијевчу пољу са братом, не могу се сјетити, у средини отац Марко,1918. први ушао у ослобођен Београд са барјаком, Солунац. Комунисти га објесили на крају рата
Одговори

(07-04-2016, 12:59 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(07-04-2016, 12:32 AM)Коча Пише:  Steta, jedna od najjacih slika! pa moze li se doci do tog coveka, da se slika skenira itd?
Па зар не бих то већ урадио. Smile
Донео је у Асоцијацију РП, они скенирали овако и то је то. Нисам успео да сазнам ни његово име...
Цела збирка је сјајна, око 100 слика, али...
Зато ја увек платим скенирање некој фирми, тј. зато уопшгте немам скенер, да не упропашћујем слике.
Милославе објави на фејсбуку позив, можда се јави власник фотографија или неко ко га познаје...
Одговори

Не делује ми као добра идеја. Покушавао сам приватно, али, ништа...
Одговори

Врло је интересантна колекција мало познатих фотографија, има и оне три Мешковићеве фотографије из маја 1941. године
Одговори

Одавно сам видео на више места да је потписано да је то Машан( овај најкрупнији што чучи у средини). Било је то у некој литератури, пре појаве интернета, али не могу да се сетим где. Чак, мислим да није сликано у Рашки, него јужније, можда у Ибарском Колашину или слично.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 25 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним