Поруке: 4,061
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
464
Зна ли се нешто више о игри? Не свиђа ми се термин Санџак иако је коришћен током рата.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 1,478
Теме: 8
Придружен: Aug 2013
Углед:
309
Може ли на телефону да се игра?
Поруке: 14,841
Теме: 310
Углед:
3,491
Може ли да се негде наручи да се купи?
Видео сам да има стратешка игра Колубарска битка, али нисам знао за ово.
Поруке: 75
Теме: 7
Углед:
6
Поздрав од аутора игре:
игра је у штампаној форми, може да се поручи преко фејсбука или на адресу serbianhistorygames@yahoo.com
Користим прилику да се захвалим Самарџићу на помоћи током прављења игре!
Игра је за једног или два играча - главни играч је у позицији генерала Михаиловића, и циљ му је да спречи партизане да преузму земљу, и да брани Србе, а други играч може да му опонира. Осовина и партизани поступају по одређеној матрици, тако да није неопходно да их води други играч.
Слике игре можете видети преко линка који је Милослав поставио. Ниво игре је стратешки, и играч доноси главне одлуке које усмеравају догађаје. У игри постоји 30 картица, које се деле на 12 адута, 12 невоља и 6 догађаја. Картице су историјски ликови и догађаји, од којих свако има ефекат на игру (односно симулацију). Доста је времена ушло у ово, како би било и историјски тачно и играчки занимљиво.
Поруке: 4,061
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
464
(08-12-2019, 02:20 PM)Андреја Вражалић Пише: Поздрав од аутора игре:
игра је у штампаној форми, може да се поручи преко фејсбука или на адресу serbianhistorygames@yahoo.com
Користим прилику да се захвалим Самарџићу на помоћи током прављења игре!
Игра је за једног или два играча - главни играч је у позицији генерала Михаиловића, и циљ му је да спречи партизане да преузму земљу, и да брани Србе, а други играч може да му опонира. Осовина и партизани поступају по одређеној матрици, тако да није неопходно да их води други играч.
Слике игре можете видети преко линка који је Милослав поставио. Ниво игре је стратешки, и играч доноси главне одлуке које усмеравају догађаје. У игри постоји 30 картица, које се деле на 12 адута, 12 невоља и 6 догађаја. Картице су историјски ликови и догађаји, од којих свако има ефекат на игру (односно симулацију). Доста је времена ушло у ово, како би било и историјски тачно и играчки занимљиво.
Ако није проблем поделите још неку фотографију. Цена, начин доставе, плаћање?
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 563
Теме: 1
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
Вражалићу свака част на овоме!
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Углед:
6
Хвала!
Марш на Дрину (нажалост) није мој пројекат, видео сам их на Games.com и деловало је веома занимљиво.
Углед:
6