Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ustaški fašizam na delu

Iole normalan Srbin koji prati makar dnevnik tv bastilje videće sve više da su ustaše u NDH ponovo aktuelne. Prvo lupanje dvojezičnih tabli u vukovaru, i svoda gde su bile postavljene kao i urlici Džoa Šimunića posle utakmice gde je salutirao fašističkim pozdravom i gde je Vikao u mikrofon Za "Dom" a 30 hiljada na maksimru odgovaralo "Spremni" i tako narednih tri minuta.

Mene ono što brine jeste da Srbija apsolutno ništa ne preduzima po tom pitanju. U Vukovaru živi oko 20-30% Srba oni su prepušteni sami sebi. Niko ih ne štiti. Još više boli to što niko od ove političke državne bagre Vučić-Dačić-Toma niti jedan jedini demarš nisu poslali u Zagreb po tom pitanju, Verujući u" dobro susedske odnose".

A danas onaj picousti umesto da osudi Ustaške urlike na zvaničnoj utakmici i lomljavu tabli on poziv Ujka Ivu da povuče tužbu za koju je već zakazno ročište i gde više nema povlačenja, da razmisli još malo. Šta treba da se dogodi da Srbija reaguje na iizlive ustaškog ekstremizma, Kada će reagovati. Da li ustaše treba nekog da zakolju da bi oni reagovali. Ovakve kukavice u vlasti ja ne pamtim.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Тадић је све слао демарш за демаршом, поводом сваког Томпсоновог концерта, а било их је доста.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(21-11-2013, 11:41 PM)Mekenzi Пише:  Da li ustaše treba nekog da zakolju da bi oni reagovali. Ovakve kukavice u vlasti ja ne pamtim.

Памтимо ми остали.
Одговори

(22-11-2013, 09:05 AM)Громовник Пише:  Тадић је све слао демарш за демаршом, поводом сваког Томпсоновог концерта, а било их је доста.

Ma, bitno je da je BoTa na hrvatskoj drzavnoj televiziji javno izjavio da se on i njegova stranka protive rehabilitaciji Draze Mihajlovica, ako i da o cetnickom pokretu imaju negativno misljenje.

A sta bi drugo mogli ocekivati od DS-ovaca koji su ustvari preobuceni komunisti koji su pripadali frakciji koja je porazena na Osmoj sednici CKSK-a...
Одговори

Kizo ne mozes ni pojmiti kolicinu sranja koju prosjecni tkz.normalni Srbin, koji ima tu nesrecu da mora zivjeti u Hrvatskoj nosi na plecima od rodjenja.To sta taj retard urla na stadionu je samo obicna svakodnevna sitnica,i oguglali nesretnik ce samo jos malo dublje zavuci glavu u ramena.
Koja bre Srbija? kakvi kurac Tadici i Nikolici i ostala govna?
Одговори

Мекензи, нису усташе поново активне, оне се никада и нису пасивизовале против Срба, ни 1941. ни до ''91...
Одговори

(22-11-2013, 11:44 AM)Bacvanin Пише:  
(22-11-2013, 09:05 AM)Громовник Пише:  Тадић је све слао демарш за демаршом, поводом сваког Томпсоновог концерта, а било их је доста.
A sta bi drugo mogli ocekivati od DS-ovaca koji su ustvari preobuceni komunisti koji su pripadali frakciji koja je porazena na Osmoj sednici CKSK-a...

Нерашчишћено комунистичко наслеђе на свим нивоима је велики проблем о који ће се Срби саплитати. Кад се раскрсти суштински с комунизмом и комунистичким рефлексом с Хрватима ће се знати како!
Одговори

Hrvati mrze Srbe vekovima vec, a to je najvise kulminiralo za vreme prve Jugoslavije, i cini mi se da ta mrznja nece prestati dok cela Hrvatska ne bude do kraja ociscena od Srba.

[Слика: hrt12hw.jpg]

I jos jedan primer njihove tisucljetne "kulture": Шок

http://www.dragovoljac.com/index.php?opt...&Itemid=11

Karneval u Dalmaciji, omiljenoj destinaciji nasih jugonostalgicara, organizovao spaljivanje Srbina:

[Слика: r0.jpg]

[Слика: r5.jpg]

Završnom karnevalskom slikom pod naslovom „Ko nas bre zavadi“, te spaljivanjem Krnje, odjevenog u srpsku narodnu nošnju sa šajkačom na glavi, opancima na nogama, ukrašenog bedžom „PravDA“ na rivi u Kaštel Sućurcu, završen je ovogodišnji Sućurački krnjeval, održan u organizaciji Krnjevalske pučke udruge „Kampanel“.

[Слика: r16.jpg]
Одговори

(22-11-2013, 11:44 AM)Bacvanin Пише:  ...

Неје рђаво мишљење, али...
"Фракција" су ти нпр: анто чмарковић, стамболић, пиздерци, мићуни, капичковићи, итд, исл...

Дал су то данас комунисти, или у свиЈету гласовите демократе?

(22-11-2013, 09:44 PM)Раде Пише:  ...
Нерашчишћено комунистичко наслеђе на свим нивоима је велики проблем о који ће се Срби саплитати. Кад се раскрсти суштински с комунизмом и комунистичким рефлексом с Хрватима ће се знати како!

Шапнуће вам чика Лепи Бора једну Великууу таину!

Друг тита је бил демократски тиранин, фолирао се да је комунац, а у ствари држао га НАТО и чирчил му тато...

А усташе?
Усташе су енглески изум и мезимац од Кулина Бана, до нашијех дана.

Манте се идеЈологија и тих глупости, боље бити Црквен.

:smile2:
Одговори

(22-11-2013, 11:03 PM)Bacvanin Пише:  Hrvati mrze Srbe vekovima vec, a to je najvise kulminiralo za vreme prve Jugoslavije, i cini mi se da ta mrznja nece prestati dok cela Hrvatska ne bude do kraja ociscena od Srba.

[Слика: hrt12hw.jpg]

I jos jedan primer njihove tisucljetne "kulture": Шок

http://www.dragovoljac.com/index.php?opt...&Itemid=11

Karneval u Dalmaciji, omiljenoj destinaciji nasih jugonostalgicara, organizovao spaljivanje Srbina:

[Слика: r0.jpg]

[Слика: r5.jpg]

Završnom karnevalskom slikom pod naslovom „Ko nas bre zavadi“, te spaljivanjem Krnje, odjevenog u srpsku narodnu nošnju sa šajkačom na glavi, opancima na nogama, ukrašenog bedžom „PravDA“ na rivi u Kaštel Sućurcu, završen je ovogodišnji Sućurački krnjeval, održan u organizaciji Krnjevalske pučke udruge „Kampanel“.

[Слика: r16.jpg]

Ovo sa Krnjom je vise upereno protiv Josipovica nego protiv samih Srba.Dakle oni spaljuju Ivu Josipovica u Srpskoj nosnji,vjerovatno aludirajuci na njegovu politiku a ne nekog Srbina.
Одговори

Је ли, Лепи Боро, пошто си толико црквен, молиш ли се за оне на власти, као што има на свакој литургији и за Патријарха који издаде КиМ???

НИСУ СВИ ХРВАТИ УСТАШЕ, АЛИ СУ СВЕ УСТАШЕ ХРВАТИ!!!
Одговори

За дом спремна и Мија Мартина Барбарић !

Министар екологије и туризма Федерације БиХ Бранка Ђурић поднијела је данас дисциплинску пријаву против Мије Мартине Барбарић, портпарола овог министарства, зато што је подржала хрватског репрезентативца Јосипа Шимунића статусом на друштвеној мрежи “Фејсбук” у којем је написала “За дом спремни”.
[Слика: untitled.jpg]

“Учинићу све да такво понашање буде најоштрије санкционисано”, поручила је Ђурићева и навела да је одмах по сазнању о поступцима Барбарићеве предузела све потребне кораке у том правцу.

Из Владе ФБиХ саопштено је да је Барбарићева починила повреду службене дужности, према Закону о државној служби у ФБиХ.

Ђурићева је најоштрије осудила понашање Барбарићеве, карактеришући га крајње непримјереним, посебно јер је ријеч о државном службенику задуженом за односе с јавношћу, истичући да је Барбарићева морала знати какве посљедице њен потез може изазвати.

“Закон о државној служби јасно прописује одговорности државног службеника. Сматрам да државни службеници морају бринути о угледу институције у којој раде и о свом личном, не само приликом обављања службених дужности, већ и ван радног времена”, истакла је Ђурићева.

Министар екологије и туризма Федерације БиХ придружила се бројним реаговањима и осудама у јавности потеза који је направила Мија Мартина Барбарић и нагласила да то нипошто није став институције у којој је запослена, нити Владе ФБиХ, већ њено лично мишљење.

Некадашњи представник БиХ на Евросонгу и портпарол у федералном Министарству екологије и туризма Мија Мартина Барбарић подржала је хрватског репрезентативца Јосипа Шимунића статусом на Фејсбуку у којем је написала “За дом спремни”.

“За дом спремни! Ево Јовановићу, казни и мене ако смијеш! Ова реченица није ништа више него љубав и понос коју осјећам према домовини и нема тренутка мржње у њој, а повијест јако добро познајем”, написала је Барбарићева.

Она је тиме подржала Шимунића којег је хрватско правосуђе казнило с максималном новчаном казном због скандирања усташког поклика “За дом спремни” на стадиону Максимир након утакмице Хрватска – Исланд, преносе портали.

http://www.glassrpske.com/novosti/vijest...39845.html

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(23-11-2013, 05:34 AM)Владимир Петровић Пише:  Је ли, Лепи Боро, пошто си толико црквен, молиш ли се за оне на власти, као што има на свакој литургији и за Патријарха који издаде КиМ???

Na zalost ima itekako i Srba ustasa.Blush
Одговори

(23-11-2013, 05:34 AM)Владимир Петровић Пише:  Је ли, Лепи Боро, пошто си толико црквен, молиш ли се за оне на власти, као што има на свакој литургији и за Патријарха који издаде КиМ???

Немам појма дал сам Црквен, једино што знам је да Верујем у Бога Господа.

Дал се ја молим за Патријарха Иринеја, није битно. Битно је, да на велику жалост, изгледа да Молитве правих Људи ка Патријарху не делују, али његова ствар. Обукли су мантије и (изгледа заборавили) шта је Монаштво, опет њихова ствар. Нису мени дали завет, него Богу Живоме, па пошто су пунолетни, нека раде шта хоће.

А идеологије, то је ЏУБРЕ лажовско!
Опсена сатанска и скривница змија!

Од кад сам се родио у титиној СФРЈ, сви ондашњи "комунисти", односно уживаоци протекција, препорука, хвале, славе, ... којима су врата била отворена на западу 100%, који су пљували "комунизам" у 4 ока, цела та багра, од кад их је Слободан Милошевић РАЗВЛАСТИО негде 1989(...). Постали су ОДМАХ (док си реко кекс) демократе прва лига!

Сви ти као нпр: бјелогрлићи, тадићи, мићуновићи, суше, гуше...

И онда не треба бити Црквен, па видети да они нису никада НИ БИЛИ комунисти, већ западне демократске стрвине овде.

Са друге стране, упознао сам много правих комуниста, из Варшавског пакта, америке, африке, чак и овде Стаљинисте и ИБ-овце. То је сасвим други свет...

Зато ми смета сваљивање кривице са мафијаша и демократа, на комунисте и комунизам, који овде практично није ни ПОСТОЈАО. Па без обзира што је и комунизам залуђивање, ипак није сув сатанизам као јебена демократија.

Све је то дување сатани у гајде.

Каква демократија и комунизам, нема то са Српством ВЕЗЕ са ВЕЗОМ!
Као што и комуниста није у правом смислу Србин, тек демократа је, као суштински сатаниста - НАЈТЕЖИ НЕПРИЈАТЕЉ Српства!

Вид ових усташа, јебе се њима и за демократију и за комунизам, они терају шта папа свира, а ми "срби"? Ми причамо небулозе и глупости, јер смо Православље набили у рупу и нашли демократску пирамиду лажи - идола. Е па како радимо, тако ће и да нам буде.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним