Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Излазност
#1

Од 1944 г. кад су на власт дошли, уз огромну помоћ Црвене армије, велебеоградски србокомунистички злотвори на свим политичким изборима у "слободарском" Београду је била преко 90 %. Кад је ,најзад, у њему закорачила демократија излазност једва превазилазила 50 %.
Одговори
#2

Што се тиче демократије, по Светом Николају Србском ДЕМОНО-КРАТИЈЕ, погледајде мало кога интересује, како то изгледа у Канади а после наших 45 зима проведених тамо, па ка'е:


Уосталом, кога баш толико занима како функционише демонократија у Канади, нека прочита исповест нашег врлог познаника Џона-Јована Боснића, знали смо му и оца покојног Саву, иначе Дражиног Официра, кога смо ми ође знали као Мајора Боснића (мада Гос'н Самарџић вели да му је неко рек'о како му је неко каз'о да није био Мајор но Каплар...ну ваљда тај који је рек'о да му је неко каз'о зна боље) па каже Јован-Џон на питање зашто је дошао у Србију а рођен је у Канади:

Цитат:Питање:

Зашто сте напустили Канаду? Поред толико Срба који напуштају Србију и желе да оду у Канаду, зашто сте кренули у супротном смеру?

Јован-Џон Боснић:

Паааа није то било тако једноставно. Када сам напустио Канаду, иза себе сам имао многа достигнућа...био сам најмлађи кандидат за градоначелника главног града једне канадске провинције и много других разних активности.

Све се променило када сам био међу 70 људи који су били сведоци неиспровоцираног полицијског напада на невиног пешака на улици у Монтреалу и када сам одлучио да сведочим против такве полицијске бруталности.

Током суђења, државни тужилац ме је саветовао да би било сигурније по мој живот да се иселим из Канаде док се не заврши поступак.

Тај инцидент је распршио све моје заблуде о демократским правилима Северне Америке, али то је био судбоносни почетак мог пута ка Србији.

http://www.jadovno.com/intervjui-reporta...dLvkvlVhBc

Паметном доста!

ДЕМОКРАТИЈО, ДЕМОКРАТИЈО,

СКУПО САМ ТЕ ПЛАТИО,

ДУГЕ ЗИМЕ ПАТИО,

ПРАЗНУ СЛАМУ МЛАТИО,

ДОК САМ ТЕБЕ СХВАТИО!

РАДО БИХ ТЕ ВРАТИО,

И ЈОШ БИ'ДОПЛАТИО!


Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним