14-02-2020, 09:23 PM
Стрељан је па обешен од стране четника. А пресуду је донео лично К.Пећанац, који га је узгред и сочно испсовао.
(14-02-2020, 09:54 PM)Перун Пише: Константине и Филипе, било ни нам драго када би вас двојица написали неки чланак из ког би ми сазнали нешто ново. Историја ДСР је толико скривена а ви уместо да је истражујете затрпавате форум питањима која су помињана 100 пута. Загрејте мало столицу, прочитајте нешто па онда дођите овде да нама пренесете нова сазнања.Нисам приметио да су нека моја питања већ помињана.Форум је велик и не могу да прочитам баш све поруке и да знам која су питања помињана, а која не.Нов сам, па не замерите ако нешто погрешим.
(14-02-2020, 09:54 PM)Перун Пише: Константине и Филипе, било ни нам драго када би вас двојица написали неки чланак из ког би ми сазнали нешто ново. Историја ДСР је толико скривена а ви уместо да је истражујете затрпавате форум питањима која су помињана 100 пута. Загрејте мало столицу, прочитајте нешто па онда дођите овде да нама пренесете нова сазнања.
(14-02-2020, 09:54 PM)Перун Пише: Константине и Филипе, било ни нам драго када би вас двојица написали неки чланак из ког би ми сазнали нешто ново. Историја ДСР је толико скривена а ви уместо да је истражујете затрпавате форум питањима која су помињана 100 пута. Загрејте мало столицу, прочитајте нешто па онда дођите овде да нама пренесете нова сазнања.
(14-02-2020, 10:45 PM)Александар Динчић Пише:Хвала, планирао сам да читам Калабића.(14-02-2020, 09:54 PM)Перун Пише: Константине и Филипе, било ни нам драго када би вас двојица написали неки чланак из ког би ми сазнали нешто ново. Историја ДСР је толико скривена а ви уместо да је истражујете затрпавате форум питањима која су помињана 100 пута. Загрејте мало столицу, прочитајте нешто па онда дођите овде да нама пренесете нова сазнања.
Препоручујем да се крене са Равногорском историјом коју је приредио Радован Калабић давне 1992. године. После са Ђурићевом историјом четничког покрета, па тротомном књигом Косте Николића итд.