Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(17-08-2021, 09:03 PM)Шумадрипац Пише:
ТАЈ САМ!
Нем'шта додати сем....
Одвратан сам-тим се дичиииим,
То не мооооже бити свак-
КВАК!
Перигуууууза измаршират',
Може саааамо див-јунак!
КВАК!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Кизо, што не јављаш шта се то догађа у твоме граду?
Људи ми шаљу поруке како мигранти дивљају по Вршцу и околини. Пре десетак дана демолирали су кафић
ту где ти живиш, односно у Вршцу.
Знаш ли шта о томе и јесу ли то муџоси што их населише у некад рекреативном центру на ободу Делиблата?
Углед:
875
Има људи који говоре: "Верујемо у Аллаха и у онај свет!"- а они нису верници.
Они настоје да преваре Аллаха и оне који верују, а они и не знајући, само себе варају.
Њихова срца су болесна, а Аллах њихову болест још повећава; њих чека болна патња зато што лажу.
Када им се каже: "Не реметите ред на земљи!" – одговарају: "Ми само ред успостављамо!"
Зар?! А, уистину, они неред сеју, али не опажају.
Кад им се каже: "Верујте као што прави људи верују!" – они одговарају: "Зар да верујемо у оно у што безумни верују?" – А, уистину они су безумни, али не знају.
Када сусретну оне који верују, говоре: "Верујемо!" – а чим остану насамо са шејтанима својим, говоре: "Ми смо с вама, ми се само ругамо."
Аллах њих извргава порузи и подржава их да у свом неверству лутају.
Уместо правим, они су кренули кривим путем; њихова трговина им није донела никакву добит, и они не знају шта раде.
Слични су онима који потпале ватру, и кад она осветли њихову околину, Аллах им одузме светло и остави их у мраку, и они ништа не виде!
Глуви, неми и слепи су, никако да се освесте.
КУРАН Сура 2 ; Ајет 8 - 18
Пророчки део Курaнa који буквално описује данашње Aлaхове ратнике. Само они то вешто избегавају. Сам Куран, њихова света књига их опомиње.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
875
Зелене беретке и „Алаху екбер“: Нова окупљања у БиХ уз ратне заставе
https://rs.sputniknews.com/20220212/zele...94800.html
Д М