09-09-2021, 11:42 AM
(09-09-2021, 11:22 AM)Vlad Alekš Пише:(09-09-2021, 10:28 AM)Шумадинац Пише:(09-09-2021, 10:14 AM)Vlad Alekš Пише:(08-09-2021, 09:10 AM)Шумадинац Пише: ИДЕЈА ВАКЦИНАЦИЈЕ НИЈЕ ДА СПРЕЧИ ДА НЕКО ОБОЛИ, ВЕЋ ДА СПРЕЧИ ДА ОБОЛЕЛИ УМРЕ ОД КОРОНЕ
Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да „идеја вакцинације“ није да спречи некога да се разболи од короне, већ да оболели немају ризик да умру од короне.
Он је поновио да је вакцинација „једини излаз“ из епидемије корона вируса и да невакцинисани грађани угрожавају сопствено здравље, а лако могу да се инфицирају и од деце.
Шеклер је оценио да школе нису жаришта, већ су то „препуне спортске сале, велика весеља и прославе“, јер на тим местима нико не носи маске и не одржава потребну дистанцу.
"Сви морају да поштују мере који никада нису укинуте, а то су маске и дистанца, то је по мени једина мера која треба да се спроводи и поштује“, нагласио је он.
Бета
На овом кратком, али изузетно глупом тексту, најбоље се може видети са каквим будалетинама ми имамо посла.
Замислите да смо некада у вези са вакцином против дечије парализе тврдили следеће. Дете јесте примило вакцину и непокретна му је лева нога и десна рука, али ова вакцина не спречава обољевање и делимичну парализу, већ спречава потпуну парализу и да оболели умре.
Није текст глуп, него онај ко га коментарише. Мешаш бабе и жабе. Подсети ме на онај Романски дух католичких фратара који исто тако коментаришу.... ваљда, боље познају медицину од лекара, у све се разумеју....
Магарче, Шеклер је ветеринар, није лекар. Једино теби може да буде лекар и да те лечи.
Синовац, па ти си још глупљи но што сам мислио....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М