Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

(12-11-2021, 03:23 PM)Mitic Пише:  Да парафразирамо др Зорана Станковића, некадашашњег министра из јануара 2021. године.

"У Хамбургу је урађено 100 обдукција. Од тих 100 који су приказани као умрли од ковида, нико није умро од ковида, већ су имали нека друга обољења."

Погледати негде од 09:40

Има и других обдукција где су сви испитани умрли од последица ковида са уништеним било плућима, бубрезима, крвним судовима, мозгом итд. Исто Немци радили још у 2020. мислим.

A волео бих и да видим неки званични текст о тим обдукцијама у Хамбургу о чему се ту тачно ради...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Све у свему, не познајеш протокол лечења, не узимаш у обзир статистику, не признајеш резултате обдукције и баш те брига што ови твоји крше законе.
Одговори

У конц-логору Канада или Аустралија има више капоа него логораша а Шумадрипац бије битку да тако буде и у Србији!

Међутим!

Слава Богу у две велике силе логораши се добро држе....засад!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ ЛОГОРАШИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*

-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(13-11-2021, 11:25 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  У конц-логору Канада или Аустралија има више капоа него логораша а Шумадрипац бије битку да тако буде и у Србији!

Међутим!

Слава Богу у две велике силе логораши се добро држе....засад!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ ЛОГОРАШИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*

EX ORIENTE LUX!

Немој барем ти о конц-логору. Ако ти се не свиђа Канада, капут и право преко баре. Мож' и у Путинову Русију где су интезивније мере но у Канади.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(13-11-2021, 11:32 AM)Шумадрипац Пише:  Немој барем ти о конц-логору. Ако ти се не свиђа Канада, капут и право преко баре. Мож' и у Путинову Русију где су интезивније мере но у Канади.

Шумадрипче, из конц-логора Канада не може ни да се уђе ни у аеродромску зграду без аусвајса, тако да се неки логораши сналазе па заједно изнајмљују чартер-авион па у Чемерику а тамо, слава Богу, још увек има више логораша него капоа попут тебе!

Међутим!

Ми те паре немамо па чекамо да почне велики РИСЕТ али не онај који је чи-фармакомафија испланирала!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ ЛОГОРАШИ СВИХ ЗЕМАЉА-СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

СФ-СН*

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(13-11-2021, 10:05 AM)Милослав Самарџић Пише:  Све у свему, не познајеш протокол лечења, не узимаш у обзир статистику, не признајеш резултате обдукције и баш те брига што ови твоји крше законе.

Који су то моји? Каква статистикa када су изврнути подаци чланка којег цитираш да би их уклопио у своју причу? Ниси ми јасан, појасни.

Д М
Одговори

Твоји Кон и Шеклер, које рекламираш овде.
Обичај је да ти прво кажеш шта је изврнуто.
Одговори

(13-11-2021, 08:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  Твоји Кон и Шеклер, које рекламираш овде.

Конa сам само једном поставио због Просветара. Зна се да имам веома негативно мишљење о њему као и о СНС струци. Што се тиче Шеклера он је вирусолог и стручњак, као и сијасет многих трезвених стручњака који нису уз ову власт нити подржавају СНС струку. 

Требао би да знаш да су крајњи левичари и крајњи десничари оскудне памети носиоци антиваксерске кампање у целом свету. Код нас су то млади скојевци и ултрaдесничари који баштине Љотићa, Недића и Пећанца, који бучу против глобализма, затварања, "тровања из ваздуха", и сл.

С друге стране многи у власти разних профила користе пандемију за своје интересе и на штету других, који намећу луцидне мере попут Ковид пропусница после 20:00h.

Све у свему не треба наседати на празне и непроверене приче и не користити пандемију против својих неистомишљеника.

Д М
Одговори

(13-11-2021, 08:58 PM)Шумадрипац Пише:  
(13-11-2021, 08:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  Твоји Кон и Шеклер, које рекламираш овде.

Конa сам само једном поставио због Просветара. Зна се да имам веома негативно мишљење о њему као и о СНС струци. Што се тиче Шеклера он је вирусолог и стручњак, као и сијасет многих трезвених стручњака који нису уз ову власт нити подржавају СНС струку. 

Требао би да знаш да су крајњи левичари и крајњи десничари оскудне памети носиоци антиваксерске кампање у целом свету. Код нас су то млади скојевци и ултрaдесничари који баштине Љотићa, Недића и Пећанца, који бучу против глобализма, затварања, "тровања из ваздуха", и сл.

С друге стране многи у власти разних профила користе пандемију за своје интересе и на штету других, који намећу луцидне мере попут Ковид пропусница после 20:00h.

Све у свему не треба наседати на празне и непроверене приче и не користити пандемију против својих неистомишљеника.

Шумадрипче, јадни човече, пробуди се и покај се....ЕВО ОВО СУ ТВОЈИ јер си ТИ поставио хвалоспев либерал-чизмашу Ст. Протићу који је подржао уништавање мурала Младићу а све под лажном заставом србовања:

https://www.facebook.com/watch/?v=570104934218583

Даклем нису ово никви ''ултрaдесничари који баштине Љотићa, Недића и Пећанца'', нити су некви ''млади скојевци'' него ТЕШКЕ КОМУЊАРЕ, МЛАДЕ И ОДРТАВЕЛЕ, који баштине Тита, дижу песнице, урлају НО ПАСАРАН итд....

Ти си човече потпуно дезорјентисан, лечи се док је време и чувај се да те неко од млађаних Четника не звекне, Срби данас имају кратак фитиљ!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*

EX ORIENTE LUX!

Себи убраду:

ми поставили ово СФ-СН из зај*ебавања кад оно....ови истомишљеници нашег Шумадрипца се ваистину поздрављају са СФ-СН у Брозовском издању!

Кидање

Да ми неко јуче рек'о мислио бих да је полуд'о!

Још само фали: NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENADJITI!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(11-11-2021, 04:02 PM)Милослав Самарџић Пише:  Епидемија левичара
Широм света, мере против короне довеле су до помора хроничних болесника. Само у Србији преминуло је 30.000 особа више него за исто време пре ”епидемије”.
Чињеница да су амерички десничари (републиканци) прогласили крај епидемије, на пример у Тексасу, док су с друге стране амерички левичари (демократе), увели ковид пропуснице тамо где они владају, на пример у Њујорку, говори управо о суштини пандемије. Нити су у Тексасу нестале вирусне инфекције, нити их у Њујорку има више него пре 10 или 15 година, већ је разлика у политичкој одлуци: да ли ће грађани бити слободни, или ће живети по шемама које им наметну тоталитарци?
ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
https://www.pogledi.rs/epidemija-levicara-26432.html
По овом питању не слажемо се и то потпуно!
И не желим да прокоментаришем Ваш чланак, који схватам као политичким памфлетом, који, чини ми се, нема научне везе са болешћу.
А шта то значи "епидемија левичара"? Да ми као ја и Шумадинац, који верујемо у мере против Ковида, то да ли смо левичари?
Вирус не зна за десницу или левицу. Он хара и западне и источне земље, и земље Нато-чланице и оне које су ван њега, па и демократске и диктаторске земље најчешће су мање-више донеле сличне мере.
Ви сте либералан и зато Ви мислите на појам "десничарства" који имају англосаксонци и протестанти, који се залажу за што више слободе, што мање правила и Државе.
Ја имам латински појам десничарства, не залажем се толико попут вас за слободу, него за одговорност и дужност, за закон и ред и за (у доброј мери) јаку државну власт.
То је то, зато и се не слажемо.
Одговори

Лука, бројке су у питању. Два лекара могу дати два мишљења за исту ствар, два математичара не могу.
Дакле бројке потврђују да људи умиру од мера.
Друго, право. Несумњиво је да се крше закони.
По та два основа, мислим, нема шта да се слажемо или не слажемо. Једино ако би ово оспорио, али не видим како...
Одговори

Самарџићу, ви сте почели са ставом да је то само прехлада. У чланку и даље тврдите да је леталност те болести мања него оне обичног грипа.
Па објасните ми, код вас у комшилуку у Румунији здравствени систем је при пуцању.
Откада се то деси због обичног грипа?
Одговори

Милославе, 
Страх човеку каља образ често!
Оволики и овакав страх код Срба, ко и мало познаје историју овог народа, је апсолутно несхватљив. Масовно се Срби упрпили да ће да умру. Као да им то није сигурна судбина. Ове друге народе нећу ни да коментаришем, јер они су то више пута и чинили у својој историји.
Једина нада лежи у томе што су Срби као клатно на старом зидном сату. То даје наду да ће после ове наше скотовске генерације доћи нека деца која ће личити на своје прађедове, а не служити тупаве Швабурине и немачке бабе.
Одговори

(16-11-2021, 05:26 PM)Бенито Пише:  Милославе, 
Страх човеку каља образ често!
Оволики и овакав страх код Срба, ко и мало познаје историју овог народа, је апсолутно несхватљив. Масовно се Срби упрпили да ће да умру. Као да им то није сигурна судбина. Ове друге народе нећу ни да коментаришем, јер они су то више пута и чинили у својој историји.
Једина нада лежи у томе што су Срби као клатно на старом зидном сату. То даје наду да ће после ове наше скотовске генерације доћи нека деца која ће личити на своје прађедове, а не служити тупаве Швабурине и немачке бабе.

Ако на нова ђеца буду вакционисана (нарочито турско-швапском генетском манипулацијом званом 'Фајзер', да се Власи не сете...), та нова ђеца кажем, не да ће служити ''тупаве Швабурине и њемачке бабе'' но ће служити оне пред којима исти клече!

Иначе о појмовима тзв. ''левице'' и ''деснице'' не бисмо се упуштали ни са честитим ма наивним Луком ни са Гос'н Самарџићем, о томе су доста рекли-казали и много паметнији од нас па НИШТА, а ми ето...само у пар наврата рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ ЛОГОРАШИ СВИХ ЗЕМАЉА-СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

СФ-СН*

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним