Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

(10-04-2020, 06:35 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Под изговором пандемије короне у Француској Макрон потписао да СВИ, СВИ, СВИ...лекари могу, по сопственом нахођењу, да ушприцају смртоносну дозу морфина или хемикалије под именом "ривотрил" или друге са истим дејством, сваком пацијенту коме, опет по мишљењу тог лекара, нема спаса, а све у циљу да се "ослободе кревети" или да се уштеди на респираторима!

Просвето,пре осам година ухвати мене нешто да не могу да тренем што се каже.Одем ја у Војну болницу, тамо нека шатро као психијатар или психолог,ко зна...Пита ме шта ме мучи, ја испричам и замолим људски да ми се не преписују бенседини,бромазепами,лоразепами...и све оно што је пила моја покојна баба кад је прешла 75 година увелико.Уз то,наравно, фрка да ми не упишу неку Ф шифру.Изнабрајам ја те лекове које нећу да пијем и питам као човек има ли нешто друго.Каже она има.Препише ми тај неки ривотрил,за који нисам чуо до тад и каже да пијем по четвртину таблете.Ок.Одем кући,попијем то и звао ме друг да идемо на кафу и сок у један локал на отприлике 1км од моје куће. Кренем ја, кад после једно пар стотина метара видим да ми ноге не раде како треба, срећа тај мој друг већ стигао на договорено место одакле смо требали да кренемо ка том кафићу.У једном тренутку, ја брате клекнем на сред улице.Овај ме подиже горе, ја испричах шта је било,загрлим га онако рањенички и кренемо даље али ја у тешком стонду.Да тај дечко није био ту са мном и да сам кренуо сам, ја бих морао да прилегнем на сред улице јер сам изгубио контролу над самим собом и над сопственим ногама.Покосила ме четвртина тог ривотрила као рафал из калаша.Када сам се ,дословце,довукао кући,легнем и кунтао сам 13 сати а иначе сам тип који једва 6 сати састави у кревету. Кад сам се сутрадан опасуљио заврљачим оно у пм и никад се више нисам обратио ником у вези несанице.То није таблета, то је зло у фармацеутској кутији.
Одговори

(11-04-2020, 04:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(10-04-2020, 06:35 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Под изговором пандемије короне у Француској Макрон потписао да СВИ, СВИ, СВИ...лекари могу, по сопственом нахођењу, да ушприцају смртоносну дозу морфина или хемикалије под именом "ривотрил" или друге са истим дејством, сваком пацијенту коме, опет по мишљењу тог лекара, нема спаса, а све у циљу да се "ослободе кревети" или да се уштеди на респираторима!

Просвето,пре осам година ухвати мене нешто да не могу да тренем што се каже.Одем ја у Војну болницу, тамо нека шатро као психијатар или психолог,ко зна...Пита ме шта ме мучи, ја испричам и замолим људски да ми се не преписују бенседини,бромазепами,лоразепами...и све оно што је пила моја покојна баба кад је прешла 75 година увелико.Уз то,наравно, фрка да ми не упишу неку Ф шифру.Изнабрајам ја те лекове које нећу да пијем и питам као човек има ли нешто друго.Каже она има.Препише ми тај неки ривотрил,за који нисам чуо до тад и каже да пијем по четвртину таблете.Ок.Одем кући,попијем то и звао ме друг да идемо на кафу и сок у један локал на отприлике 1км од моје куће. Кренем ја, кад после једно пар стотина метара видим да ми ноге не раде како треба, срећа тај мој друг већ стигао на договорено место одакле смо требали да кренемо ка том кафићу.У једном тренутку, ја брате клекнем на сред улице.Овај ме подиже горе, ја испричах шта је било,загрлим га онако рањенички и кренемо даље али ја у тешком стонду.Да тај дечко није био ту са мном и да сам кренуо сам, ја бих морао да прилегнем на сред улице јер сам изгубио контролу над самим собом и над сопственим ногама.Покосила ме четвртина тог ривотрила као рафал из калаша.Када сам се ,дословце,довукао кући,легнем и кунтао сам 13 сати а иначе сам тип који једва 6 сати састави у кревету. Кад сам се сутрадан опасуљио заврљачим оно у пм и никад се више нисам обратио ником у вези несанице.То није таблета, то је зло у фармацеутској кутији.

Замисли да си рокнуо пола, или цијелу таблету. Кез
Одговори

(11-04-2020, 04:44 PM)ХраброСрце Пише:  Замисли да си рокнуо пола, или цијелу таблету. Кез

Рокнуо би себе. Кез
Одговори

Доктор Владимир Зеленко примењује коктел-маларик француског Др. Раула и...спасава животе у Џујорку!

Да поновимо, овај лек се употребљава по специјалном наређењу Доналда Трампа а УПРКОС противљењу Нео-Троцкиста Демонократа који раде на скривеној агенди НАДУВАВАЊА броја оболелих и умрлих и стварања ХАОСА у економији а све у цељи да се ОБОРИ ТРАМП И ЦЕО СВЕТ НАУЧИ ПАМЕТИ!

ЈЕДНОМ РЕЧЈУ, ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ЛИХВАРСКА ХИДРА ЖЕЛИ ДА ПОКАЖЕ СВЕТУ ШТА ЗНАЧИ

POWER OF THE PURSE

ОРУЖЈЕ СА КОЈИМ СУ ПРЕТИЛИ ЕНГЛЕСКОМ КРАЉУ УКОЛИКО ПРИХВАТИ И СПАСЕ СВЕТУ ЦАРСКУ ПОРОДИЦУ РОМАНОВ ТОКОМ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ!

ТАДА ЈЕ ЛИХВА ЗАПРЕТИЛА ЕНГЛЕКОМ КРАЉУ ДА ЋЕ УНИШТИТИ НЕ САМО ЕКОНОМИЈУ БРИТАНСКЕ ИМПЕРИЈЕ НЕГО И ЕКОНОМИЈУ ЦЕЛОГ СВЕТА УКОЛИКО СЕ НЕ ОДБИЈЕ МОЛБА ЗА СПАС РОМАНОВИХ!

ОНО СА ЧИМЕ СУ ПРЕТИЛИ ОНДА-РЕАЛИЗУЈУ ДАНАС!

Спаси Господи људи Твоја и благослови достојаније Твоје, побједи всјем Православним Христијаном нашим, на сопротивнија даруја, и Твоје сохрањаја Крестом Твојим житељство!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(11-04-2020, 04:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Просвето,пре осам година ухвати мене нешто да не могу да тренем што се каже.Одем ја у Војну болницу, тамо нека шатро као психијатар или психолог,ко зна...
Ја не разумем... што си ти отишао у психијатра, а ниси послао у њега на пример Шумадинца?
Одговори

(11-04-2020, 06:58 PM)ЛукаЛоко Пише:  
(11-04-2020, 04:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Просвето,пре осам година ухвати мене нешто да не могу да тренем што се каже.Одем ја у Војну болницу, тамо нека шатро као психијатар или психолог,ко зна...
Ја не разумем... што си ти отишао у психијатра, а ниси послао у њега на пример Шумадинца?

То би било превише сурово...Шумадрипца никад не би пустило да изађе отале!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(11-04-2020, 04:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  

Знам једног који преко дана пије ракију,а увече 1/4 ривотрила(он каже рића) и опет увече не може да заспи...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА !

...а и симпатизерима добардан!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ђе шума дрипац?
Јурим га, бацио доскочицу и бјежанија...
Никако га људска неће...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=tyRhFZEKyvk

ИСТИНА ИЗБИЈА НА ВИДЕЛО, ТРАМП РУШИ ЦЕЛУ АГЕНДУ АМЕРИЧКИХ ТРОЦКИСТА И БАНКАРА КОЈИ ФИНАНСИРАЈУ ПЕКИНЕЗА!

Памтном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(13-04-2020, 08:42 PM)херцеговац Пише:  Ђе шума дрипац?
Никако га људска неће...

Ја се само питам да ли постоји неко ко ту сељачку стоку може да уклони са овог форума?

Сретао сам свакакву багру,у свом животу,али таквог сатрапа још не видех.То складиште џибре и најгоре брље која никне на овим просторима иде од теме до теме и сере и сере и сере и нема намеру да се заустави. Веће комуњаре од њега на овом форуму нема. И они из Субнора би се постидели колико су мали комунисти у односу на њега. Њему је туђа мука зајебанција.Он није ни Шумадинац,него нека косоварчина распала или неки санџос дошљак.Да је Шумадинац никада се не би понашао овако. Докон сељак коме је дозвољено апсолутно све на овом форуму.Овнина шумска.Тај духовни бедник не зна колико је људи помрло у овој земљи за претходних месец дана а да није имао ко да их испрати.Та фукара не зна колико има мале деце која не смеју да провире из куће јер их телевизор заплашио. То говно са дна септичке јаме није човек, није чак ни homo sapien у покушају.Ово је време у коме све излази на видело,тог косоварског санџачког клошара би пљунуо свако са овог форума.Нема човека на Погледима коме се није смучио.Позива се на неке религије а у служби је нечастивог заједно са комуњарама које промовише.Сељачка дилиндара,ништа друго.
Одговори

(14-04-2020, 05:15 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(13-04-2020, 08:42 PM)херцеговац Пише:  Ђе шума дрипац?
Никако га људска неће...

Ја се само питам да ли постоји неко ко ту сељачку стоку може да уклони са овог форума?

Сретао сам свакакву багру,у свом животу,али таквог сатрапа још не видех.То складиште џибре и најгоре брље која никне на овим просторима иде од теме до теме и сере и сере и сере и нема намеру да се заустави. Веће комуњаре од њега на овом форуму нема. И они из Субнора би се постидели колико су мали комунисти у односу на њега. Њему је туђа мука зајебанција.Он није ни Шумадинац,него нека косоварчина распала или неки санџос дошљак.Да је Шумадинац никада се не би понашао овако. Докон сељак коме је дозвољено апсолутно све на овом форуму.Овнина шумска.Тај духовни бедник не зна колико је људи помрло у овој земљи за претходних месец дана а да није имао ко да их испрати.Та фукара не зна колико има мале деце која не смеју да провире из куће јер их телевизор заплашио. То говно са дна септичке јаме није човек, није чак ни homo sapien у покушају.Ово је време у коме све излази на видело,тог косоварског санџачког клошара би пљунуо свако са овог форума.Нема човека на Погледима коме се није смучио.Позива се на неке религије а у служби је нечастивог заједно са комуњарама које промовише.Сељачка дилиндара,ништа друго.

Нису комшо требали да те још пушћају из Малих Пчелица. Да си на време пио Пипнидол не би дошао до таквог стања! Одмори мало. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
https://www.youtube.com/watch?v=AKaXg5755lk

Изванредна жена!

Кад њу слушамо не можемо а да се не сетимо шта је о НАШИМ, СРБСКИМ, женама рекао Књаз и Краљ Србски, НИКОЛА, па каже:

Ви сузама остављате
Друго мјесто, друге дане,
А јуначки нас пратите
На бојеве и мегдане;

Срцу вашем спас је пречи
Опстанак нам Отаџбине,
А пошто се битке сврше
Ожалите ко погине,

Прелијепом запијевком
Ријеђате њина дјела,
А нас живе напајате,
На прегнућа нова, смјела!

Босе, глaдне, трудне, наге
За нама се потуцате,
По границам' Отаџбине
Да нам скромни тајин дате.

Ви нијесте од нас мање
Кад наступе живе муке,
Воде, праха и олова
Додају нам ваше руке;

Врх прамова густог дима,
Тога праха што горимо,
Крај символа Крст-Слободе
Ваш Анђелски лик видимо;

Па могах ли одољети
Мога срца врућем хару,
Да и Жена ја заслуге
Не изнесем на Олтару,

На Олтару Отаџбине
Ђе се Тамјан Свети пали,
Пред Слободом што су наши
Мученици основали

Ваша чувства и врлине,
Ваше жртве и прегнућа,
Ваша љубав, срца ваша
Домољубљем вазда врућа!

Краљ Србски Никола Први Петровић-Његош

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним