11-04-2020, 04:41 PM
(10-04-2020, 06:35 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Под изговором пандемије короне у Француској Макрон потписао да СВИ, СВИ, СВИ...лекари могу, по сопственом нахођењу, да ушприцају смртоносну дозу морфина или хемикалије под именом "ривотрил" или друге са истим дејством, сваком пацијенту коме, опет по мишљењу тог лекара, нема спаса, а све у циљу да се "ослободе кревети" или да се уштеди на респираторима!
Просвето,пре осам година ухвати мене нешто да не могу да тренем што се каже.Одем ја у Војну болницу, тамо нека шатро као психијатар или психолог,ко зна...Пита ме шта ме мучи, ја испричам и замолим људски да ми се не преписују бенседини,бромазепами,лоразепами...и све оно што је пила моја покојна баба кад је прешла 75 година увелико.Уз то,наравно, фрка да ми не упишу неку Ф шифру.Изнабрајам ја те лекове које нећу да пијем и питам као човек има ли нешто друго.Каже она има.Препише ми тај неки ривотрил,за који нисам чуо до тад и каже да пијем по четвртину таблете.Ок.Одем кући,попијем то и звао ме друг да идемо на кафу и сок у један локал на отприлике 1км од моје куће. Кренем ја, кад после једно пар стотина метара видим да ми ноге не раде како треба, срећа тај мој друг већ стигао на договорено место одакле смо требали да кренемо ка том кафићу.У једном тренутку, ја брате клекнем на сред улице.Овај ме подиже горе, ја испричах шта је било,загрлим га онако рањенички и кренемо даље али ја у тешком стонду.Да тај дечко није био ту са мном и да сам кренуо сам, ја бих морао да прилегнем на сред улице јер сам изгубио контролу над самим собом и над сопственим ногама.Покосила ме четвртина тог ривотрила као рафал из калаша.Када сам се ,дословце,довукао кући,легнем и кунтао сам 13 сати а иначе сам тип који једва 6 сати састави у кревету. Кад сам се сутрадан опасуљио заврљачим оно у пм и никад се више нисам обратио ником у вези несанице.То није таблета, то је зло у фармацеутској кутији.