Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pero Simić - Pod znakom pitanja

Gost u emisiji "Pod znakom pitanja" bio je Pero Simić, novinar i publicista, autor knjige "Draža Mihailović - Na krstu sudbine". O tome ko je prvi započeo gradjanski rat, kakvi su odnosi vladali izmedju Broza i Draže na ustanku 1941. godine, kakvu je politiku vodila Velika Britanija prema četnicima, a kakvu prema partizanima govori se u ovom izdanju emisije.
Одговори

Одслушао сам овај интервију.

Перо симић је био и остао тежак титовац - мој резиме.
Европљанин, износи глупости попут секташа, ја имам доказе...

Које доказе има да је тито Стаљинов?

Где су?

60 година ти докази нису виђени за тита, а виђени за СВЕ остале Стаљинове људе по свету! Једина КП, којој је англиканство помогло, је титова КПЈ - ЈЕДИНА! Свима другима англиканци су ОДМОГЛИ!

Од Португалије, до француске, од норвешке до египта, где су ИГДЕ сем титовој КПЈ демократије помагале?

Тако да пера, а као хороскопаш, европајац, титоиста, Русомрзитељ, је велика НЕСРЕЋА и Драже и ЈВУО-а и Србије и Српства.

Али добро, каква власт, такав и перо...

стари Скојевац

И још једна "ситница".
Ако је перо нашао да је тито побегао из СССР-а у сред Стаљинових суђења педерима свих дугиних боја. Па је нашао и КГБ исказницу из 20-тих година. А како не нађе да га је цео СССР сматрао енглеским кером? Ту баналну Истину, о којој су толики комнисти све знали напамет?

Или како не нађе неку Стаљинову наредбу титу?

Време је да испливава СВАШТА на површину.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним