Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
(20-07-2023, 07:17 AM)ватхра Пише: (17-07-2023, 04:06 PM)Милослав Самарџић Пише: Познат је само један документ о Дражином убиству и да само једна прича, која тај документ прати, потиче из редова четничке организације. То је оригинална фотографија мртвог Драже, која се непосредно после 17. јула 1946. нашла у штабу генерала Миодрага Дамјановића, у Италији. Фотографију је из руку комуниста извукла Дамјановићева обавештајна служб
Упоређивање слика профила Драже Михаиловића са суђења, и наводне слике његовог тела.
Не знам шта рећи али јако неозбиљно.
Поредити слике живог и мртвог човека нормално да ће да буду разлике..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 17,496
Теме: 646
Углед:
2,056
У одговору на свако питање, Марковић покушава да сачува комунистичку причу (као и Ватра овде).
Занимљиво је гледати добијања сваке врсте.
Поруке: 2,405
Теме: 1
Придружен: Feb 2022
Углед:
1,071
Марковић је не вероватан,исти Ватхра!Поредећи Четнике и Усташе ,он овом приликом даје предност Усташама,јер су имали своју Државу,самим тим и Топништво,тенкове и Зракопрце,док су четници били на нивоу Сеоских милиција!Још један пример да Комунисти немају Нацију ,нити ишта људско у себи.
Поруке: 403
Теме: 11
Придружен: Jun 2019
Углед:
302
На шта потроших 24 минута.
Ова двојица су вредна једино и само - игнорисања.
Први каже да на овим просторима није било већег спољнополитичког државника од Броза и да улице не треба да се зову по историјским личностима него по Пепељузи, а други се нада споменицима Милану Недићу и Слободану Милошевићу и каже како се Дража нашао на месту на ком се нашао ни крив ни дужан и како је срљао из грешке у грешку.
Поруке: 8,883
Теме: 239
Углед:
378
(30-07-2023, 11:43 PM)Босански Крајишник Пише: (29-07-2023, 09:50 AM)Горски штаб 52 Пише: На шта потроших 24 минута.
Ова двојица су вредна једино и само - игнорисања.
Први каже да на овим просторима није било већег спољнополитичког државника од Броза и да улице не треба да се зову по историјским личностима него по Пепељузи, а други се нада споменицима Милану Недићу и Слободану Милошевићу и каже како се Дража нашао на месту на ком се нашао ни крив ни дужан и како је срљао из грешке у грешку.
Довели људи партизана и Недићевца да причају о четницима 
Па то је циљ данашњих бесмислених поготово јутарњих дебата да буду коректне да не угрозе председникову мир и стабилност.
Да се доведу истомишљеници и то углавном бесмислени да обесмисле тему а при томе су саговорници фини и културни и неугрожавају мир и стабилбост председника.
Исто као кад причају о геј прајду па доведу Бошка и неког из те алијансе...И онда они као дебатују и то месецима
Што би народ рекао да се млати празна слама.
За овакве теме у студију морају бити гос. Самарџић, проф. Динчић и госн.Бенито и нека "љута" четничка глава..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,481
Теме: 19
Углед:
950
Ја се само бојим да су после нашег открића заиста уништили гроб и да ће нам приредити ископавање на којем се неће наћи ништа. Тиме ће се прича заувек затворити.
П.С.
Да ме је Слободан Марковић послушао после убеђивања од скоро два ипо сата, можда би све било другачије.
Ја нисам оптимиста по питању земних остатака Драже Михаиловића.
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Имам исто мишљење , наравно да Брозоморни терористи нису оставили земне остатке њихових највећих противника да се не би , при наласку земних остатака Ђенерала , правила ходочашћа . Верујем да су га , нажалост , искасапили и можда спалили и пепео са остацима Чичиним пустили низ Саву и Дунав или убацили у негашени креч . Све ми се чини да тумарамо или тумарају трагачи у месту и да од тога нема ништа ! Дај Боже да грешим , али ...
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 19
Теме: 1
Придружен: Aug 2023
Углед:
1
На ова два телетабиса не бих трошио речи, поготово на овог који каже да је Калабић издао Дражу упркос рехабилитацији. Ја мислим да су Чичи уништили тело, не верујем да су га закопали негде. Звери су то...
С'вером у Бога за краља и отаџбину!
Поруке: 303
Теме: 3
Придружен: May 2022
Углед:
28
Ова увала на мапи гардисте је на западној страни комплекса ,огромна је и јасно се види на Earth-у.
Орјентир је главни пут двора (на сјеверу) дуг од километар и с лијеве стране је увала брда.Написао је Св.Ђорђе , у комплексу је само ова дворска капела Св.Андреја која је баш на овом правцу ?