Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Преминуо је Ђулијето Кјеза

(30-12-2021, 12:16 AM)ЛукаЛоко Пише:  Успео си наравно да неометано поквариш ову тему која је мирно лежала тамо где је била.
А да ли ниси ти овде плаћеник??
Чуо сам да код вас у Америци имигранти из источне Европе морају да позитивно говоре о САД-ама у својим земљама, ако хоће обнову Грин Кард-а.

"Dobro" si ciuo za Ameriku. Ja i zena smo "izuzetak". Nismo imali zelenu kartu, kad dosao Obama glasali smo da se Dzordzija otcepi.
I pre zelene karte smo otvorili privatnu ordinaciju.
I 2 meseca posle dolaska u Ameriku Amerikanka pokrenula potpisivanje da ne damo pare drzavnooj skoli za pomoc, jer mi vec nju placamo kroz porez, uz moju primedbu.

Sto kvarenja teme tice, prema svecu i tropar.

Sta ces, komunisticki, sve na liniji? Smile

Inace, ja kad bi se u Srbiji potkocio kao sto se ovde potkocim kad mi nesto sleduje ili imam pravo, mene bi ubili za pola godine. Nego sam manji od misa od Srbiji. cuti, savi sipke, ima milion budala oko mene, od nnaroda do vlasti. Ponekad se zaboravim, ali me brzo podsete.

Necu d aprodjem kao ovaj Krusevljanin. On nacrnio Norvesku, tamo radio, velicao Srbiju, onda se vratio u Srbiju i ve;licao je i dalje.
I presko mu vrat zbog toga gde parkirao auto u sred bela dana u sred Krusevca. Jedav ziv ostao i vise se ne javlja.

Od te srpske slobode nema ko ne bezi.
Одговори

To je ovaj sto ga zaklali takoreci.

https://www.youtube.com/watch?v=DhIcWGCqF9I

Dosao covek u SLOBODU, malo se zaboravio, al ga podsetili. Doduse cena velika, al tako to biva kad visoko letis(ne znas gde si doso).

OVO JE ČOVEK KOG SU UMALO PREKLALI ZBOG PARKING MESTA: Slađan se nedavno vratio iz Norveške u Kruševac pa izboden u centru (kurir.rs)
Одговори

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/mfp...AuQAgaEwBQ

https://www.blic.rs/vesti/hronika/presek...iz/wp20fhe

P aovde Meksikanci se osecaju silom kad dodju. Jedno jutro, nedelja, cujem galam nema napolju. Sta je ovo, nika dniej bilo.
Pogeldam kroz prozor, crnac momak drzi nesto, i ide polako unazad, ovaj meksikanac mu preti i polako ka njemu...kao vrati to.

Ovaj nista, smeje se i ide unazad. Meksikanac s eokrenu, ode do kola, uze pistolj,. ovaj odmah baci ovo i STURA, kao metak.
Одговори

Isli smo i na Kubu iz Amerike i rekao cariniku kad me pitao.

Vidis, Ameri ne podrzavaju svoj narod da se iseli/posecuje u drzave koje su njima protivnici, kao sto Srbiaj radi decenijama(Nalazi poslove nasim lekarima u Nemackoj).

Ona to zna i da kazni.
Ali jos vise kaznjava ako slazes.
E ja sam to znao i rekao sam istinu. Bio sam na Kubi.
A jel ti znas da mi ne stojimo dobro sa njima?
Znam, ali ja imam samo zelenu kartu.
Nema to veze.
Uzao mi neki cigare za ujaka i to je sve.
Ali prijatno nikako nije bilo.

Posto smo isli preko kanade, usli smo iz Kaande nazad.
I prvo me pitala neka tiu na granici, reko imam neke cigare.
A jel imas nekog u Torontu da mu ostavis te cigare, pa on neka ti posalje, mi to moramo da ti uzmemo.
Reko nemam(necu da cigancim i povlacim ljude ni za sta).
I tako mi uzeli cigare.

A znas d ame stalno pretersaju kad dolecem iz Ameriku na Telslu.
Obavezno koferi pod sekener,
I obicno nosim neku elektroniku, p atu ide ubedjivanje, pa de ti je racun, p akoliko ovo vredi, a sta ti je ovo....Je... te, imam stres od sletanja u Srbiju. Kad prodjem carinu ko da sam proso minsko polje.

A kad s evracam u Ameriku meni carinik kaze Welcome home...mislim se....niej mi kuca...al kaka mi je kuca, ovo nije tako strasno.

Cigare mi uzeli jer su sa Kube, ne sto su cigare.

Pitaj nekog ko isao iz Amerike na kubu i vratio se, da vidim koliko ce takvih da nadjes. I jos im rekao gde bio.
Одговори

Ti opste niste svesni koliki ste poltroni u Srbiji, prema SVIMA.

Prema Rusima, prema celom zapadnom svetu, mozda niste prema Makedoncima i Albancima, i Crnogorcima. Eto, ostalo SVI, Od Japana do Amerike, al ovamo preko Evrope, ne preko tihog okeana,m tamo nema nista.
Одговори

U Kanadi isto smo se potkocili je kad placam porez tcno znaju da sam OK, al kad treba da dobije pasoso nemaju pojma, posto ima neko s amojim imenom i prezimenom mafijas pa moraju da PROVERE. E onda mi sastavimo pismo i to im napisemo. Damo tamo nekom iz te mesne zajednice....
Inace nasiih sa mojim imenom i prezimenom ima puuno u Kanadi i svi cekali po godinu dve zbog toga. I nista, cekaju ko budale.
Nama se zurimo u Ameriku i ocu sto pre pasos. I ubrzo smo i dobili.

Znas kako izgelda usranko? Samo predjes u Srbiju.
Одговори

I ne zaboravi, da si krenuo sa pitanjima sto je budal aitalijan sto jepodrzavao komunist, da si me pitao bio sta sa cim se ne slazes sto sma tvoirdio, j aboih o tome pricao. Ali ti si me pitao nevezano za temu. Dobio si odgovor. Sta me pitas to cu ti odgovorim.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним