30-12-2021, 12:45 AM
(30-12-2021, 12:16 AM)ЛукаЛоко Пише: Успео си наравно да неометано поквариш ову тему која је мирно лежала тамо где је била.
А да ли ниси ти овде плаћеник??
Чуо сам да код вас у Америци имигранти из источне Европе морају да позитивно говоре о САД-ама у својим земљама, ако хоће обнову Грин Кард-а.
"Dobro" si ciuo za Ameriku. Ja i zena smo "izuzetak". Nismo imali zelenu kartu, kad dosao Obama glasali smo da se Dzordzija otcepi.
I pre zelene karte smo otvorili privatnu ordinaciju.
I 2 meseca posle dolaska u Ameriku Amerikanka pokrenula potpisivanje da ne damo pare drzavnooj skoli za pomoc, jer mi vec nju placamo kroz porez, uz moju primedbu.
Sto kvarenja teme tice, prema svecu i tropar.
Sta ces, komunisticki, sve na liniji?

Inace, ja kad bi se u Srbiji potkocio kao sto se ovde potkocim kad mi nesto sleduje ili imam pravo, mene bi ubili za pola godine. Nego sam manji od misa od Srbiji. cuti, savi sipke, ima milion budala oko mene, od nnaroda do vlasti. Ponekad se zaboravim, ali me brzo podsete.
Necu d aprodjem kao ovaj Krusevljanin. On nacrnio Norvesku, tamo radio, velicao Srbiju, onda se vratio u Srbiju i ve;licao je i dalje.
I presko mu vrat zbog toga gde parkirao auto u sred bela dana u sred Krusevca. Jedav ziv ostao i vise se ne javlja.
Od te srpske slobode nema ko ne bezi.