18-12-2020, 11:32 AM
Свака част за документарац. Одавно нисам видео нешто толико добро на тему Другог светског рата.
(06-02-2021, 05:02 PM)Kaludjer Пише: Да ли је тачно да је војвода Ђујић, хтео да и вама да звање војводе, а да сте то одбили, и да ли имате неку вашу заједничку слику из тога доба?Тачно је. Немам слику, разговарали смо телефоном и дописивали смо се, нисам имао част да се сретнемо личмо. Да, није се слагао за Недића, а о Љотићу нисмо причали.
Рекосте у видеу "ко су били Љотићевци" да се Ђујић није слагао са вама везано за Милана Недића, а шта вам је рекао за Љотића, мислим ипак му је био и говорио на сахрани, а има и заједничких слика Ђујића и Љотића.
(13-02-2021, 09:50 PM)гињица Пише: Одгледах филм са великом пажњом,морам признати да је одличан.Благодарим!
Хвала Милославу Самарџићу на великом труду и истрајности,овим филмом је по мени оставио неизбрисив траг о ДЧД и војводи Ђујићу за век и векове,ти борци и тај народ су били хероји тог времена јер су опстали поред три најгора непријатеља ,, усташа,партизана и немаца,,.
Кокарда ДЧД је по мени најлепша кокарда ,два орла која кидају својим канџама змијске главе које представљају нацизам,комунизам,усташку идеологију и фашизам.
БРАВО И ВЕЛИКО ХВАЛА ЗА ОВАЈ ФИЛМ.
(13-02-2021, 11:13 PM)Милослав Самарџић Пише:(06-02-2021, 05:02 PM)Kaludjer Пише: Да ли је тачно да је војвода Ђујић, хтео да и вама да звање војводе, а да сте то одбили, и да ли имате неку вашу заједничку слику из тога доба?Тачно је. Немам слику, разговарали смо телефоном и дописивали смо се, нисам имао част да се сретнемо личмо. Да, није се слагао за Недића, а о Љотићу нисмо причали.
Рекосте у видеу "ко су били Љотићевци" да се Ђујић није слагао са вама везано за Милана Недића, а шта вам је рекао за Љотића, мислим ипак му је био и говорио на сахрани, а има и заједничких слика Ђујића и Љотића.
(14-02-2021, 03:58 PM)Kaludjer Пише:(13-02-2021, 11:13 PM)Милослав Самарџић Пише:(06-02-2021, 05:02 PM)Kaludjer Пише: Да ли је тачно да је војвода Ђујић, хтео да и вама да звање војводе, а да сте то одбили, и да ли имате неку вашу заједничку слику из тога доба?Тачно је. Немам слику, разговарали смо телефоном и дописивали смо се, нисам имао част да се сретнемо личмо. Да, није се слагао за Недића, а о Љотићу нисмо причали.
Хвала, требали сте пристати, ви сте од свих који су је добили или наводно добили ипак највише оправдали то звање у почасном рангу. Иначе филм је одличан, нисам знао за оне сцене из америке када војводу хапси полиција, а и онај део ми је фантастичан кад се у филму каже да су се Тито и Ђујић срели очи у очи. Мени мало двд на једном делу као да замуцкује, али ништа страшно не умањује квалитет филма као и његову садржину, заиста све похвале и за овај видео (мада је мени Калабић бољи, знатно бољи, али то је само моје субјективно мишљење). Знате ли нешто о тврдњама Јована Радовановића из књиге Драгољуб Дража Михаиловић у огледалу историјских докумената о томе да наводно Поп Ђујић "искључује" цело српско село - из српства! Реч је о селу Кањане http://www.znaci.net/00001/269.pdf