Поруке: 9,134
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(26-05-2020, 10:53 AM)Mekenzi Пише:
Имашли ти неки паметан коментар или само привремено замењујеш
ОНОГА и постављаш сличице овуден?
Ако немаш да ми кажемо?
А?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Немој, побратиме...
Кизо,
Есеј да си написао!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
373
(26-05-2020, 11:33 AM)херцеговац Пише: Немој, побратиме...
Кизо,
Есеј да си написао!
Зар си сумњао.
Ништа без есеја ...и то оних плитких и тупавих болдованих километарских писанија...
Какви само видео да сам објавио, ту је требала ићи цела биографија, политичко деловање, па о цркви, па богу па о караконџулама...
Ово је брука што сам објавио видео само...
Чича удри по тастатури да чујемо..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 26-05-2020, 12:25 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Ђе Дрпаццц?
Ја у Жичи, он запалио...
А онда кукуууууу Босанци, УДБА, комунисти...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
А што се не јави Др. Спок да те угостим ко човека?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Што се тиче Срђана Нога,моју подршку тренутно има,из разлога које ћу навести као и оно што сматрам да не ради добро.
Свако ко иоле прати мало актуелну ситуацију,на делу ће видети политички(као и политикантски) сукоб неколико фракција.Заједничка непознаница свима њима је Срђан Ного.Вероватно постоје људи који знају шта он тачно смера али ја нисам један од тих.Подржавам то што видим да Ного смета неким комуњарским круговима оличеним у виду неких индивидуа и you tube канала.На брилијантан начин је искулирао ону екипу Драгаш,Дунђер,Сандуловић,Мила Алечковић...вероватно из разлога што су му добро познате њихове биографије.Власник канала Српски колектив је покушао да му спочита ово непристајање на сарадњу са овима али није наишао на одушевљење већ на критике сопствене публике.Да ли је момак то урадио зато што је једноставно глуп или му је неко рекао да то уради,не бих знао заиста.Евидентно је да Срђан Ного зна много више него што други знају и често се не либи да то и јавно износи.Показивање оних израелских пасоша,помињање неких криминилаца и слично дело су само Нога и никога другог.Скоро сви,изузев Радуловића и још неких,су ћутали апсолутно о свему.Па тако и посланици неке квази опозиције предвођене изанђалим циркузантима-који ако нису знали за ово што се дешава значи да су дунстери и да им место у Народној Скупштини није,ако пак знали а прећуткивали онда су они класични криминалци којима свакако није место у Народној Скупштини.У кампању против Срђана Нога,као последњи бедници,укључише се и Двери.Браво.Сад сте овнине без конкуренције.Сутра вас 20 са посланичким имунитетима јуриш на телевизију.
Оно што ми се не свиђа код Нога је то што ствари не конкретизује и није ми јасно зашто их тако споро дозира.Није добро ни потенцирање оног потписа код нотара нити још неких ситница јер постоје и други механизми промене система.
Да ли ће доћи до те техничке владе Срђана Нога,не знам,али сам некако сигуран да он све ово ради да не би дошло до тог скупа 20. јуна и избора дан касније.Рекло би се да делује као опомена Вучићевим зунзарима да се не зајебавају, да се сами поскидају са власти или ће неко други да их поскида на ко зна какве све начине.Циљ је,рекао бих,задржати мир у Србији и стварно се решити ове Вучићевско-Ђиласовске багре која је показала да,на моменте, може да буде гора и од окупатора.Штета је што Срби имају памћење као златна рибица па ће за пар дана да забораве да је био полицијски час.Кад ове екс слобистичке старкеље одаберу пропаст за целу нацију наћи ће се Информер да окриви Американце.
(Последња измена: 26-05-2020, 11:36 PM од
ЈВуО-КГ.)
Поруке: 505
Теме: 0
Придружен: Mar 2020
Углед:
9
Је л он у сродству са Рајком Петровим Ногом?
Поруке: 571
Теме: 17
Углед:
62
A koja je biografija mladog gospodina?
Šta je on radio pre nego što je postao narodni poslanik? Gde je radio? Sa kim živi? Ko ga je izdržavao pre nego što je ušao u politiku? Šta znamo o njemu? Da li je služio vojni rok? Sa čim će da se bavi kad mu istakne mandat?
Pravnik? Želi da bude mibnistar pravde. Je l' radio nekad u sudu, advokatskoj kancelariji itd?
Lepo sve što priča, ali...daj on da uđe u skupštinu? Na šta liči taj ne može panj da pomeri.
Углед:
373
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
(29-05-2020, 11:25 AM)Капетан Пише: A koja je biografija mladog gospodina?
Da li je služio vojni rok?
Ако није служио војску,место министра му је загарантовано
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
(29-05-2020, 10:53 PM)ЈВуО-КГ Пише: (29-05-2020, 11:25 AM)Капетан Пише: A koja je biografija mladog gospodina?
Једно питање за тебе,ако дозвољаваш.Шта си знао о биографијама Слободана Милошевића и Мире Марковић кад си заокруживао СПС на првим изборима 1990. године?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!