30-05-2020, 10:43 AM
(30-05-2020, 08:47 AM)Капетан Пише:(29-05-2020, 10:53 PM)ЈВуО-КГ Пише:(29-05-2020, 11:25 AM)Капетан Пише: A koja je biografija mladog gospodina?
Једно питање за тебе,ако дозвољаваш.Шта си знао о биографијама Слободана Милошевића и Мире Марковић кад си заокруживао СПС на првим изборима 1990. године?
Nisam glasao na izborima 1990.
Poena da su i Milošević i Mira nešto radili pre uspona na vlast. Mira je predavala na univerzitetu čini mi se.
Poenta da su i poltičari iz 90 tih nešto radili u karijerama.
Vučić i ekipa oko njega ni dana radnog iskustva.
Nogo isto.
Sve nam je naopako.
Сви политичари на власти и опозиције су 90-их имали факултете и радно искуство. Велика већина политичких лидера 90-их година су били доктори наука и професори универзизета и академски грађани.
Ја данас не знам нити једног проф.др политичких наука, проф.др са филозофског да је озбиљни лидер на политичкој сцени.
Ово је туга од младих политичара нити рада нити знања.
Шапића потписују проф.др. Неша др. Слина, читам биографију Балше Божовића из дс човек нема дана радног искуства ван странке, исто и за Нога, младог Шешеља који не може да заврши правни фскултет, као ни Валентина Рековић или онај Стефан из грађанског отпора има 32год а води се као студент и велика већина СНС-ца..
Србија има огромну политичку кризу академмски политичких лидера. Данас је мало ко спреман од професора ко што у били Шешељ, Ђинђић, Коштуница, Чавошки, Пекић и мноогиии други где 90-их филозофски факултет био центар политичког деловања, трибина, протеста, акције, изложби, дебата итд где су професори били органнизатори заједно са студентима да преузму одговорност.
Професори су се повукли због тога што јеполитика постала брлог, бара где се скупља најпримитивнији шљам који нема никакве оозбиљне школе.. Данас у политици успевају ликови попут Ристичевића, Мартиновића итсл..
Ного бар има државни правни факултет и бар је поштен ал јбг и он је ухљеб ко и остали данашњи политичари. 1500е месечно долазио или недолазио као посланик у скупштину.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.