Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Срђан Ного

Хммм...и Отац Никодим поставља исто питање које и нас тишти, а то је да постоји рупа у извештавању Златановића (Санча Пансе) о деловању Дон Кихота (Его-Ного) кад се већ ушло у Скупштину!

Ми смо тоже указали на недостатак снимка ђе се види како је полиција брутално у'апсила Дамљана, снимка ниђе нема иако Санчо тврди да постоји!

Јопет кажем...не верујем да је ико издајник у класичном смислу речи али да и Ного и Дамљан и Санчо Панса преговарају и покушавају да се нагоде са Удбом-то стоји али...то сви раде, па и ти Оче Никодиме а и Отац Антоније кад се погађате око учешћа на протестима или куда Литија ваља да прође, што не значи да сте сад сви издајници!

Негооо....Оче Никодиме пре него што се окомиш на Нога или по обичају на Васкрслу Русију у којој по теби "владају Јевреји", покушај бар да се помириш са Оцем Антонијем уместо да се препуцавате преко јутјуба као "он мени рекла а ја њему казала" (који је такође запао у ЈЕРЕС ЗАДРТИЗМА, ка'е "Путин носи силиконску маску"!) па онда редом са Владиком Артемијем па са Оцем Акакијем, па да, во имја Бога, престанеш са пљувањем на Митрополита Амфилохија, бар сад у недоба, па да се помириш и са Нејаким Урошем Србске Цркве, слабашним Патријархом нашим Иринејом...итд, итд....

Овако верни народ не види међу вами оно "ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС" него само копију политичара који су такође у свађи СВАКО СА СВАКИМ, што рек'о верни народ из наше Ивањице "ТЕШКО НАМА МЕЂУ ВАМА"!

Међутим!

Повика на Нога што "заводи народ" а ти лепо водиш народ са баш оним пророчанством (међу ститинама) да нам следи губитак Косова и Метохије, Војводине, Рашке па страдања па Престоница у Крушевац...!

Лепо пророчанство да осоколи народ да крене за тобом! Ту нема НАДЕЖДЕ у победу но такав позив личи на оно "Живела смрт" Румуна Кодреануа, што са Православљем везе нема а у србском војничком језику то се једноставно зове ДЕФЕТИЗАМ, због чега је Карађорђе свог поочима убио!

А шта ћемо са чињеницом што и Отац Антоније 'оће да води народ АЛИ СА ЊИМ НА ЧЕЛУ, ка'е "хијерархија мора да постоји, Дух Свети па ЈА"!

Ово ми нешта познато....Тужан

Међутим!

Што се тиче пљувања по Путиновој Русији овде на видео клипу доле, се лепо види како се народ причешћује у Руској Цркви и како тај Путин (који "носи силиконску маску".....да се човек прекрсти и левом и десном) изгради 25 хиљада Цркава...па чекај...има ли толико тих Јевреја који "владају Русијом" да напуне толике Цркве?

А што се тиче Војне Цркве...ту није нешта у реду са очима новинара из "Ел Џазире" који преносе аброве о неким чудним бојама...ама има лека за слепе за боје, обратите се доктору!

https://www.youtube.com/watch?v=Yp16n2vEbxk

Међутим!

Да видимо шта вели Его-Ного на оптужбе Оца Никодима у емисији коју води Ушати Клобук, најружнији лик у NOVOSRBU после балавог шифтарина, па ка'е:

ЗАКЉУЧАК:

Све ово што се догађа у остатку од остатака некад великог Царства Сербскјаго, стало је у нашу тему под називом СВАКА ВАШКА ОБАШКА!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

ОПА БАТО!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Лепа му кошуља.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Помаже Бог!

Ово што покушавају да направе Срђану Ногу је један тешки флешбек!

Све ово некада,не тако давно, рађено је Вуку Драшковићу! И то по истом шаблону!Рециклирани удбаши и пандурски цинкароши по удбашким( а можда и корисно-идиотским) интернет каналима,мејнстрим медијима и где год стигну,све за потребе млађих генерација које не познају чика паћенике које ништа није срамота. Имали смо прилику да видимо много палих људи како бацају клетве,неистине,дезинформације на рачун Срђана Нога исто као што су некада радили на рачун Драшковића Вука. Невероватно колико сличности типа "српски десничари појачани усташама и навијачима Хајдука Кидање надиру ка јадном Вучићу бла бла...".Мало их и разумем, тридесет година лагања,крађе,уништавања народа и сада кад су маске пале у њима су се помешале емоције очаја и страха па из глупости направе још већу глупост.Вероватно по глави мотају сценарије како да извуку своју задњицу само су се преварили у једном-ово није 5.октобар 2000. године нити смо ми преваранти из Демократске странке.Пацолики Драгаш на протесте шање извесног новинара иницијала ДВ,који је још блесавији што долази и тако користи доброту народа српског где час неко из масе може да излети и да га најури као последње...да не кажем шта.Синоћ је за потребе пацоликог лажног бизнисмена покушао да формира неке Уставобранитеље. Кидање Rolleyes Јадни ли су јадни.И у скорије је било таквих сатрапа међу народом, онај Никодин ,па неки капетан јекавичар који не може да споји две реченице формирају неку гарду Кидање и не дођоше више никад.Да није било Срђана Нога ништа од овога не би било!Лажни бизнисмен Драгаш,убица Дунђер,цинкарош Сандуловић и још ко ѕна колико њих је покушало да саботира напоре часних људи да се сви заједно ослободимо овог зла које се представља као српска власт.Запамтите то добро и не заборављајте никако!Што се тиче Златановића...у једну руку му свака част а у другу му се попишем да извинете.Кад је било оно саботерско сорошевско седи доле вече одушевљавао се неким колом као млад мајмун,потенцирао убачене елементе иако их није било више од 20-50 током целих протеста,онда су људи почели да се распитују да овај Дејан Петар Златан није неки удбашко па је интервенисао један други новинар са другог интернет канала и објаснио да овај није никаква служба него дунстер.Што је тачно.Није новинар од великог искуства. Ђиласа и оне његове јазавце нећу ни да помињем посебно, ваљда је свима сад све јасно. Рекох прошли пут када сам писао да ово још није ни почело како треба, ево и астролози ( Кез ) кажу да је август месец преокрета и тумбања на политичкој сцени. Тарабићи нисмо, видећемо.Хтео бих да напоменем само да већину београђана треба стид да буде јер ако ја одем бар једном недељно до Београда,могу и они једном недељно да проведу једно вече крај скупштине. Када стигну тамо,видеће да не истрчавају сви пред Златановићеву камеру и да нису сви баш концентрисани на платоу,већ да људи има свуда около. Није то велики број људи али довољан да се види да свако вече има неколико стотина људи.

The Q Team's Takedown of the Cabal from A to Z
https://www.youtube.com/watch?v=Vwq9BdP-snM

Угашена је страница портала нулта тачка па су прешли на видео формат.
https://www.youtube.com/channel/UC5RNR8M...4AlCc8p8zQ

Ja neću takvu Srbiju ni takvu muriju!
Guše nas i hoće da nas ubiju - ma nek me ubiju!
Zapalite mi sveću i napišite na vencu da ovo je za našu decu!
Neću da nam idu mladi ljudi brate
A znam da oni hoće da se vrate..
Neću da mi guše reku i šumu seku i neću da me oči peku

Остајте ми здраво и добро!
Одговори

Након синоћњег уписа на форуму,погледах делове емисије са протеста испред Народне Скупштине.Према излагању представника земунског Сплинтера на уличним протестима,извесног новинара иницијала ДВ који је синоћ пред камером истог канала формирао неке Уставобранитеље,синоћ је пред Златановићевом апаратуром изјавио да су се том квази удружењу јавили људи из целе Србије и да је он у току јучерашњег дана добио канцеларију у згради општине Стари град у Београду,као и то да на вратима те канцеларије пише Уставобранитељи.Даље је објаснио да је просторије добио јер су ови другови из општине одлуку о додељивању канцеларије донели када су видели колики број прегледа на каналу Србин.инфо има његово излагање.Коментар на ово немам,а мислим да није ни потребан.

Ногова изјава ремети скоро све актере политичке сцене у Србији јер од њих тражи да кривично и морално гарантују да ће спроводити оно што су обећавали грађанима у кампањи и да за неиспуњена обећања буду санкционисани.Наравно све под условом да дођу на власт путем регуларних избора и политичких предизборних обећања која су давали потенцијалним гласачима.Сви они нападају ту изјаву јер им она поништава сврху њиховог бављења политиком тј. укида им мутне комбинације,крађе,разне врсте криминала,разне врсте злоупотреба итд,итд...

(29-07-2020, 09:24 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

ОПА БАТО!!!

Наставак исте приче,само мало проширено неким историјским детаљима.

п.с. Просветару,London real и Дејвид Ајк заказали емисију за 2.август. Кез Она прошла скидана и постављана хиљаду пута,видећемо са овом новом шта ће бити.И тај канал је био банован, не знам је ли враћен и како ће организовати интервју.
Одговори

(31-07-2020, 05:06 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Након синоћњег уписа на форуму,погледах делове емисије са протеста испред Народне Скупштине.Према излагању представника земунског Сплинтера на уличним протестима,извесног новинара иницијала ДВ који је синоћ пред камером истог канала формирао неке Уставобранитеље,синоћ је пред Златановићевом апаратуром изјавио да су се том квази удружењу јавили људи из целе Србије и да је он у току јучерашњег дана добио канцеларију у згради општине Стари град у Београду,као и то да на вратима те канцеларије пише Уставобранитељи.Даље је објаснио да је просторије добио јер су ови другови из општине одлуку о додељивању канцеларије донели када су видели колики број прегледа на каналу Србин.инфо има његово излагање.Коментар на ово немам,а мислим да није ни потребан.

Ногова изјава ремети скоро све актере политичке сцене у Србији јер од њих тражи да кривично и морално гарантују да ће спроводити оно што су обећавали грађанима у кампањи и да за неиспуњена обећања буду санкционисани.Наравно све под условом да дођу на власт путем регуларних избора и политичких предизборних обећања која су давали потенцијалним гласачима.Сви они нападају ту изјаву јер им она поништава сврху њиховог бављења политиком тј. укида им мутне комбинације,крађе,разне врсте криминала,разне врсте злоупотреба итд,итд...

Пај'сад ово....

Ти очигледно знаш о коме је реч али нами није најјасније ко је овај Васовић-Весовић са профилом бика (не да вређамо ал'тако изгледа) који је ушао у клинч са Ногом на 1:32?

Идеја 'Уставобранитеља' је у приципу добра али овако....изгледа као још једна ВАШКА-ОБАШКА, нико ни са ким не може да се договори ни око чега него свако ћера своје, Ного ћера изјаву (што је добро, свака част), Драгаш ћера неко гласање телефоном 1 билмез=1 глас, разне неке ДИЛЕЈЕ, Дунђер-мунђер, голубар Сандуловић, Мила Алечковић, Петар Челик стално о неким тунелима, Радуле од геј-лобисте напрасно постао Трамписта па се нуди (к'о онај Министар у Краљевини Коста Кумануди, кума куми-кума нуди...) и.... тужи, ама тужи и Бошко ал'одвојено од Радула!

Куку и лелеееее.....

Оба Монаха-свака част ама људииии...обојица веле да Русијом владају Јевреји, па да Путин прво носи силиконску маску ал'данас Отац Антоније ка'е да је Путин прави Јеврејин, кака силконска маска...трућ...!

Ми који помало познајемо ту тему и шта и како раде од средњег века до данас, сматрамо да су исти моћни али не и свемоћни, што нам улива НАДЕЖДУ, док наши вајни Оци проповедају баш оно што чифути шире, а то је ДЕФЕТИЗАМ и УНИНИЈЕ!

Сви се слажу да треба ЈЕДАН ВОЖД ама свако мисли да је ОН тај, па и Отац Антоније, ка'е Свети Дух па ЈА, а нами то нешта познато....Тужан

Ну шта'ш...тагата је србска поголема!

Међутим!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

У наставку горе наведеног ми бејасмо пријатно изненгјени али не и уврегјени са говором који је одржао отац Срђанов, Срето Ного (види на самом почетку на 4:11), за кога нас ДИЛЕЈА Сандуловић обавештава да је УДБАШ!

Међутим!

Ми из поменутог видео-клипа сазнајемо да је Срето Ного доктор права и професор који је држао предавања у 17 земаља диљем белог света као и да је спреман да своју диплому исцепа јер његово знање и искуство у држави балавог шифтарина ич не вреди!

Свака част на емотивном слову честитиг професора и да је среће да је у Србији више оваких УДБАША!

Међутим!

Из чињенице да је Др. Проф. Срето Ного професор и доктор међународног права одељења за криминалистику, ми извлачимо закључак да Срђан Ного добија неке поверљиве информације од специјалних служби повезаних директно са окружењем Бата Доналда, па је тако и сазнао да ће ускоро да се 'апси криминална мафија око балавог шифтарина која дилује са оружјем, дрогом, прањем новца и трговином људима па и ДЕЦОМ... а све у спрези са жваљавим шифтарским рођацима АВ!

Друго, споменик Клинтону који су жваљави подигли у Пришћини јесте ништа мање до прст уоко Бата Доналду који је на путу да све Клинтоне и клинтонисте вргне у синџир-гвожђе тешко!

ОЈ ДОНАЛДЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО,
КРИШОМ НОСИШ ЧЕТНИЧКО ОДИЈЕЛО!

табаџија табаџија табаџија

Нем'шта додати!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Детаљније, на протесту испред Скупштине ("СкупшЧине"-како вели Златановић), говорио је отац ухапшеног политичара Срђана Нога, Проф. Др Срето Ного, стручњак за међународно кривично право, који је између осталог рекао:

Цитат:Ми немамо ни људска права ни слободе! У овој држави се не поштује ни Устав ни Закон!

Молим своје студенте, који су заузели одговарајућа места у систему и Држави, немојте више говорити о људским правима, слободама и поштовању Закона у Србији, испоштујте тако себе и мене. Устав највише крши власт, а власт тако руши и Државу!

Господо Срби да вас све подсетим на речи Јована Илића кад је била битка на Церу:

-Кога не буде данас овде, не мора сутра ни долазити, јер Србија неће постојати!

Ни ја се не борим овде за себе, долазим ради младих људи којима припада будућност.

Децо, ако очекујете да вам ја правим будућност, онда је то грешка.

Будућност ви морате правити, а ја сам ту да помогнем ако могу. Моја генерација је отишла, отписана је, млади људи пробудите се!

Вашу ће децу сутра вакцинисати! Од ваше деце ће сутра правити дебиле!

Мене неће вакцинисати, нема те силе, одох у хајдуке. Ово је борба за вашу децу.

Кисинџер је рекао:

-Да научимо ту стоку, да их прво, вакцинишемо, па чипујемо, а онда ће добити и неке бенефите. Е сад, 'ајмо на ручак!*

Е, ја нећу да будем та стока, ни мој син, ни моја унучад неће да буду та стока!

Које су моралне вредности које наше друштво данас гаји, око којих вредности се морамо сложити сви, и Држава и опозиција и позиција? Нема их!

Нама није Света Држава, није Света ни Вера, није Света ни Породица, ништа нам није Свето!

Иначе Проф. Др. Срето Ного је и Председник Удружења грађана 'Осиромашени уранијум', које се бави последицама злочинима Нато бомбардовања.

* Проф. Др. Срето Ного мисли на ове речи маторог чифутина Кисинџера изговорене 2009 приликом састанка на тему еугенике Белосвецке "здравствене" организације, која је данас у приватном власништву послодаваца Била Гејтса, и на чијем је челу неки кукавни чађо из Етиопије који чак нема ни лекарску школу ни диплому, па каже:

Цитат:Једном када стадо прихвати обавезну вакцинацију, игра је готова. Прихватиће било шта - присилно давање крви или органа - "за опште добро“. Ми после можемо да генетски модификујемо децу и да их стерилишемо - "за опште добро". Ако контролишите мисли овце ви контролишете и цело стадо.

Циљ произвођача вакцина залажу је да зараде милијарде. А многи од вас у овој соби су инвеститори. То је велика "вин-вин" ситуација. Ми проређујемо стадо а стадо нам плаћа за услуге њиховог сопственог истребљења…. Шта је за ручак...ух?

Наравно, Интернационална Лихварска Хидра негира да је матори чива ово рекао са образложењем да 'департман за еугенику' при Белосвецкој "здравственој" не постоји али...лихва као обично спинује јер Кисинџер је одржао своје слову на састанку СА ТЕМОМ о еугеници а не при неком 'департману' који наравно не постоји јер ОНИ раде увек потајно, у сенци! Текст на бејзик инглишу:

Dr. Henry Kissinger, who served as U.S. National Security Advisor and Secretary of State during the Nixon and Ford administrations, delivered a speech to a World Health Organization (WHO) council on eugenics in 2009 at which he declared that the first step in controlling populations was to get them to accept mandatory vaccinations. Following that step, people would accept forcible organ donation, genetically modified children, and mandatory sterilization:

Цитат:Once the herd accepts mandatory vaccinations, it’s game over. They will accept anything – forcible blood or organ donation – ‘for the greater good’. We can genetically modify children and sterilize them —- ‘for the greater good’. Control sheep minds and you control the herd. Vaccine makers stand to make billions. And many of you in this room are investors. It’s a big win-win. We thin out the herd and the herd pays us for extermination services…. Now what`s for lunch, huh?

[Слика: kissinger.jpg]

EX ORIENTE LUX!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(20-06-2020, 07:34 PM)Mitic Пише:  Још је народ пред Скупштином. Пратим онлајн преко интернета.

Нема ништа засад

Пратиш онлајн преко интернета?
А што не пратиш уживо?
Плашиш се. А?
Има једна дивна реч за такве који би да неко други подметне леђа за њих да би им било боље. Такве Срби зову јајарама.

(04-08-2020, 07:58 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
Детаљније, на протесту испред Скупштине ("СкупшЧине"-како вели Златановић), говорио је отац ухапшеног политичара Срђана Нога, Проф. Др Срето Ного, стручњак за међународно кривично право, који је између осталог рекао:

Срето Ного је члан СПС-а. Он је комуњара. Док су Србијом владали Срби са Мораве, она је била држава за пример. Од 1945. откад су стигли ови из Босне, Крајине, Црне Горе, оде све до ђавола.

Тек кад овај проблем решимо моћи ће да дође неко из моравске Србије да поново постави Србију на место јер је чињеница да су нарочито Срби из Хрватске увек били непријатељски настројени према Србима из Србије и да су они са својим гласовима помогли Хрватима да 1939. добију бановину Хрватску. За то су им се Хрвати захвалили 1941. и нарочито 1995.

1944. партизанске јединице састављене од Срба из Босне, Хрватске и Црне Горе побиле су 150.000 највиђенијих Срба који су били елита народа и отели су све што су могли и даље ведре и облаче Србијом. Најгори олош је тада стигао овамо.

Ако неко мисли да мрзим Србе из Босне, Хрватске и Црне Горе, греши. Ја само не могу да поднесем њихов олош који је још овде. Онај народ који је остао тамо је сасвим нека друга прича.

Баталите ме Нога и његовог татка из СПС-а.

Ево Биографије Срђана Нога.
Ако сте будале и овце, ви га подржавајте, ја нећу.
https://mediaportal.rs/2020/07/12/biogra...ogo-stidi/
Одговори

(07-08-2020, 08:30 AM)darkob Пише:  Срето Ного је члан СПС-а.

Нетачно!

Постоји видео-клип из Скупштине од пре 4-5 година, где Бошко чита допис Срета Нога као одговор таквима као ти, и где каже да Срето одавно није члан СПС-а јер (парафразирамо), "неће ништа да има са лоповима из СПС-а са лажним дипломама"!

(07-08-2020, 08:30 AM)darkob Пише:  Док су Србијом владали Срби са Мораве, она је била држава за пример. Од 1945. откад су стигли ови из Босне, Крајине, Црне Горе, оде све до ђавола.
Тек кад овај проблем решимо моћи ће да дође неко из моравске Србије да поново постави Србију на место....

Нетачно!

Иста прича коју жваће и један наш сапатник ођекаре, родом с'оне стране Јавора ближе Новој Вароши, говори ијекавски још увек као и сви ми из Среза Моравичког и шире, ал'као и ти, не мож'да смисли ове преко Дрине а нарочито Херцеговце иако је од истог рода и семена!

Кидање

На крају смо заједнички установили да су само сељани из његовог села добри, и то не сви, а већ из суседног села не ваљју, оваки су и онаки!

Ми таквима као што си ти и овај наш земљак, а много вас је, можемо само да поручимо:

КРЦУН, РАНКОВИЋ, ПЕРО-КОЊ И ОСТАЛИ ИЗ ОКОЛО МОРАВУ (У ИВАЊИЦИ ЈЕ МОРАВИЦА), СУ ВИШЕ ЗЛА СРБИЈИ НАПРАВИЛИ ОД СВИХ ЦРНОГОРАЦА, ХЕРЦЕГОВАЦА И ОСТАЛИХ ПРЕКОДРИНАЦА ЗАЈЕДНО!

Еве ти га Тома-кома са Мораву, још је живахан и мрда па га води кући и урами као Икону!

Кидање

(07-08-2020, 08:30 AM)darkob Пише:  ....јер је чињеница да су нарочито Срби из Хрватске увек били непријатељски настројени према Србима из Србије и да су они са својим гласовима помогли Хрватима да 1939. добију бановину Хрватску. За то су им се Хрвати захвалили 1941. и нарочито 1995.

Нетачно!

Баз обзира на чињеницу да су Срби из тзв. "хрватске" гледали с'висине на Србе из централне Србије, као уосталом и Војвођанери (ево и нашег Кизе ође) па и БеограЏани (како онда тако и данас), тек са доласком нишког цигојнера Драгише Цветковића на чело Краљевске Владе отворени су преговори за споразум са тзв. "хрватима" а коначну одлуку о формирању Бановине Хрватске донео је Кнез Павле покушавајући да спасе што се спасти може пред сам рат! Према томе утицај "гласова Срба из Хрватске" био је занемарљив у односу на утицај самог постојања Хитлера и Мусолинија на границама Краљевине!

(07-08-2020, 08:30 AM)darkob Пише:  1944. партизанске јединице састављене од Срба из Босне, Хрватске и Црне Горе побиле су 150.000 највиђенијих Срба који су били елита народа и отели су све што су могли и даље ведре и облаче Србијом. Најгори олош је тада стигао овамо.

Делимично тачно ал'како да ти се деси да заборавиш Месићеве усташе пресвучене у совјетске униформе који су први ушли у Београд као и пресвучене муслимане из разних "Ханџар дивизија" итд.?

Међутим!

Исте јединице побиле су и цвет Срба у Подрињу и диљем Босне и Херцеговине, постоји обимна литература о томе а има и код Крсмановића, прочитај!

(07-08-2020, 08:30 AM)darkob Пише:  Ево Биографије Срђана Нога.
Ако сте будале и овце, ви га подржавајте, ја нећу.
https://mediaportal.rs/2020/07/12/biogra...ogo-stidi/

Мислиш ово из "Бљуца" на крвавој хрватској гајевици илити USTAŠICI?

Ко то бре да чита на четничком форуму, чак је и Киза прешао на Србско Писмо приликом претрчавања по налогу Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Кидање

Иначе ми Его-Нога не подржавамо јер по нашем скромном мненију није довољно способан да УЈЕДИНИ Србе, млад је још, не може ни са ким да се сложи и договори, као уосталом и већина Срба из те уже, централне Србије!

У ОДНОСУ НА ДОГАЂАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ БЕОГРАД ЈЕ НЕ САМО НУЛА НЕГО ДВЕ НУЛЕ!

ЂЕНЕРАЛЕ ШТАС'ЧЕКА?

Од нас толичко!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Чим је рођен учио школе по у Београду неваља...То ти смрди ко канадска канализација..

Ваљало би наћи Србина из Шумадије, (Не Тома или овај наш шуми)Јабланичког,мачванског, ужичкога а најбоље из ваљевског који је Србин прави и у кога би народ имао поверења...

Политичка комунистичка елита никада неће дозволити да Србију води ера, чарапан, шумадинац... Они се тога боје, неће дозволити јеср су слуге режима било ког и овај Ного, ћале му био професор у доба комуниста..

Елем политичка комунистичка елита никада није ништа конкретно урадила за Србе ван Београда. Издали су РСК и забранили крајишницима улазак у Београд, Издали Косово....Све институције су у Београду.

Циљ је свести Србију на београдски пашалук 3-4 мелеона Срба а осталу земљу дати у закуп београџанима Мишковић и њему слични или страним инвеститорима.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-08-2020, 05:44 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(07-08-2020, 08:30 AM)darkob Пише:  Срето Ного је члан СПС-а.

Нетачно!

Постоји видео-клип из Скупштине од пре 4-5 година, где Бошко чита допис Срета Нога као одговор таквима као ти, и где каже да Срето одавно није члан СПС-а јер (парафразирамо), "неће ништа да има са лоповима из СПС-а са лажним дипломама"!

Грешиш. Комунизам само лечи иловача. Једном комуниста, увек комуниста. Било каква лева идеологија је изузетно опасна. Србија мора да се потруди да доведе потомке оних који су морали да се 1945. склоне пред совјетско-партизанском кугом која је 1944. окупирала Србију.
Због комунистичке окупације нама су потребни потомци оних који су морали да оду из земље. Овде нема ко да води земљу. Већина оних који би да је воде пореклом је из Црне Горе, Босне и Хрватске. То су потомци Јосипових пролетерчина.
Ако треба боље је да платимо некога и са стране него да допуштамо овим комуњарама да униште све.

Што се тиче Блица. Он је такав какав је али барем умеју да угризу ове лопине на власти и у опозицији.

Што се тиче војске и полиције. По мени то треба разјурити јер не раде свој посао. Овде треба довести војне и полицијске инструкторе из Израела и послати комплетну генерацију полазника војних и полицијских школа на војне и полицијске школе и академије у Израелу, да коначно добијемо официре и полицајце који раде свој посао како треба и који нису затровани војном и полицијском доктрином комуниста јер смо видели способност официра ЈНА 1990.
Одговори

Шта би са Срђаном? Зна ли ко?
Нестаде после Бајденове инаугурације, нема га нигде.
Одговори

Вероватно када су Трампу угасили твитер налог и он се повукао.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним