27-07-2020, 06:57 PM
Хммм...и Отац Никодим поставља исто питање које и нас тишти, а то је да постоји рупа у извештавању Златановића (Санча Пансе) о деловању Дон Кихота (Его-Ного) кад се већ ушло у Скупштину!
Ми смо тоже указали на недостатак снимка ђе се види како је полиција брутално у'апсила Дамљана, снимка ниђе нема иако Санчо тврди да постоји!
Јопет кажем...не верујем да је ико издајник у класичном смислу речи али да и Ного и Дамљан и Санчо Панса преговарају и покушавају да се нагоде са Удбом-то стоји али...то сви раде, па и ти Оче Никодиме а и Отац Антоније кад се погађате око учешћа на протестима или куда Литија ваља да прође, што не значи да сте сад сви издајници!
Негооо....Оче Никодиме пре него што се окомиш на Нога или по обичају на Васкрслу Русију у којој по теби "владају Јевреји", покушај бар да се помириш са Оцем Антонијем уместо да се препуцавате преко јутјуба као "он мени рекла а ја њему казала" (који је такође запао у ЈЕРЕС ЗАДРТИЗМА, ка'е "Путин носи силиконску маску"!) па онда редом са Владиком Артемијем па са Оцем Акакијем, па да, во имја Бога, престанеш са пљувањем на Митрополита Амфилохија, бар сад у недоба, па да се помириш и са Нејаким Урошем Србске Цркве, слабашним Патријархом нашим Иринејом...итд, итд....
Овако верни народ не види међу вами оно "ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС" него само копију политичара који су такође у свађи СВАКО СА СВАКИМ, што рек'о верни народ из наше Ивањице "ТЕШКО НАМА МЕЂУ ВАМА"!
Међутим!
Повика на Нога што "заводи народ" а ти лепо водиш народ са баш оним пророчанством (међу ститинама) да нам следи губитак Косова и Метохије, Војводине, Рашке па страдања па Престоница у Крушевац...!
Лепо пророчанство да осоколи народ да крене за тобом! Ту нема НАДЕЖДЕ у победу но такав позив личи на оно "Живела смрт" Румуна Кодреануа, што са Православљем везе нема а у србском војничком језику то се једноставно зове ДЕФЕТИЗАМ, због чега је Карађорђе свог поочима убио!
А шта ћемо са чињеницом што и Отац Антоније 'оће да води народ АЛИ СА ЊИМ НА ЧЕЛУ, ка'е "хијерархија мора да постоји, Дух Свети па ЈА"!
Ово ми нешта познато....

Међутим!
Што се тиче пљувања по Путиновој Русији овде на видео клипу доле, се лепо види како се народ причешћује у Руској Цркви и како тај Путин (који "носи силиконску маску".....да се човек прекрсти и левом и десном) изгради 25 хиљада Цркава...па чекај...има ли толико тих Јевреја који "владају Русијом" да напуне толике Цркве?
А што се тиче Војне Цркве...ту није нешта у реду са очима новинара из "Ел Џазире" који преносе аброве о неким чудним бојама...ама има лека за слепе за боје, обратите се доктору!
https://www.youtube.com/watch?v=Yp16n2vEbxk
Међутим!
Да видимо шта вели Его-Ного на оптужбе Оца Никодима у емисији коју води Ушати Клобук, најружнији лик у NOVOSRBU после балавог шифтарина, па ка'е:
ЗАКЉУЧАК:
Све ово што се догађа у остатку од остатака некад великог Царства Сербскјаго, стало је у нашу тему под називом СВАКА ВАШКА ОБАШКА!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!