Поруке: 9,119
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Где је комунизам ту је и мржња и подела међу Србима.
Гледам ово финале неке коашркашке лиге где ови Срби комуно сатанисти у црвеном вређају све ове у црном белом...
Србин псује мајку српску свом брату србину и спреман је да га закоље, пребије на мртво само зато што брат Србин навија за други титин комуносатанистички клуб ИСТИ клуб за који и он навија то у реалности изгледа овако:
Кизо навија за Звезду
Шумадинац навија за Партизан.
Обојица православне вере, славимо крсно славу, од исте лозе српске смо....
Е сад, ја сам "спреман" или је Шумадинац спреман да на смрт пребије мене или ја њега или да нанесемо једнима другима тешке телесне повреде избијање ока, преломи вилице, руку ногу...
ЗБОГ пај сад:
КОМУНИСТИЧКИХ ТИТОТИСТИЧКИХ БЕОГРАДСКИ ЈУГОСЛОВЕНСКИХ СПОРТСКИХ ДРУШТАВА!!
КОЈИ СУ ОСНОВАЛИ КОМУНИСТИ ДА УБАЦЕ МРЖЊУ И БЕС МЕЂ' СРБИМА ДА СЕ УБИЈАЈУ ЗБОГ ТОГА ШТО НЕКО НОСИ НА ЦРНОМ ДРЕСУ ПЕТОКРАКУ А НЕКО НА ЦРВЕНОМ ДРЕСУ ПЕТОКРАКУ!
СРБИ ЗБОГ ПЕТОКРАКЕ КОЈА ЈЕ НА РАЗЛИЧТОЈ БОЈИ ДРЕСА СПРЕНИ ДА ЗАКОЉУ КО УСТАШЕ СРБЕ САМО ШТО ОВДЕ СРБИН БИ СРБИНА ДА КОЉЕ!
ПАЈ САД (ОВО ЈЕ ВРЛО ВАЖАН ДЕТАЉ):
ГДЕ ЈЕ ЧЕТНИШТВО ТУ ЈЕ САБРАНОСТ, ТРАДИЦИЈА, ПОШТОВАЊЕ, ВИТЕШТВО...
ПРИМЕР БРОЈ ДВА:
Кизо навија за Равногорарц
Шумадинац навија за српску/четничку кокарду....
Да ли би Србин и навијач ова два клуба икада ударио брат на брата???
Да ли би му псовао "матер циганску" "гробарску" гађао бакљама, разбијао главе....
Е, неби....
Јер четништво је заједништво!
Тако да ова два клуба ваља укинути!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Једина област у којој се слажемо у потпуности.
Али, зашто бисмо укинули те клубове када их је боље преименовати, тј. каналисати ту огромну енергију у позитивном смеру?
https://i.postimg.cc/s2Z7MX0Z/18209381-7...3347-o.jpg
Навијачи ових будућих клубова би требало да се такмиче у гостопримству и врлини, као и пожртвовању Отаџбини.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
(06-06-2022, 09:56 PM)Monarhist Пише: (06-06-2022, 09:05 PM)Mekenzi Пише: Тако да ова два клуба ваља укинути!
Продати шеицима ил браћи Русима 
Jок што се грбаво роди време не исправи.
Друго са антихристима не треба ништа имати.
Ваљало би то пребојити, прроменовати, на пример стадион онај ЈНА да се зове стадион Југосовенске Војске у Отаџбинском рату а онај други већи , прво да се окади, обожи па онда или Стадион ђенерала Драже Михаиловића, стадион четничких дивзија, или краљевски стадион.
Све би то могло да није на дедињу. Како комунисти на власти, неолиберали, педери и остали да пролазе и
да долазе на стадион Ђенерала Драже..
Звезда је мекано и прихватљиво либерално име за све слојеве београдског друштва..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Вршачка болница се буквално али буквално распада, кров прокишњава, лифтови не раде, задњи пут болница реновирана озбиљно 1996 године...
У дворишту и кругу болнице живе пацови, мишеви змије и веверице којих има све мање јер их смукови удаве...
Док чекате код доктора онако кроз прозор видиш како се пацови играју у дворишту.
Нема медицинског материјала. Као пацијент седиш на оном троножцу код доктора специјалисте што се окреће.
Рендген стар 40 година...Ултра звук 20-ак година...
Зидови, врата стоје од пре 40 година....
Данас чујемо да комунистички близанци да су добили од државе милионе, милијарде евра из буџета...
ЗА шта????
јебем ти сунце добили су 100-милиона евра за ништа! Да тамо неке црнџуге и неке бабубне и мандриле из африке плаћамо дебело.
Неког Бена, Ната, Кангу к'ца палца....
За 1/100 део тог новца могли су да среде вршачку болницу и круг болнице.
Да не причам за Србију колико би могло да се уложи у југ Србије да се Србија насееељавааа а не расељавааа...
Све паре са југа и иду у буџет од дакле бабуни, мандриле, комунисти, нарко дилери од навијача и остали олош згрће милионе евра...
+
Ова два клуба су дужни милионе евра за порез.!!! и не плаћају. Боле их ку'ац иду паре из буџета...
Уместо да градимо институције да се сабирамо, умножавамо и насељавамо ми све обрнуто. Уместо да помогнемо Србима широм Србије, да населимо Србију, да се чује дечија граја да села буду пуна ђеце ми плаћамо бабуне, мандриле, комунистичко партијски олош у управама, и наркодилере навијаче који трују српску омладину и праве их наркоманима и будалама..
Баци је Путине,
Јби нам матер!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
875
Д М
Поруке: 51
Теме: 8
Придружен: Oct 2023
Углед:
17
Једном приликом, у музеју "Звезде" на Маракани, питам кустоса да ли се некад озбиљно разматрала промена имена клуба. Он ме зачуђено упитао : "Зашто би се мењало име ?". Рекох му да је црвена звезда петокрака идеолошки симбол, да представља време дикатуре једне неопаке идеологије и да је непримерено да се тако зове највећи клуб у Србији. Кустос се сложио да јесте у питању идеолошки симбол, али да је "Црвена Звезда" кроз дуги низ година постала бренд, те да је немогуће мењати име. Бренд ?! Нисам имао ни воље ни живаца да се објашњавам са тим човеком, не вреди...
Углед:
875
Д М
Поруке: 353
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
174
Једино исправно решење је укинути оба клуба
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Углед:
875
Д М
Поруке: 2
Теме: 0
Придружен: Apr 2025
Углед:
0
Brozovi blizanci. Dosadili.